Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal

Dr. Juhász Tünde

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal, 2021. október 20. 10:21

Üzemlátogatással kezdődött a pályaválasztási rendezvénysorozat

A Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztálya és a megyei Kereskedelmi és Iparkamara immáron 21. alkalommal szervezi meg a „Találd ki magad!” elnevezésű, Pályaválasztási Napok rendezvénysorozatot. A hagyományoknak megfelelően az esemény üzemlátogatásokkal kezdődött október 19-én, elsőként a Telum Fémipari BT. telephelyén.

Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal, 2021. október 19. 8:59

Szegeden 35 tonna e-hulladék gyűlt össze

Folyamatosan adták le a hétvégén Szegeden, a kormányhivatal Rákóczi téri parkolójában kialakított gyűjtőponton az elektronikai hulladékot. Több mint ezren csatlakoztak a Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal akciójához, és összesen 35 tonna már használaton kívüli, a háztartásban felhalmozódott e-hulladéktól váltak meg.

Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal, 2021. október 14. 10:19

Haditorna versenyt rendeztek Csongrád-Csanád megyében

Egy nemzetnek, egy országnak mindig szüksége volt és szüksége lesz tettre kész fiatalokra. Az Országos Haditorna Verseny kiváló alkalmat biztosít arra, hogy a középiskolás diákok számot adjanak állóképességükről, csapatszellemükről és elkötelezettségükről – hangsúlyozta dr. Juhász Tünde kormánymegbízott a verseny Csongrád-Csanád megyei fordulójának megnyitóján.

Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal, 2021. október 13. 14:41

Lakossági elektronikai hulladékgyűjtés Szegeden

A Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal október 16-án, szombaton 8-14 óráig Szegeden, a Rákóczi tér 1. szám előtti parkolóban kialakított gyűjtőponton lakossági elektronikai hulladékgyűjtést szervez, a környezettudatosság jegyében.

Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal, 2021. október 12. 13:09

Átadták a Dr. Csada László-díjakat Csongrád-Csanád megyében

A fogyasztóvédelmi tevékenység csapatmunka. A sikeres és hatékony feladatellátáshoz a hatóság, a vállalkozások és nem utolsó sorban a fogyasztók együttműködésére van szükség, hangsúlyozta dr. Juhász Tünde kormánymegbízott a dr. Csada László-díj átadó ünnepségén. A fogyasztóvédelmi elismerések ünnepélyes átadására – a márciusi járványügyi intézkedések miatt – október 11-én kerülhetett sor.

Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal, 2021. október 6. 15:09

Az áldozatok segítéséről tartott szakmai napot a Kormányhivatal

A rendőrkapitányságok és a családsegítő szolgálatok munkatársai részére szervezett szakmai napot a Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal. Az esemény központi témája az áldozatok segítése volt.

Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal, 2021. szeptember 23. 10:44

A Kormányhivatal is csatlakozik a 28. Alföldi Állattenyésztési és Gazdanapokhoz

A kormányhivatal is csatlakozik a 28. Alföldi Állattenyésztési és Gazdanapokhoz

Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal, 2021. szeptember 23. 10:37

Ovisoknak, sulisoknak játékosan az egészségről

Interaktív tájékoztató programokkal várták a Biztonság Hetén a Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal munkatársai a fiatalokat. Mintegy 200 óvodás, iskolás próbálta ki a játékos feladatokat.

Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal, 2021. szeptember 20. 15:04

A munkavédelemről és az egészségmegőrzésről a Biztonság Hetén

Játékokkal és interaktív egészségfejlesztési feladatokkal várja az óvodásokat és az általános iskolásokat a Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal szeptember 22-én, 10-14 óráig a szegedi Dugonics téren a Biztonság Hete alkalmából.

Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal, 2021. szeptember 13. 15:39

Példamutató együttműködés a vadászati hatóság és a -kamara között

Megyei vadásznapot rendeztek Öttömösön. Az immár 29. alkalommal megtartott program célja, hogy a helybeli vadászok közösséget tudjanak építeni. Dr. Juhász Tünde kormánymegbízott a megnyitón arról beszélt, évről évre ez a találkozó nemcsak az ünneplésre ad lehetőséget, hanem a szakmai sikerek megosztására is.