Fejér Megyei Kormányhivatal

Dr. Simon László

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2022. május 26. 15:03

A Bicskei Járási Hivatal csapata győzött a főzőversenyen

Az idén 39. alkalommal rendezett Bicskei Napok eseménysorozatának egyik fő attrakciója a hagyományos, nagyszabású főzőverseny, amelyen ebben az esztendőben határon túli – erdélyi és kárpátaljai – magyar települések képviselői is jelen voltak.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2022. május 24. 10:35

Hétvégén is megújíthatóak a lejárt személyi okmányok

Rendkívüli, hétvégi nyitva tartással segítik a kormányablakok a június 30-án lejáró személyazonosító okmányok cseréjét. Május utolsó hétvégéjétől június végéig Budapest és Pest megye valamennyi kormányablaka, vidéken pedig több mint 120 kijelölt kormányablak fogadja az ügyfeleket szombaton és vasárnap 8 és 14 óra között; pünkösdvasárnap kivételével. Kizárólag a veszélyhelyzet alatt lejárt személyazonosító igazolvány, vezetői engedély és útlevél cseréjét lehet intézni.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2022. május 20. 9:22

Megkezdődött a határszemle és a parlagfű-felderítés!

Fejér megyében az erdő nélküli termőterület 20 százalékát, mintegy 62 ezer hektárt érint a határszemle. Május 16-tól szeptember 30-ig Csákvár, Újbarok, Balinka, Bodajk, Magyaralmás, Söréd, Bakonykúti, Gárdony, Gyúró, Kajászó, Káloz, Kőszárhegy, Nádasdladány, Pákozd, Sárosd Sárszentmihály, Mátyásdomb, Kisláng, Vajta, Dég, Hantos, Nagylók, Mezőfalva és Perkáta településen lesz átfogó ellenőrzés.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2022. május 18. 14:23

Mammográfiai szűréseket szerveznek Fejér megyében

A Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház mammográfiai szakrendelésre, emlőszűrésre várja Székesfehérváron élő hölgyeket. Móron szűrőkamionban biztosítják a vizsgálatot.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2022. május 17. 9:45

Változás az árufuvarozási engedélyben

A kistehergépkocsival fuvarozást végző vállalkozások számára fontos, május 21-től érvényes jogszabályi változásra hívta fel a figyelmet a Fejér Megyei Kormányhivatal közlekedési hatósága.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2022. május 5. 15:14

A Fejér Megyei Kormányhivatal is csatlakozott a TeSzedd! akcióhoz

Tizedik alkalommal rendezik május 2-8. között hazánk legnagyobb önkéntes hulladékgyűjtő eseményét, a„TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért” akciót. A Fejér Megyei Kormányhivatal Zöldhatóságának 46szakembere kedden délután vett részt a munkában.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2022. május 5. 15:04

A Fejér Megyei Kormányhivatal is részt vett az óbudai karrierexpón

Az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karán 5. alkalommal tartottak Duális Információs Napot 2022. április 21-én. A program részeként Duális Állásbörzét is rendeztek, ahol a diákok közvetlenül informálódhattak a képzésekről és a duális képzési rendszerben részt vevő munkáltatók által kínált gyakorlati és munkalehetőségekről.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2022. május 2. 8:08

Fejér megyében több mint 4800-an érettségiznek

Hetvenhat tantárgyból összesen 4819-en kezdik meg a 2022-es érettségi szezont május 2-án, hétfőn Fejérmegyében. Középszinten 53 vizsgahelyszínen 129 vizsgabizottságban, emelt szinten összesen 7 vizsgahelyszínen 188 vizsgacsoportban folynak majd az írásbeli vizsgák. Az írásbeli érettségi vizsgák időszaka május 23-án ér véget, a maturálás a szóbelivel június1-jétől 24-éig tart.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2022. április 29. 8:48

Ügyfélfogadási szünet

Szünetel az ügyfélfogadás Székesfehérvári Járási Hivatalban a Népegészségügyi osztályon valamint a Foglalkoztatási Osztályon.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2022. április 27. 10:54

Mammográfiai szűréseket szerveznek Fejér megyében

A Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház mammográfiai szakrendelésre, emlőszűrésre várja Székesfehérváron élő hölgyeket.