Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal

Dr. Róth Márton

főispán

Vezető hírek

Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal, 2023. május 26. 10:03

Csongrád-Csanád vármegyében is folytatódik a földértékesítési program

Csongrád-Csanád vármegyében 11 településen, 20 ingatlant hirdetnek meg árverésre, így mintegy 544 hektár újabb állami földterület kerülhet a gazdálkodókhoz 2023. július 4-7. között. Az agrártárca az intézkedéssel a kis- és közepes gazdaságokat és a helyi termelők földhöz juttatását segíti.

Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal, 2023. május 19. 15:00

A régió legkiválóbb mentőit díjazták a mentők napja alkalmából

A Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal épületében tartott ünnepi állománygyűlést az Országos Mentőszolgálat Dél-alföldi Regionális Mentőszervezete Szegeden. Az OMSZ megalakulásának 75. évfordulója alkalmából több életmentő is elismerésben részesült.

Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal, 2023. május 19. 14:57

Zentán találkoztak a magyar és a szerb fogyasztóvédelmi szakemberek

A magyar és a szerb fogyasztóvédelem nemzeti sajátosságairól, a lehetséges további együttműködésről, valamint a civil szervezetek fogyasztóvédelmi tevékenységének fontosságáról is egyeztettetek a szakemberek a Zentán megszervezett szerb-magyar fogyasztóvédelmi találkozón.

Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal, 2023. május 16. 10:47

Több mint 200 kormánytisztviselő jelentkezett véradásra Csongrád-Csanád Vármegyében!

A napokban önkéntes véradáson vesznek részt a Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal tisztviselői: a vármegye 4 településén 228 fő jelentkezett a kormányhivatal és az Országos Vérellátó Szolgálat közös kezdeményezésére.

Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal, 2023. május 10. 12:46

Fontos határidő közeleg: június 9-ig lehet beadni az egységes kérelmeket!

2023. április 20-án nyílt meg a gazdálkodók számára az egységes kérelem kitöltési felülete. Az érintettek 2023-ban is kizárólag elektronikus úton nyújthatják be a Magyar Államkincstár részére dokumentumaikat.

Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal, 2023. május 10. 12:24

Anyakönyvvezetők számára szerveztek szakmai napot a kormányhivatalban

Az elmúlt időszakban elfogadott jogszabályváltozásokról és az elektronikus anyakönyvvezetésről is tájékoztatást kaphattak a Csongrád-Csanád vármegyei anyakönyvvezetők a kormányhivatal Rákóczi téri épületében megtartott szakmai napon.