Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal

-

-

RSS feliratkozás

Hírek

Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal, 2022. október 3. 11:01

Búcsú Budai Lászlótól, a kormányhivatal főosztályvezetőjétől

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy kollégánk, Budai László, a Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Foglakoztatási Főosztályának vezetője 53 éves korában 2022. október 1-jén tragikus hirtelenséggel elhunyt.

Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal, 2022. szeptember 23. 12:45

Hon- és rendvédelmi gyakorlat Csongrád-Csanád megyében

„Fekete Vár 2022” elnevezéssel hon- és rendvédelmi együttműködési gyakorlatot szervezett a Megyei Védelmi Bizottság szeptember 19-23. között Csongrád-Csanád megyében. A forgatókönyv egy honvédelmi veszélyhelyzeti időszakot feltételezett, de figyelembe vette a kihirdetett veszélyhelyzetet is, amelyben aktivizálásra kerültek a védelmi igazgatás területi és helyi szintjén lévő munkacsoportok.

Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal, 2022. szeptember 21. 9:24

Ebzárlat és legeltetési tilalom elrendelése 2022.10.01-.2021.10.21

A Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Agrárügyi és Környezetvédelmi Főosztály Élelmiszer-biztonsági és Állategészségügyi Osztálya (továbbiakban: hatóság), mint élelmiszerlánc-biztonsági hatáskörben eljáró hatóság, a rókák veszettség elleni orális immunizálása – 2022. évi őszi kampány keretein belül

Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal, 2022. szeptember 19. 12:56

Pusztaszeren köszöntötték a Kisteleki Járási Hivatal kétszázezredik ügyfelét

A Kisteleki járásban az elmúlt hét évben összesen kétszázezren keresték fel a kormányablakot. A jubiláló ügyfelet szeptember 15-én a kormányablakbusz pusztaszeri állomásán köszöntötte dr. Szalai Gabriella járási hivatalvezető és Máté Gábor, a település polgármestere.

Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal, 2022. szeptember 13. 9:46

Hódmezővásárhely - áramszünet

Áramszünet miatt 2022.10.10-én a Rárósi utca 110. telephelyen szünetel az ügyfélfogadás.

Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal, 2022. szeptember 8. 10:33

Magyar - Román nyugdíjtanácsadó nap

A rendezvényt azoknak ajánljuk, akik Magyarországon és Romániában is dolgoztak alkalmazottként, vagy vállalkozóként, illetve egyéb jogcím (pl. gyermeknevelés) alapján szereztek magyar és román nyugdíjjogosultságot.

Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal, 2022. augusztus 31. 13:17

A sertésszámlálás közös érdek

Csongrád-Csanád megyében is elkezdődött a sertésállományok korcsoportonkénti összeírása, amelyet a kormányhivatal Agrárügyi Főosztály Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztálya irányításával a járási állategészségügyi szakemberek végeznek november végéig. Az afrikai sertéspestis elleni védekezés eredményességéhez minden állattartó közreműködésére szükség van.

Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal, 2022. augusztus 24. 12:56

A kormányhivatal is kitelepült a Szegedi Ifjúsági Napokra

Az idén is mobil ügyfélszolgálattal, környezetvédelmi és fogyasztóvédelmi interaktív tájékoztatókkal várja a Szegedi Ifjúsági Napokra érkezőket a Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal. A fesztiválhivatal a Civil Faluban augusztus 24-től 27-ig naponta 14 órától 19 óráig várja a látogatókat – mondta el dr. Holubán Csilla, a Szegedi Járási Hivatal vezetője a helyszínen tartott sajtótájékoztatón.

Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal, 2022. augusztus 22. 10:54

Figyelem!

Útlezárás miatt a Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Földhivatali Főosztály Szeged, Kálvária sgt. 41-43. szám alatt található ügyfélszolgálata előtt a parkolás nem lehetséges.

Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal, 2022. augusztus 5. 12:55

Mobil ügyfélszolgálat a Körös-Toroki Napokon

A lejáró személyi okmányok, vezetői engedélyek, útlevelek megújítására is lehetőség van az augusztus 4-6. között zajló Körös-Toroki Napokon – tájékoztatta a sajtó munkatársait dr. Szubally Brúnó, a Csongrádi Járási Hivatal vezetője. A fesztivál nyitónapján Farkas Sándor miniszterhelyettes, országgyűlési képviselő köszöntötte a résztvevőket a kormányhivatal standjánál. Bakacsiné dr. Pálinkó Gabriella, a NAV megyei Adó- és Vámigazgatóságának adóügyi igazgatóhelyettese, valamint Kun József r. alezredes pedig a fesztiválon elérhető további szolgáltatásokról számoltak be.