Fekete János-díjjal tüntette ki a Fejér Megyei Önkormányzat Rácskainé dr. Ács Beátát, a Fejér Megyei Kormányhivatal Hatósági Főosztályának vezetőjét.

Ünnepi közgyűlést rendezett a Fejér Megyei Önkormányzat a Megyenapon, szeptember 19-én, Etyeken. Az ünnepi eseményen, dr. Molnár Krisztián, a megyei közgyűlés elnöke Fekete János-díjat adott át Rácskainé dr. Ács Beáta, a Fejér Megyei Kormányhivatal Hatósági Főosztályának vezetője részére.

A Fekete János-díjat a közigazgatás területén kiemelkedő munkát végző személyek kaphatják meg. Azok a köztisztviselők vehetik át az elismerést, akik a megye helyi önkormányzatainál, valamint a megyében működő államigazgatási szerveknél, hosszú időn át kimagasló munkát végeztek, akik a lakosság szolgálatában, a közéleti munkában kivívták az állampolgárok elismerését, megbecsülését.

Rácskainé dr. Ács Beáta kiemelkedő közigazgatási pályafutása során, szakmai tudása és hivatástudata révén, 2009 óta a Fejér Megyei Kormányhivatal Hatósági Főosztály - illetve annak jogelődje - főosztályvezetőjeként dolgozik.

Munkáját a szakmaszeretet, tervszerűség, pontosság, fegyelem jellemzi. Széles látókörrel, nagy teherbíró-képességgel rendelkező közigazgatási szakember, aki vezetői felé mindenkor lojalitást, az általa irányított munkatársai felé empátiát mutat. A közszférában, a hatósági területen szerzett három évtizedes szakmai tapasztalatával, proaktív hozzáállásával, stratégiai gondolkodásával, elemző-értékelő képességével hatékonyan segíti a Fejér Megyei Kormányhivatal munkáját.

Gratulálunk, és további jó munkát kívánunk!

(Fejér Megyei Kormányhivatal - Fotó: Skobrák Dénes)