Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal

-

-

RSS feliratkozás

Hírek

Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal, 2022. május 16. 16:18

Munkáltatói road show-t szervezett a Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal

Annak érdekében, hogy bővüljön a megye foglalkoztatása, minél több munkáltatónak és potenciális munkavállalónak találkoznia kell egymással, ez pedig közös érdek – hangsúlyozta dr. Juhász Tünde kormánymegbízott a Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal munkáltatói road show-ján.

Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal, 2022. május 10. 10:12

Kétszázötven kormánytisztviselő szedte a szemetet a megyében

A Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal kétszázötven kollégája húzott kesztyűt és ragadott szemeteszsákot, hogy a Te szedd! Önkéntesen a tiszta Magyarországért akció keretében megtisztítsa a megye hét járásának legszemetesebbnek ítélt területeit. A hulladékgyűjtésben közel félezer zsák telt meg szeméttel.

Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal, 2022. május 5. 12:33

Az állattenyésztési napokon is munkában a kormányhivatal

Idén is csatlakozott a Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal a 29. Alföldi Állattenyésztési és Gazdanapokhoz a Hód-Mezőgazda Zrt. kiállítási centrumában. A nemzetközi szakkiállítás május 5-7. között lehetőséget kínál a szakma szereplőinek a találkozóra.

Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal, 2022. május 4. 13:14

Májusban újra várja az ügyfeleket a kormányablakbusz Csongrád-Csanád megyében

A mobilizált kormányablak ügyfélszolgálat Csongrád-Csanád megyében május 2-tól ismételten a kistelepüléseken élők rendelkezésére áll – mondta el dr. Juhász Tünde a Derekegyházon tartott sajtótájékoztatón. A kormánymegbízott hangsúlyozta, a szolgáltatásnak köszönhetően a veszélyhelyzet alatt lejárt okmányok cseréjére is lehetőség nyílik előzetes időpontfoglalás nélkül.

Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal, 2022. május 1. 13:57

Csongrád-Csanád megyében több mint 5300-an érettségiznek

Nyolcvankettő tantárgyból több mint 5300-an kezdik meg a 2022-es érettségi szezont május 2-án, hétfőn Csongrád-Csanád megyében. Az írásbeli érettségi vizsgák időszaka május 23-án ér véget, a maturálás a szóbelivel június 1-jétől 24-ig tart.

Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal, 2022. április 29. 10:48

Nyári táborok szervezése, általános higiénés szabályok

A járványügyi korlátozások megszüntetésével, a nyári táborok is a korábbi módon szervezhetők. Fontos, hogy a tábort a táborozás kezdete előtt legalább 6 héttel a tábor helye szerint illetékes fővárosi és megyei kormányhivatal népegészségügyi feladatkörében eljáró járási (fővárosi kerületi) hivatalánál be kell jelenteni. Utóbbinak tartalmaznia kell a táborozás: helyét, időpontját, a résztvevők várható számát, a tábort szervező nevét, elérhetőségét.

Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal, 2022. április 28. 11:12

Munkavédelmi nyílt nap a biztonságos jövőért

Nyílt napot tartott a Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal „Munkavédelmi és munkaügyi alapozás - Építs biztonságos jövőt” címmel a Szegedi SZC Vedres István Technikum végzős osztályainak. A rendezvény aktualitásául szolgált, hogy április 28-a a Munkahelyi balesetben megsérültek és elhunytak nemzetközi emléknapja.

Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal, 2022. április 7. 10:45

A kormányhivatal munkatársai is rúgták a bőrt

A Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal is képviseltette magát a jubileumi Közig Foci Kupán, amelyet április 2-án rendeztek Budapesten, az Ikarus BSE sporttelepén. A hivatali válogatott csoportelsőként, a legjobb harminckét csapat között zárta a tornát.

Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal, 2022. március 26. 9:59

Hivatalos ügyekben segíti a kormányhivatal a kárpátaljaiakat

Kárpátaljai magyaroknak nyújtottak segítséget a Szegedi Járási Hivatal munkatársai. A Szeged-Csanád Egyházmegyei Karitász által befogadott háborús menekülteknek a domaszéki Zöldfás Lelkigyakorlatos Házban tartottak kihelyezett tájékoztatást, ügyfélfogadást.

Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal, 2022. március 18. 8:08

Miniszteri elismerést és Magyar Ezüst Érdemkereszt kitűntetést kaptak kollégáink

Miniszteri elismerést és Magyar Ezüst Érdemkereszt kitüntetést kaptak kollégáink