Budapest Főváros Kormányhivatala

dr. Sára Botond Attila

kormánymegbízott

Vezető hírek

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2022. május 27. 9:05

Közel 150 menekülőnek segítettek a humanitárius tranzitponton csütörtökön

A budapesti BOK csarnokban nyitott humanitárius tranzitponton 2022. május 26-án, csütörtökön 141 menekülőnek segítettek az ott dolgozó munkatársak. Az éjszakát 44 fő töltötte a létesítményben.

KORMÁNYHIVATALOK, 2022. március 27. 9:18

Országszerte ügyeletet tartanak a választás hétvégéjén a kormányablakok

Rendkívüli nyitvatartással biztosítják jövő szombaton és vasárnap a kormányablakok és okmányirodák a választáshoz kapcsolódó okmányok pótlásának ügyintézését.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2022. március 7. 14:10

Felújították a Teve utcai kormányablakot

Ismét fogadja ügyfeleit a XIII. kerületi Teve utcai kormányablak, amelynek felújítása és területének kibővítése a megnövekedett ügyfélforgalom miatt vált szükségessé.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2022. február 28. 15:16

Átadták a felújított hűvösvölgyi kormányablakot

Két plusz munkaállomással, illetve új fotófülkével bővült a teljesen felújított kormányablak. Budapest Főváros Kormányhivatala, a II. kerületi Önkormányzat, valamint a Hűvösvölgyi Szolgáltatóház együttműködésének köszönhetően a Hűvösvölgyi Szolgáltatóház második emeletén található kormányablak felújításával megvalósult a kerület lakóinak magas színvonalú, ügyfélközpontú, lokális és országos közszolgáltatásokkal történő ellátása.

KORMÁNYHIVATALOK, 2022. január 28. 9:15

Az élelmiszerárstopot minden boltnak be kell tartania

A kormány a magyar családok védelme érdekében döntött az élelmiszerárstopról. Az intézkedés február elsejétől a tavaly október 15-i szinten rögzíti a kristálycukor, a búzafinomliszt, a napraforgó-étolaj, a sertéscomb, a csirkemell, csirkefarhát és a 2,8 százalékos UHT tehéntej árát.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2022. január 27. 10:48

Közúti ellenőrzési akció biztonságunk érdekében

Újabb közúti közlekedési ellenőrzési akciót szervezett a fővárosi kormányhivatal a Budapesti Rendőr-főkapitányság, a Fővárosi Katasztrófavédelem, valamint a Nemzeti Adó- és Vámhivatal közreműködésével.