Március 15-ei nemzeti ünnepünk alkalmából dr. Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal két munkatársának adományozott Miniszteri Elismerő Oklevelet.

Dr. Stiber Vivien, a Miskolci Járási Hivatal vezetője, és Bubán Márton, az Informatikai Osztály, valamint a Kormányhivatal információbiztonságért felelős vezetője részesült kitüntetésben. Az elismerést szerdán adták át Budapesten, a Várkert Bazárban.

Dr. Stiber Vivien járási hivatalvezető 2007 óta dolgozik a területi közigazgatásban, először a Pest Megyei Közigazgatási Hivatalban helyezkedett el, majd 2010-ben a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumban tevékenykedett jogászként, ahol tagja volt annak a csapatnak, amely a Magyary Program végrehajtásáért volt felelős. 2011-től a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatalnál látja el feladatát, jelenleg az ország legnagyobb járásának hivatalvezetője.

Bubán Márton osztályvezető több évtizedes szakmai tapasztalatot szerzett a területi közigazgatásban, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatalnál 2012-től dolgozik; először az Informatikai Főosztály, a 2015. évi integrációt követően pedig a Pénzügyi és Gazdasági Főosztály Informatikai Osztályának vezetőjeként. A kitüntetett magas színvonalon végzett szakmai munkáján túl jelentős érdemeket szerzett a területi közigazgatás fejlesztését célzó kormányzati intézkedések végrehajtásához szükséges informatikai támogatás kiépítésével is.

(Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Kormánymegbízotti Kabinet)