Fejér Megyei Kormányhivatal

Dr. Simon László

kormánymegbízott

Vezető hírek

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2021. február 22. 13:53

Mammográfiai szűréseket szerveznek Fejér megyében

A Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház mammográfiai szakrendelésre, emlőszűrésre várja a Székesfehérváron élő hölgyeket, Martonvásáron szűrőkamionban biztosítják a vizsgálatot.

KORMÁNYHIVATALOK, 2021. február 18. 7:58

Elindult az újraindításról szóló konzultáció

A kérdőívet a vakcinainfo.gov.hu és a nemzetikonzultacio.kormany.hu oldalon is ki lehet kitölteni. Hét kérdésre lehet válaszolni, többek között a védettségi igazolvánnyal, az éttermek és szállodák újraindításával és az este 8 óra utáni kijárási tilalommal kapcsolatban.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2021. február 5. 10:07

Fejér megye is felkészült a tömeges oltásokra

Székesfehérvárra látogatott dr. György István, a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára, aki az oltási feladatokról tájékoztatta a helyi munkacsoportot.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2021. február 5. 9:18

Rajtunk is múlik

Mindannyian türelmetlenül várjuk, mikor térhet vissza az életünk a régi kerékvágásba. Amikor végre bármikor, aggodalom nélkül átölelhetjük idős szüleinket és kedves rokonaink népes társaságában vidám történeteket mesélhetünk.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2021. február 8. 15:38

Földtulajdonosok: adatfrissítés és feltárás

A földeken fennálló osztatlan közös tulajdon felszámolását és a földtulajdonosok adatainak ingatlan-nyilvántartási rendezését tűzte ki célul a 2020. évi LXXI. törvény.a. Az ezzel összefüggő, új, hatósági adatrendezési eljárásról dr. Bráth Mária, a Fejér Megyei Kormányhivatal Földhivatali Főosztályának vezetője adott tájékoztatást.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2021. február 8. 15:29

Ha új gyümölcsöst szeretnénk…

Van-e hivatali teendőnk, ha gyümölcsössel rendelkezünk, vagy új gyümölcsültetvényt szeretnénk telepíteni? – erre a kérdéskörre válaszol dr. Sziebert Gergely, a Fejér Megyei Kormányhivatal Agrárügyi Főosztályának vezetője.