Őszi ülését tartotta november 27-én hétfőn délelőtt a Fejér Megyei Államigazgatási Kollégium. A tanácskozáson bemutatkozott a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Fejér Megyei Szervezetének újonnan megválasztott elnöke.

A Fejér Megyei Államigazgatási Kollégium - a törvény szerint -, a megyei kormányhivatal koordinációs feladatait elősegítő állandó fórum. Tagjai a megyei kormányhivatal főigazgatója, igazgatója és főosztályvezetői, a járási hivatalok hivatalvezetői, a Kormány által intézményfenntartásra kijelölt szerv vezetője, a megyei kormányhivatal koordinációs és ellenőrzési jogkörébe tartozó területi államigazgatási szervek vezetői, valamint a kormánymegbízott által meghívottak.


A tanácskozás kezdetén dr. Simon László kormánymegbízott köszöntötte a megjelenteket, a Fejér Megyei Kormányhivatal Dísztermében.

dr. Kovács Zoltán

Az első napirendi pontban Dr. Kovács Zoltán Fejér megye jegyzője a Területi- és Településfejlesztési Operatív Program megvalósulásáról számolt be. Elmondta: 2017 a végrehajtás éve volt, a területfejlesztési feladatokat az abban résztvevők maradéktalanul végre tudták hajtani.