Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal

dr. Alakszai Zoltán

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2021. április 14. 15:12

Online is benyújthatók a halgazdálkodással kapcsolatos kérelmek

A halgazdálkodásban érintett szereplők a szakterülettel kapcsolatos kérelmeiket, bejelentéseiket a NÉBIH Ügyfélprofil Rendszerén (ÜPR) keresztül is benyújthatják.

A haltelepítések bejelentése a továbbiakban az ÜPR-en keresztül kötelező, valamint a 2020. évi telepítési és fogási adatokkal kapcsolatos adatszolgáltatás teljesítése is ezen a rendszeren keresztül ajánlott.

Az éves adatszolgáltatás határideje: 2021. május 01.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2021. április 14. 15:00

Megjelent a mobiltelefonos applikáció mobilGAZDA néven

A Borsod- Abaúj- Zemplén Megyei Kormányhivatal számára is nagyon fontos, hogy a megyében élő és támogatási kérelmet benyújtó gazdálkodók maradéktalanul és gyorsan hozzájussanak az őket megillető mezőgazdasági támogatásokhoz.

Örömmel tájékoztatjuk az Egységes kérelmet benyújtókat, hogy a Magyar Államkincstár új alkalmazást fejlesztett ki az agrár-és vidékfejlesztési támogatásokat kérelmezők számára

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2021. március 18. 11:30

Álláslehetőség!

Három különböző pozícióban keres közép- és felsőfokú végzettséggel rendelkező kollégákat hulladékgazdálkodás területre a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2021. március 1. 17:16

Befejező szakaszához ért az új ózdi kormányhivatal építése

Már a belső burkolási munkák zajlanak; kiépítették a villamosvezetékeket, befejeződött a tetőszigetelés és a napelemes rendszer is felkerült a helyére.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2021. március 1. 10:43

Együttműködés született Miskolcon az agrárkamara és a kormányhivatal között

Együttműködési megállapodást kötött a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) annak érdekében, hogy összehangolt tevékenységükkel hatékonyabban tudják segíteni a térség agrár- és élelmiszeripari ágazati szereplőit.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2021. február 9. 14:48

Márciusban esedékesek az éves környezetvédelmi adatszolgáltatások!

Emlékeztetjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a hulladékgazdálkodással, valamint a levegőtisztaság-védelemmel kapcsolatos adatszolgáltatásoknak az alábbi határidőkben kell eleget tenni.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2021. február 7. 14:41

Szünetel az ügyfélfogadás a sárospataki kormányablakban február 8-12. között

A sárospataki kormányablak technikai szünet miatt 2021. február 8-12. között nem fogad ügyfeleket. 02.12-én , pénteken a kormányablakbusz sem üzemel.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2021. február 2. 11:14

Február 15-ig lehet jelentkezni a május-júniusi érettségi vizsgákra

A jelentkezés menetét meghatározza, hogy a vizsgázó rendelkezik-e tanulói jogviszonnyal. Az első érettségijük előtt álló középiskolai tanulók, valamint azok, akik tanulói jogviszonnyal és érettségi bizonyítvánnyal is rendelkeznek, „saját” középiskolájukban, az ott kapott jelentkezési lapon adhatják le jelentkezésüket.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2021. január 8. 11:48

Csaknem mindenki kérte a védőoltást a legnagyobb miskolci idősotthonban

Elkezdődött az idősotthonok lakóinak és dolgozóinak koronavírus elleni beoltása Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. A miskolci Őszi Napsugár Otthon az ország négy legnagyobb létszámú idősotthonának egyike, ezért a megyében először itt kezdték meg az oltást a mobil oltócsapatok.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2020. december 30. 18:41

Jól halad az Ózdi Járási Hivatal új épületének kivitelezése

Ősszel a kormány nemzetgazdasági szempontból kiemelt beruházássá nyilvánította az Ózdi Járási Hivatal új épületének rekonstrukcióját, az egykori reumakórház tömbjének teljes körű felújítását. A projekt keretében megvalósuló irodaépület a kormányablakkal és a kapcsolódó parkolóval a járásban élő emberek érdekét szolgálja, a beruházás egy újabb jelentős lépés lesz az ügyfélbarát közigazgatás megteremtése felé – emelte ki dr. Alakszai Zoltán kormánymegbízott a beruházással kapcsolatban. A város szívében található ingatlanba költözik a járási hivatal összes osztálya, így valamennyi ügy elintézése egy helyen megvalósíthatóvá válik.