Fejér Megyei Kormányhivatal

Dr. Simon László

főispán

Vezető hírek

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2022. augusztus 12. 12:00

Ügyfélfogadási rend változása az Ercsi kormányablakban

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy az Ercsi, Fő utca 27. szám alatt működő kormányablakban 2022. augusztus 18-án (csütörtök) - az informatikai eszközök éves karbantartása miatt - szünetel az ügyfélfogadás.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2022. augusztus 6. 9:55

Fürdési tilalom a Pisztráng úti strandon a Velencei-tónál

A Fejér Megyei Kormányhivatal rendszeres hatósági ellenőrzése során határértéket meghaladó szennyeződést mért a Panoráma Partszakasz Pisztráng úti Strandon a Velencei-tónál.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2022. augusztus 3. 9:19

Ügyfélfogadási szünet a dunaújvárosi kormányablakban

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Dunaújváros, Október 23. tér 1. szám alatt működő kormányablakban 2022. augusztus 4-én (csütörtök)- az informatikai eszközök éves karbantartása miatt -szünetel az ügyfélfogadás.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2022. augusztus 2. 14:16

Felderítik a parlagfűvel fertőzött területeket

A Fejér Megyei Kormányhivatal tájékoztatja a termőföld-tulajdonosokat és földhasználókat, hogy megkezdte a települések külterületén a parlagfűvel fertőzött területek felderítését.
Felhívjuk a figyelmet, hogy az idei esztendőtől módosult az eljárás. Így a földhasználó, annak hiányában a tulajdonos, illetve a haszonélvező felhívást kap akkor, ha megállapítható, hogy semmilyen parlagfű elleni védekezés nem történt, függetlenül attól, hogy a parlagfű növény mennyire van virágbimbó közeli állapotban, azaz már a száras-leveles állapotban lévő növények esetében is.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2022. július 4. 14:33

Karbantartás a kormányablakokban

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Székesfehérváron, a dr. Koch László utca 4/B szám alatt működő kormányablakban 2022. július 5-én (kedden) - az informatikai eszközök éves karbantartása miatt - kizárólag az időpontfoglalással rendelkező ügyfeleket fogadják (sorszámhúzásra nincs lehetőség). A karbantartás ideje alatt Székesfehérváron a Béke tér 5-7. szám alatti kormányablakban állnak szíves rendelkezésükre.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2022. június 30. 8:44

Hasznos tanácsok hőség idejére

A nyár kánikulát hozott, és hozhat még később is nagyon meleg napokat. A hőség és a hőhullámok mindannyiunk szervezetét erősen megterhelik, de ismertek az egészségre gyakorolt kedvezőtlen hatásai is. Hasznos tanácsokat fogalmaz meg a Fejér Megyei Kormányhivatal.