Fejér Megyei Kormányhivatal

Dr. Simon László

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2021. április 14. 11:49

Hogyan ellenőrzik a vetőmagokat?

Hazánkban csak ellenőrzött és minősített, fémzárolt vetőmag kerülhet forgalomba. Hol és hogyan ellenőrzik, minősítik őket a szakemberek? Miről ismerni fel a hamis vetőmagot, s olcsó ára ellenére miért nem érdemes azt megvásárolni? – erről tájékoztat a Fejér Megyei Kormányhivatal Agrárügyi Főosztály Vetőmag- és Szaporítóanyag-felügyeleti Osztálya.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2021. március 30. 15:23

Mammográfiai szűréseket szerveznek Fejér megyében

A Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház mammográfiai szakrendelésre, emlőszűrésre várja a Székesfehérváron élő hölgyeket. Mányon, Csabdin és Száron szűrőkamionban biztosítják a vizsgálatot.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2021. március 23. 15:12

Elismerésben részesült dr. Tanárki Gábor igazgató

Nemzeti ünnepünk, március 15-e alkalmából ebben az esztendőben is állami, illetve miniszteri kitüntetésekkel, elismerésekkel értékelték a kimagasló szakmai, közigazgatási munkát végzők tevékenységét.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2021. március 18. 10:31

Szünetel az ügyfélfogadás a sárbogárdi kormányablakban

Tájékoztatjuk a tisztelt ügyfeleinket, hogy a Fejér Megyei Kormányhivatal Sárbogárdi Járási Hivatalának Kormányablakában technikai okok miatt átmenetileg szünetel az ügyfélfogadás.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2021. március 16. 14:32

Egyszerűbb az ügyintézés

Egyszerűsítették, és elektronizálták az első vezetői engedély kiállításához, a vezetői engedély cseréjéhez és a kategóriabővítéshez kapcsolódó okmányok ügyintézési folyamatait 2021. február elsejétől.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2021. március 16. 14:25

A régészeti lelőhelyek védelme

A Kárpát-medencében fekvő Magyarország területe mindig kedvelt lakóhely volt, az őskortól napjainkig számtalan népcsoport fordult meg, és telepedett le itt hosszabb vagy rövidebb időre. A régészeti lelőhelyek e korok tanúi, amelyek száma, állománya nem állandó, a mai napig folyamatosan gyarapodik. A terepbejárások, feltárások, megfigyelések új információkat hoznak, napról napra gazdagítják ismereteinket. A régészeti örökség (lelőhelyek, leletek) védelméről törvény rendelkezik…

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2021. március 10. 14:37

Családtámogatás: nagy érdeklődés

Melyek most a Fejér Megyei Kormányhivatal Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztályának hatáskörei? Hol és milyen formákban tartják jelenleg az ügyfelekkel a kapcsolatot? Mikor és hogyan változtak az elérhetőségek? Erről adunk az alábbiakban tájékoztatást.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2021. március 8. 18:18

Szünetel az ügyfélfogadás a gárdonyi kormányablakban

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Gárdony, Szabadság út 20-22. szám alatti kormányablakban 2021. március 8-tól – technikai okokból –átmenetileg szünetel az ügyfélfogadás és az ügyintézés.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2021. március 8. 10:04

Árverések szüneteltetése 2021.04.19-ig

A veszélyhelyzet során érvényesülő egyes eljárásjogi intézkedések újbóli bevezetéséről szóló 112/2021. (III. 6.) Korm. rendelet 2021. március 8-án lépett hatályba.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2021. február 8. 15:38

Földtulajdonosok: adatfrissítés és feltárás

A földeken fennálló osztatlan közös tulajdon felszámolását és a földtulajdonosok adatainak ingatlan-nyilvántartási rendezését tűzte ki célul a 2020. évi LXXI. törvény.a. Az ezzel összefüggő, új, hatósági adatrendezési eljárásról dr. Bráth Mária, a Fejér Megyei Kormányhivatal Földhivatali Főosztályának vezetője adott tájékoztatást.