Budapest Főváros Kormányhivatala

dr. Sára Botond Attila

kormánymegbízott

Vezető hírek

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2021. április 1. 16:24

Húsvétkor is zajlik az oltás a fővárosban

Az egészségügyi dolgozók elkötelezett munkájának köszönhetően húsvétkor is zavartalan lesz az oltás. A mai napon a fővárosi kormányhivatalhoz érkezett 16 ezer adag Moderna-vakcinával és a vasárnap várható 43 ezer adag AstraZenecával együtt 175 ezer első körös oltás beadására van lehetőség ezen az oltási héten Budapesten.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2021. március 29. 12:38

Újabb közlekedésbiztonsági ellenőrzés a fővárosi közutakon

Ismét közös ellenőrzési akciót szervezett a közúti közlekedésre alkalmatlan gépjárművek, és a közlekedési szabályokat megsértő járművezetők kiszűrésére a Fővárosi Közlekedésfelügyeleti Főosztály és a BRFK XIV. kerületi Rendőrkapitánysága.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2021. március 22. 13:20

Újra kétműszakos munkarend a Mozaik utcai vizsgaállomáson

Budapest Főváros Kormányhivatalának Mozaik és Vas Gereben utcai műszaki vizsgaállomásai ismét két műszakos munkarendben fogadják ügyfeleiket március 22-től.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2021. március 18. 16:16

Vizsgálja a kormányhivatal a koronavírus elleni oltásra ötezer forintért előjegyzést felvevő céget

Hivatalból indított eljárást a fővárosi kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Főosztálya az ellen a magán-egészségügyi szolgáltató ellen, amely ötezer forintért vesz fel előjegyzést a Covid-19 vakcinák beadására.

KORMÁNYHIVATALOK, 2021. március 10. 10:55

Már elektronikusan is igényelhető a védettségi igazolvány

A www.magyarorszag.hu weboldalon elektronikusan is benyújtható a védettségi igazolvány cseréje, pótlása iránti kérelem, valamint az ellenanyag-vizsgálaton alapuló védettségi igazolvány iránti kérelem.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2021. február 23. 11:38

Megérkezett a kínai vakcina

A héten elindul a kínai Sinopharm vakcinájával is az oltás. A Fővárosi Kormányhivatal telephelyére már megérkezett 55 ezer adag oltóanyagampulla, amelyet holnap szállítanak ki a kormányhivatal munkatársai a 918 fővárosi háziorvosi praxisba.