A március 15-i ünnephez kapcsolódóan Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Fővárosi Kormányhivatal munkatársainak adott át állami kitüntetéseket és elismeréseket.

A közszolgálatban végzett közel négy évtizedes kiemelkedő szakmai és vezetői munkájáért Dr. Józsa Fábián, a kormányhivatal Jogi és Koordinációs Főosztályának nyugalmazott vezetője a Magyar Érdemrend tisztikeresztjét vehette át Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztertől.
A Magyar Arany Érdemkereszt elismerésben részesült Dr. Homor Zsuzsanna Judit, nyugalmazott fővárosi és megyei tisztifőorvos, a kormányhivatal Népegészségügyi Főosztályának nyugalmazott vezetője.
A köz szolgálatában végzett sokéves kiemelkedő munkájáért, a kormányhivatal eredményes működtetéséért Sára Botond főispán javaslatára Bíró József, az Országos Közúti és Hajózási Hatósági Főosztály vezetője Magyary Zoltán-díjat, Horváth Tibor, az Egészségbiztosítási Főosztály; Kosztyu Anikó, az Építésügyi és Örökségvédelmi Főosztály és Mészáros Lóránd a Műszaki Engedélyezési és Mérésügyi Főosztály vezetője pedig Miniszteri Elismerő Oklevelet vehettek át a Várkert Bazárban 2023. március 14-én.
Gratulálunk munkatársainknak!

(BFKH Sajtó)