Fejér Megyei Kormányhivatal

Dr. Simon László

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2021. július 29. 9:33

Honvédelmi miniszteri elismerés a vöröskeresztesek munkájáért

A Honvédelmi Miniszter Elismerő Oklevelével tüntették ki a Magyar Vöröskereszt Fejér Megyei Szervezetét, a Védelmi Igazgatás Napja alkalmából.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2021. július 27. 14:24

Nyugdíjba vonul Kloó Józsefné főosztályvezető

Negyven év munkaviszony után nyugdíjba vonul Kloó Józsefné, a Fejér Megyei Kormányhivatal Pénzügyi és Gazdálkodási Főosztályának vezetője.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2021. július 26. 11:25

Újra lehet fürödni a Velencei-tóban

Két egymást követő vízminta vizsgálat eredményei szerint is határérték alatti a szennyeződés mértéke a Velencei-tóban, így ismét fürdésre alkalmas a tó vize.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2021. július 23. 12:39

Soron kívül vizsgálja a Velencei-tó vízminőségét a kormányhivatal

A Drótszamár Park és Kemping Strand, a Velence Resort & Spa, az Agárd Napsugár Strand és a Gárdony Tini Strand működését csütörtökön függesztette fel a kormányhivatal.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2021. július 22. 15:49

Velencei-tó közlemény

A Fejér Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztályának hatósági vízmintái az alábbi négy velencei-tavi strand esetében határérték túllépéseket mutatnak:

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2021. július 22. 13:57

A védelmi intézkedések fogyasztóvédelmi ellenőrzése

A Fejér Megyei Kormányhivatal 2021. április 13. napjától folyamatosan ellenőrizte a járványhelyzettel összefüggő védelmi intézkedések betartását.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2021. július 22. 12:42

A parlagfű extrém időjárási viszonyok közt is támad

Az allergiás emberek védelme érdekében idén is fokozott figyelmet kell fordítaniuk a földtulajdonosoknak a parlagfű mentesítésre, a jogszabályban rögzített kötelezettség megszegéséért pedig bírság róható ki.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2021. július 19. 15:04

Mammográfiai szűréseket szerveznek Fejér megyében

A Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház mammográfiai szakrendelésre, emlőszűrésre várja azokat a Székesfehérváron élő, 45 és 65 év közötti hölgyeket,akik a közelmúltban kaptak értesítést. Baracson, Daruszentmiklóson és Alsószentivánon szűrőkamionban biztosítják a vizsgálatot.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2021. július 5. 9:40

Kormánytisztviselői véradás volt Fejér megyében

Évről évre tapasztalható, hogy a nyári hónapokban csökken a véradások száma az év más időszakaihoz képest: kevesebben mennek el a nagy meleg, az allergiaszezon miatt, valamint főként azért, mert a véradók is a megérdemelt szabadságukat töltik. Vérre azonban a nyári hónapokban is szükség van a vérellátás zavartalanságának biztosítása érdekében.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2021. június 30. 15:48

Fejér megyébe látogatott az Északkeleti Többnemzeti Hadtest Parancsnokság parancsnokhelyettese

2021. június 28.és július 1-e között Magyarországon tartózkodik az Északkeleti Többnemzeti Hadtest Parancsnokság parancsnokhelyettese, Ulrich Hellebjerg vezérőrnagy által vezetett kríziskezelő csoport. A látogatás során felkeresték a Fejér Megyei Kormányhivatalt is, ahol Dr. Simon László kormánymegbízott fogadta a delegációt.