Nyolcadik alkalommal szervezett „cipősdoboz”-akciót a Fejér Megyei Kormányhivatal Móri Járási Hivatala. Az ünnepségen részt vett Dr. Simon László főispán, és dr. Tanárki Gábor igazgató is a Fejér Megyei Kormányhivatal képviseletében, valamint a járás polgármesterei.

Csákvári Ilona járási hivatalvezető szervezésével a 45 munkavállaló ajándékokat gyűjtött, kis dobozokat töltöttek meg játékkal, ruhával, édességgel. Ők így – nagy szeretettel és figyelemmel – készültek a szeretet ünnepére. Számukra ez az Advent, így teljesedik ki az ünnep, hogy örömöt szereznek, nemcsak saját családjuknak, hanem a móri járás egész területén. Tizenkét településről összesen 60 gyermeket ajándékozhattak meg a december 13-ai esemény résztvevői.

Az érzelmekben gazdag eseményen, a móri dr. Zimmermann Ágoston Általános Iskola diákjai karácsonyi műsorát követően, dr. Simon László főispán köszöntötte a gyerekeket, és szólt a karácsony üzenetéről, szépségéről. Köszönetét és elismerését fejezte ki a Móri Járási Hivatal munkavállalóinak, hogy hagyományt teremtettek e szép kezdeményezésükből.

Az első ajándékokat a Fejér Megyei Kormányhivatal igazgatója, dr. Tanárki Gábor adta át. Őt a járás területén található települések polgármesterei követték, akik a saját településükről érkező gyerekeknek adták át a hivatal dolgozói által összeállított meglepetés-csomagokat a Móri Járási Hivatal házasságkötő termében.

(Fejér Megyei Kormányhivatal)