Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal

Dr. Róth Márton

főispán

Vezető hírek

Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal, 2023. március 21. 10:47

Miniszteri elismerést kaptak kollégáink

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter nemzeti ünnepünk, március 15. alkalmából Miniszteri Elismerő Oklevelet adományozott a Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal főosztályvezetőjének, dr. Molnár Mónikának kiemelkedő hivatástudatáért, szakmai felkészültségéért. Dr. Lamperné Dr. Horváth Éva osztályvezető, vármegyei főállatorvos 40 éves közszolgálati életpályáját és kiemelkedő szakmai tudását, elhivatottságát pedig Nagy István agrárminiszter ismerte el.

Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal, 2023. március 17. 11:53

A kormányhivatalban adták át a Dr. Csada László-díjat

Tizedik alkalommal adták át a Dr. Csada László-díjat március 16-án, Szegeden. A fogyasztóvédelmi elismerést közigazgatási, civil és vállalkozási területen osztotta ki a díjat alapító három szervezet, a Csongrád-Csongrád Vármegyei Kormányhivatal, a Csongrád-Csanád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Dél-alföldi Regionális Fogyasztóvédelmi Egyesület. A díjat azon a fogyasztóvédelemmel foglalkozó személyek elismerésére hozták létre, akik emberi, szakmai és példamutató tevékenységükkel a fogyasztóvédelem széleskörű társadalmi megismertetésében, valamint a fogyasztóvédelemmel kapcsolatos oktatás és kommunikáció fejlesztésében vármegyénkben hosszabb ideje maradandót és kiemelkedőt alkottak.

Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal, 2023. március 17. 11:35

Több mint 200 kormánytisztviselő adott vért

Önkéntes véradást szervezett a Szegedi Regionális Vérellátó Központ a Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatalban március 1-6. között. A kollégáink közül több mint kétszázan járultak hozzá a régió vérállátásának biztosításához.

Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal, 2023. március 14. 9:44

Ünnepélyes keretek között adták át a Kereskedő közben kibővített ügyfélszolgálatot

Tíz munkaállomással bővült Szegeden a Kereskedő közben működő kormányablak. A fejlesztésnek köszönhetően a kormányablakos ügyintézés mellett családtámogatási és társadalombiztosítási, valamint földhivatali ügyfélszolgálat is várja az állampolgárokat. A kibővített ügyfélszolgálat ünnepélyes átadására március 13-án került sor.

Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal, 2023. március 14. 9:35

Újabb harmincöt kormányablak-ügyintézővel erősíti csapatát a vármegyei kormányhivatal

A Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal újabb harmincöt kormánytisztviselője tett sikeres vizsgát és vehette át a képesítést igazoló oklevelét. A projekt hetedik ütemének zárásaként a kollégák március 13-án ünnepélyes keretek között vehették át az okleveleket.

Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal, 2023. március 10. 10:29

Április közepéig kezdeményezhető az óvodakötelezettség alóli felmentés

Tájékoztatjuk az érintetteket, hogy az óvodai nevelés kötelezettsége alóli felmentést a gyermek érdekére tekintettel a szülő 2023. április 15-ig a kormányhivatalhoz beadott kérelemmel kezdeményezheti.