Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal

Dr. Róth Márton

főispán

Videók

Tíz munkaállomással bővült Szegeden a Kereskedő közben működő kormányablak

Tíz munkaállomással bővült Szegeden a Kereskedő közben működő kormányablak2023. március 14.

A fejlesztésnek köszönhetően a kormányablakos ügyintézés mellett családtámogatási és társadalombiztosítási, valamint földhivatali ügyfélszolgálat is várja az állampolgárokat.
A Kisteleki Járási Hivatal kétszázezredik ügyfelét köszöntötték

A Kisteleki Járási Hivatal kétszázezredik ügyfelét köszöntötték2022. szeptember 16.

A Kisteleki járásban az elmúlt hét évben összesen kétszázezren keresték fel a kormányablakot. A jubiláló ügyfelet szeptember 15-én a kormányablakbusz pusztaszeri állomásán köszöntötte dr. Szalai Gabriella járási hivatalvezető és Máté Gábor, a település polgármestere.
Új kormányablak nyílt Szegeden a Kereskedő közben

Új kormányablak nyílt Szegeden a Kereskedő közben2020. január 31.

Integrált kormányzati ügyfélszolgálatot adott át dr. György István területi közigazgatásért felelős államtitkár, dr. Juhász Tünde kormánymegbízott és B. Nagy László országgyűlési képviselő Szegeden, a Kereskedő közben.
Bemutatták a Szentesi Légimentő Bázis új helikopterét

Bemutatták a Szentesi Légimentő Bázis új helikopterét2019. április 16.

A Csongrád Megyei Kormányhivatal előtt mutatta be a Szentesi Légimentő Bázis csapata azt az új helikoptert, amelyet még március végén kaptak a Készenléti Rendőrségtől. A Dél-Alföldön szolgálatot teljesítő AIRBUS P2+ típusú helikopter jobban felszerelt az eddig használt gépnél, így hatékonyabban tudja szolgálni az emberek védelmét. A bemutató apropója a bázis 10 éves születésnapja volt.