Fejér Megyei Kormányhivatal

Dr. Simon László

kormánymegbízott

Vezető hírek

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2022. január 12. 13:32

Évindító értekezletet tartott a megyei oltási munkacsoport

Munkaülést tartott a Fejér Megyei Oltási Munkacsoport január 11-én, amelyen dr. Simon László kormánymegbízott az elmúlt időszak eredményeit értékelte, külön kiemelve az 5-11 éves kisgyermekek oltásának megszervezését az ünnepi időszak alatt.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2022. január 12. 9:20

Mammográfiai szűréseket szerveznek Fejér megyében

A Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház mammográfiai szakrendelésre, emlőszűrésre várja Szabadegyházán és Székesfehérváron élő hölgyeket. Cecén, Szabadhídvégen, Mezőkomáromban, Lajoskomáromban és Dégen szűrőkamionban biztosítják a vizsgálatot.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2022. január 7. 10:36

Oltási akció Fejér megyében

Az átoltottság további növelése és a járvány újabb hullámának megfékezése érdekében, januárban minden csütörtök és péntek délután 14 - 18 óra között, valamint szombatonként 10 - 18 óra között lehetőség lesz időpontfoglalás nélkül oltást kérni nyolc Fejér megyei helyszínen.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2022. január 7. 9:35

Januárban minden csütörtökön, pénteken és szombaton lesz oltási akció

Minden információ az aktuális oltási akcióról.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2022. január 7. 12:26

Megszüntethető az osztatlan közös tulajdon

A földeken fennálló osztatlan közös tulajdon felszámolásáról és a földnek minősülő ingatlanok jogosultjai adatainak ingatlan-nyilvántartási rendezéséről szóló 2020. évi LXXI. törvény és a földeken fennálló osztatlan közös tulajdon felszámolásának részletes szabályairól szóló 647/2020. (XII.23.) Kormányrendelet hatályba lépésével a jogalkotó egy új lehetőséget biztosított a termőföldön fennálló osztatlan közös tulajdon megszüntetésére. Erről ad
tájékoztatást a Fejér Megyei Kormányhivatal Földhivatali Főosztálya.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2021. december 23. 11:30

Tíz esztendeje kezdték meg működésüket a kormányhivatalok, köztük a Fejér Megyei Kormányhivatal. Miben segíthetünk?

Az idei évben már tíz esztendeje, 2011. január 1-jétől kezdték meg működésüket a megyei kormányhivatalok. Úgy gondolom, nem túlzás: a magyar közigazgatás történetében ez mérföldkövet jelent. A közelgő évforduló alkalmat ad a visszapillantásra, annak számbavételére, milyen lépéseket tett a közigazgatási szolgáltatások szélesítése, illetve korszerűsítése terén a Fejér Megyei Kormányhivatal.