Budapest Főváros Kormányhivatala

dr. Sára Botond Attila

kormánymegbízott

Vezető hírek

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2022. január 12. 16:21

Játékgyűjtő akció az oltást felvevő kisgyermekek számára

A Heim Pál gyermekkórház részére Sára Botond kormánymegbízott adta át a fővárosi kormányhivatal munkatársai által összegyűjtött gyerekjátékokat. Az 5-11 éves, védőoltást felvevő gyermekeknek szánt ajándékokat Dr. Fekete Ferenc orvosigazgató vette át.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2022. január 7. 11:20

Sikeres vizsgát tettek a kormánytisztviselők

Átadták a „Kormányablak ügyintézői képzés” során sikeres vizsgát tett kormánytisztviselők bizonyítványait a fővárosi kormányhivatal Dísztermében. Az ünnepélyes rendezvényen dr. Mészár Erika főigazgató és dr. Domokos Péter miniszteri biztos köszöntötte azt a kétszáztizenhét főt, akik sikeresen elvégezték a megújult képzést.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2022. január 6. 15:01

Januárban több oltási akció is lesz

Az eddigi oltási akciók sikerére és az omikron vírusvariáns magyarországi megjelenésére tekintettel januárban több oltási akció is lesz a kórházi oltópontokon és a járási székhelyek szakrendelőiben, amikor ismét előzetes időpontfoglalás nélkül és helyszíni regisztrációval lehet majd kérni az oltást.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2021. december 22. 14:07

Sikeresen zárult a fővárosi kormányhivatal rendkívüli benzinkút ellenőrzési akciója

Budapest Főváros Kormányhivatala szúrópróbaszerűen ellenőrizte a benzinkutakon található mérőeszközöket az elmúlt hónapokban.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2021. december 10. 11:08

Budapesten zárult a Regőczi Alapítvány elnökének országjáró körútja

A koronavírus-járvány miatt árvává vagy félárvává vált gyermekek megsegítésére jött létre a Regőczi Alapítvány. A szervezet munkájának sikere nagyban függ, az adakozási kedv mellett attól is, hogy az alapítvány hogyan tud együttműködni a területen illetékes állami szervekkel, segélyszervezetekkel, valamint hogyan tudja megszólítani az érintett családokat és miképpen tud segítséget nyújtani számukra. Herczegh Anita az Alapítvány kuratóriumának elnöke, a köztársasági elnök felesége mind a hét régióban felkeresett a koronavírus-járvány következtében árván vagy félárván maradt gyerekeket és találkozott érintett családokkal. Országjáró körútja csütörtökön Budapesten zárult.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2021. december 3. 11:27

Felújítják a XIII. kerületi Teve utcai kormányablakot

Hat új munkaállomással bővül a XIII. kerületi Hivatal Kormányablaka. A megnövekedett ügyfélforgalom miatt szükségessé vált a jelenlegi terület bővítése és új ügyfélpultok kialakítása. A felújítás során új ügyfélvárót, bizalmas tárgyalót és vezetői irodát is építenek.