Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Székesfehérváron, a dr. Koch László utca 4/B szám alatt működő kormányablakban 2022. július 5-én (kedden) - az informatikai eszközök éves karbantartása miatt - kizárólag az időpontfoglalással rendelkező ügyfeleket fogadják (sorszámhúzásra nincs lehetőség). A karbantartás ideje alatt Székesfehérváron a Béke tér 5-7. szám alatti kormányablakban állnak szíves rendelkezésükre.

A Polgárdi,  Batthyány utca 132. szám alatt működő kormányablakban 2022. július 7-én (csütörtökön) - az informatikai eszközök éves karbantartása miatt - szünetel az ügyfélfogadás. A karbantartás ideje alatt a közelben Székesfehérváron a dr. Koch László utca 4/B és a Béke tér 5-7. szám alatti kormányablakban állnak szíves rendelkezésükre.

Az Aba, Rákóczi utca 12. szám alatti kormányablakban 2022. július 8-án (pénteken), szintén az informatikai eszközök éves karbantartása miatt - szünetel az ügyfélfogadás. A karbantartás ideje alatt Székesfehérváron a dr. Koch László utca 4/B és a Béke tér 5-7. szám alatti kormányablakokban állnak szíves rendelkezésükre.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a magyarorszag.hu oldalon számos ügyben van lehetőség online ügyintézésre. A gördülékenyebb ügyintézés érdekében javasoljuk továbbá az előzetes online időpontfoglalás, valamint a - közeli kormányablakokat és várakozási időket megjelenítő -  Kormányablak nevű mobilalkalmazás használatát.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

(Fejér Megyei Kormányhivatal)