Fejér Vármegyei Kormányhivatal

Dr. Simon László

főispán

RSS feliratkozás

Hírek

Fejér Vármegyei Kormányhivatal, 2023. március 24. 9:21

Szünetel az ügyfélfogadás a gárdonyi kormányablakban

Március 28-án, kedden technikai okok miatt szünetel az ügyfélfogadás a Gárdony, Szabadság út 20-22. szám alatti kormányablakban.

Fejér Vármegyei Kormányhivatal, 2023. március 20. 15:44

A második világháború civil áldozataira emlékeztek Kápolnapusztán

A II. világháború ártatlan, civil áldozataira, az egykori falu teljes férfi lakosságára emlékeztek Kápolnapusztán. A koszorúzáson részt vett dr. Simon László főispán, dr. Tanárki Gábor, a Fejér Vármegyei Kormányhivatal igazgatója, valamint Tessely Zoltán országgyűlési képviselő, illetve dr. Molnár Krisztián, a vármegyei közgyűlés elnöke.

Fejér Vármegyei Kormányhivatal, 2023. március 20. 8:00

Szünetel az ügyfélfogadás a székesfehérvári földhivatalban

Március 23-án, csütörtökön technikai okok miatt szünetel az ügyfélfogadás a Székesfehérvár, Kégl György u. 1. szám alatti földhivatalban.

Fejér Vármegyei Kormányhivatal, 2023. március 16. 14:14

Miniszteri oklevéllel ismerték el Sárközyné dr. Szabó Piroska munkáját

Nemzeti ünnepünk, március 15-e alkalmából Sárközyné dr. Szabó Piroska, a Fejér Vármegyei Kormányhivatal főosztályvezetője részére Miniszteri Elismerő Oklevelet adományozott dr. Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Fejér Vármegyei Kormányhivatal, 2023. március 2. 9:23

Átvették oklevelüket az új kormányablak-ügyintézők

A Fejér Vármegyei Kormányhivatal 21 új munkavállalója vizsgázott sikeresen a kormányablak-ügyintézői képzést követően. A képzettségüket igazoló oklevelet dr. Simon László főispántól és dr. Domokos Pétertől, a Miniszterelnökség ügyfélbarát fejlesztések koordinációjáért felelős munkatársától vették át március 1-jén, Székesfehérváron, a vármegyei kormányhivatal dísztermében.

Fejér Vármegyei Kormányhivatal, 2023. február 20. 14:10

Az ápolókat ünnepelték a Fejér Vármegyei Szent György kórházban

A magyar ápolók napja alkalmából tartottak ünnepséget a vármegyei kórházban, ahol elismeréseket adtak át. Az eseményen részt vett dr. Simon László főispán is.

Fejér Vármegyei Kormányhivatal, 2023. február 13. 14:17

A Vértesben elesett hősök előtt hajtottak fejet

Idén immár tizedik alkalommal hajtottak fejet a Vértesben elesett katonák emlékére Fejér vármegyében, Vérteskozma közelében, a kettős kereszt emlékműnél. Az eseményen részt vett dr. Simon László főispán, Tessely Zoltán országgyűlési képviselő és a környező települések polgármesterei.

Fejér Vármegyei Kormányhivatal, 2023. február 3. 11:51

A túlszabályozottság csökkentéséről tárgyaltak Székesfehérváron

Megtartották dr. Simon László főispán vezetésével a Fejér Vármegyei Államigazgatási Kollégium 2023. évi első rendes ülését.

Fejér Vármegyei Kormányhivatal, 2023. február 2. 10:24

Mit kezdjenek a gazdák több mint 5000 milliárd forinttal?

Fejér gazdálkodóinak kíván támogatást nyújtania Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) azzal a mezőgazdasági előadássorozattal, amelyet Tácon tartottak a Közös Agrárpolitika által kínált lehetőségekről. A tét 5376 milliárd forint okos felhasználása.

Fejér Vármegyei Kormányhivatal, 2023. január 26. 15:32

Jegyzői értekezletet tartottak Székesfehérváron

Szakmai értekezletet tartott a jegyzők és az adatvédelemmel foglalkozó munkatársak részére 2023. január 26-án a Fejér Vármegyei Kormányhivatal. A konferencia kiemelt témája volt az önkormányzatokat érintő kötelezettségek bemutatása az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény alkalmazásával és módosításával kapcsolatban.