Fejér Megyei Kormányhivatal

Dr. Simon László

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2021. január 12. 13:32

Mammográfiai szűréseket szerveznek Fejér megyében

A Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház mammográfiai szakrendelésre, emlőszűrésre várja a Székesfehérváron élő hölgyeket.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2021. január 5. 15:07

Mammográfiai szűréseket szerveznek Fejér megyében

A Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház mammográfiai szakrendelésre, emlőszűrésre várja a Székesfehérváron élő hölgyeket.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2021. január 2. 13:06

Tesztelik a Pedagógusokat Fejér megyében

Fejér megyében is megkezdődött szombaton a pedagógusok január 2-3-i önkéntes és ingyenes tesztelése.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2020. december 22. 10:31

Fejér Megye - GINOP-6.1.1-15 kódszámú kiemelt projekt keretében 2021. január 01-től indítani tervezett képzések jegyzéke

Képzések jegyzéke

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2020. december 22. 9:12

Nem mindegy, mivel és hogyan fűtünk

Nem mindegy, hogy milyen fűtőanyaggal és milyen kályhában vagy kazánban fűtünk. A Fejér Megyei Kormányhivatal Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főosztálya tájékoztat a legfontosabb tudnivalókról.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2020. december 22. 8:54

Változások az építésügyben

Megszűntek az egyes jegyzői hatáskörbe tartozó építésügyi hatáskörök 2020. március 1. napjával, és megalakultak az általános építésügyi hatósági, az általános építésfelügyeleti hatósági és az örökségvédelmi feladatokat ellátó fővárosi és megyei kormányhivatali főosztályok, amelyek a korábban szétdarabolt és sokszor nem egységes építésügyi hatósági feladatokat központosították.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2020. december 21. 14:25

Kiskarácsony? Nagykarácsony?

Legszentebb ünnepünk - Jézus születése, a szeretet és a megbékélés napja -, úgy tűnik, az idén szerényebb külsőségekkel jön el.
Bármi is történjen a következő napokban, hetekben, az indokolt óvatosság okán nem tolongunk majd oly elszántan, mint az elmúlt években, nem tartunk majd olyan messze illatozó traktákat, nem látogatjuk körbe a rokonságot.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2020. december 15. 12:32

Mammográfiai szűréseket szerveznek Fejér megyében

A Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház mammográfiai szakrendelésre, emlőszűrésre várja a Székesfehérváron élő hölgyeket. Dunaújvárosban szűrőkamionban biztosítják a vizsgálatot.


Fejér Megyei Kormányhivatal, 2020. december 12. 9:52

Az élet katonái

Két héttel karácsony előtt egy különös háború folyik, amelyet nem harcosok vívnak. A résztvevők a járvány kezdete óta teljesítik fontos feladatukat, azokat tesztelik, akiknek egy része akár fertőzött is lehet. Ők, még a védőfelszerelés birtokában is, naponta, sőt naponta többször teszik ki magukat veszélynek, hasonlóan a betegeket kezelő orvosokhoz, ápolókhoz.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2020. december 11. 9:12

Nitrátérzékeny területek: él a trágyázási tilalom

Október 31-én megkezdődött a trágyázási tilalmi időszak Fejér megyében is, mely – a tavalyi évvel megegyezően – február 15-ig tart Magyarország valamennyi nitrátérzékeny besorolású termőföldjén.