Fejér Megyei Kormányhivatal

Dr. Simon László

kormánymegbízott

Vezető hírek

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. október 16. 8:22

Még két hónapig érvényesek a veszélyhelyzet ideje alatt lejárt okmányok

December 15-ig még érvényesek Magyarország területén azok az okmányok, amelyek a tavaszi veszélyhelyzet ideje alatt jártak le. A kormányhivatalok arra kérik az ügyfeleket, hogy akik még nem hosszabbíttatták meg személyi igazolványukat, útlevelüket vagy vezetői engedélyüket minél hamarabb, és lehetőség szerint előzetes időpontfoglalást követően keressék fel a kormányablakokat.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2020. október 13. 11:27

Mammográfiai szűréseket szerveznek Fejér megyében

A Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház mammográfiai szakrendelésre, emlőszűrésre várja a Székesfehérváron élő hölgyeket. Söréden és Dunaújvárosban szűrőkamionban biztosítják a vizsgálatot.

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. október 12. 17:05

Már a lakcímbejelentés és az elveszett okmányok pótlása is intézhető online

Bővül a www.magyarorszag.hu oldalon elérhető elektronikus szolgáltatások köre: már a lakcímváltozás bejelentése, az elveszett eSzemélyi igazolvány, a jogosítvány és az útlevél pótlása is intézhető személyes megjelenés nélkül, ezáltal a kormányablak felkeresése teljes mértékben kiváltható – közölte a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. hétfőn az MTI-vel.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2020. október 6. 11:07

Mammográfiai szűréseket szerveznek Fejér megyében

A Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház mammográfiai szakrendelésre, emlőszűrésre várja a Székesfehérváron élő hölgyeket. Pusztaszabolcson szűrőkamionban biztosítják a vizsgálatot.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2020. szeptember 23. 14:18

Kitüntették Rácskainé dr. Ács Beáta főosztályvezetőt

Fekete János-díjjal tüntette ki a Fejér Megyei Önkormányzat Rácskainé dr. Ács Beátát, a Fejér Megyei Kormányhivatal Hatósági Főosztályának vezetőjét.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2020. szeptember 24. 8:08

Teendők és tudnivalók a jelzálogjog bejegyzéséről

Melyek a legfontosabb teendők, tudnivalók, a jelzálogjog ingatlan-nyilvántartásba bejegyzése, illetve törlése során? – erről ad tájékoztatást a Fejér Megyei Kormányhivatal Földhivatali Főosztálya