Ezen az oldalon a honlapon megtalálható dokumentumok közül listázhatja az Önt érdeklő anyagokat. Hírek, fotógalériák és videófelvételek kereséséhez kérjük használja a honlap tetején található általános keresőt.

A dokumentumok keresése történhet szokványos (kulcsszavas) kereséssel, illetve tallózással. Mindkét esetben tovább pontosíthatja a találati listát dátum, forrás vagy a dokumentum típusa szerinti szűréssel.

Kérem, válassza ki a szűrési szempontokat!

Szűrés dátum szerint

(tól-ig)
X X

Szűrés forrás szerint

Szűrés a dokumentum típusa szerint

Találatok: 1

Szűrés dátum szerint

Szűrés forrás szerint

Szűrés a dokumentum típusa szerint

2022 Heves Vármegyei Kormányhivatal Hatósági ügyek, ügyleírások
Találatok: 1

Heves Vármegyei Kormányhivatal, 2022. január 28.

HMKH Népegészségügyi Főosztály főbb ügytípusai

Egyedi felmentés közfürdőben vízforgató berendezés telepítése alól, Az ivóvíz minőségi követelményeiről és az ellenőrzés rendjéről szóló korm. rendeletben meghatározott minimális ivóvíz vizsgálati szám csökkentése, Az ivóvíz minőségi követelményeiről és az ellenőrzés rendjéről szóló korm. rendeletben meghatározott radioaktív anyagok vizsgálata alóli hat évre szóló felmentés, Önellenőrző ivóvíz vizsgálati ütemterv jóváhagyása, Az ivóvíz-biztonság fenntartása érdekében szükséges intézkedések tervezésére és végrehajtására irányuló eljárások összefoglalására szolgáló ún. ivóvízbiztonsági terv jóváhagyása, Az ivóvíz-biztonság fenntartása érdekében szükséges intézkedések tervezésére és végrehajtására irányuló eljárások összefoglalására szolgáló felülvizsgált ivóvízbiztonsági terv ötévenkénti jóváhagyása, Az ivóvíz szolgáltató mű vízkezelése során végzendő vizsgálatokra vonatkozó vizsgálati terv jóváhagyása, Természetes fürdőhely kijelölésének eljárása