Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal

Dr. Juhász Tünde

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal, 2021. július 22. 9:45

Új járási hivatali épület készül Mórahalmon

A bokrétaünnep régi hagyományát elevenítette fel a Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Mórahalmon, ahol mintegy 500 négyzetméteres új járási hivatali épület készül a Szegedi út 84. szám alatt.

Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal, 2021. július 16. 7:58

Makón is egyre több diák dolgozik nyáron

Egyetemistaként első alkalommal dolgozik nyáron Balogh Dominika a makói Maros Kalandparton. Animátorként kóstol bele a munka világába. Csongrád-Csanád megyében több mint 1200 nappali tagozatos vállalhat augusztus 31-ig munkát. Makón az önkormányzat foglalkoztatja a legtöbb 16-25 év közötti fiatalt.

Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal, 2021. július 15. 9:56

Tájékoztató a megváltozott munkaképességű személyek ellátásainak módosításáról

A megváltozott munkaképességű személyek ellátásairól és egyes törvények 2021. Július 1-jétől hatályos módosításai rendelkeznek a rokkantsági nyugdíjrendszer 2012. Évben történt átalakításával érintett, egyes megváltozott munkaképességű személyek kompenzációjáról, valamint visszamenőleges állapotvizsgálatáról.

Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal, 2021. július 9. 12:36

Oklevelet kaptak a járvány ellen küzdő szakemberek

Összesen 140 szakember helytállását köszönte meg a Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal. Az elismerő oklevelet azok kapták, akik a koronavírus-járvány leküzdésében kiemelkedő teljesítményt nyújtottak.

Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal, 2021. július 4. 19:10

Kezdődik a parlagfüves területek felderítése

Hamarosan indul a parlagfűszezon. A Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal éppen ezért a védekezés fontosságára hívta fel a figyelmet. Dr. Juhász Tünde kormánymegbízott sajtótájékoztatón elmondta, néhány napon belül megkezdik a külterületeken a parlagfűvel fertőzött részek felderítését, ellenőrzését.

Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal, 2021. július 1. 14:35

Miniszteri elismerő oklevél dr. Szántó Máriának és Zakar Péternek

Miniszteri elismerő oklevelet adományozott Gulyás Gergely dr. Szántó Máriának, a Mórahalmi Járási Hivatal vezetőjének és Zakar Péternek, a Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal megbízott igazgatójának. Az elismerést a pandémia miatt a közelmúltban vehették át Budapesten, Károlyi–Csekonics Palotaegyüttesben.

Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal, 2021. június 28. 11:57

Tizenkettő szabadstrand várja Csongrád-Csanád megyében a fürdőzőket

Összesen 12 természetes fürdőhely használatát engedélyezte az idén Csongrád-Csanád megyében a kormányhivatal. A Népegészségügyi Főosztály a vízmintavételek eredményei alapján találta fürdőzésre alkalmasnak, megfelelőnek ezeket.

Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal, 2021. június 15. 13:06

Kormánytisztviselőket köszöntöttek a Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatalban

Juhász Tünde: Az ügyfelek mindig elsőbbséget élveznek

Mintegy 130 olyan új kormányztisztviselőt köszöntött dr. Juhász Tünde kormánymegbízott, akik az elmúlt hónapokban és tavaly csatlakoztak a Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal csapatához. A kormánytisztviselői pályát választók köszöntése immár hagyomány, s mivel a figyelmességre tavaly a koronavírus-járvány miatt nem nyílt lehetőség, a kormánymegbízott a közelmúltban pótolta az elmaradást. Dr. Juhász Tünde arra hívta fel a kollégák figyelmét, hogy az ügyfelek mindig elsőbbséget élveznek. Az ügyvédi pálya helyett a közigazgatás vonzotta dr. Kovács Szabolcsot, aki kollégájával a joghallgató Vörös Bélával első munkahelyének választotta a kormányhivatalt.

Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal, 2021. június 15. 8:36

Álláspályázat - Laboratóriumi asszisztensi feladatok ellátására kormánytisztviselői kinevezéssel pályázatot hirdet

Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztály Laboratóriumi Osztályára laboratóriumi asszisztensi feladatok ellátására kormánytisztviselői kinevezéssel az alábbi pályázatot hirdeti meg

Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal, 2021. június 7. 14:04

Közel 1000-en vehetnek részt a nyári diákmunkában Csongrád-Csanád megyében

Közel 1000, 16-25 év közötti, nappali tagozatos tanuló vállalhat Csongrád-Csanád megyében júliusban és augusztusban nyári diákmunkát. A program megvalósításához a kormány közel 120 millió forint vissza nem térítendő támogatást biztosít.