Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal

dr. Alakszai Zoltán

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2022. június 29. 15:23

Kihelyezett ügyfélfogadés egy sáropataki cégnél

A Sárospataki Járási Hivatal Kormányablak Osztályának munkatársai kihelyezett ügyfélfogadást tartottak a Weinberg 93. Építő Kft. telephelyén, a cég kezdeményezésére. A kormányablak szolgáltatásai akár már így, igényre is intézhetőek. Helybe jön a közigazgatás.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2022. június 29. 12:11

Július 5-én szünetel az ügyfélfogadás egy miskolci kormányablakban

A Miskolc, Csizmadia köz 1. szám alatti kormányablakban – informatikai karbantartás miatt – szünetel az ügyfélfogadás 2022. július 5-én, kedden.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2022. június 28. 9:35

Júliusban is útnak indul a kormányablakbusz Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

A Mobilizált Kormányablak Ügyfélszolgálat vagy „kormányablakbusz” egy ügyintézésre felszerelt kisbusz, amely előre meghatározott időpontokban elérhető olyan településeken, ahol nem működik állandó jelleggel kormányablak, továbbá lehetőséget teremt az ügyfelek speciális helyszíneken (kórházak, kollégiumok, rendezvények, fesztiválok, stb.) történő, eseti jellegű kiszolgálására.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2022. június 24. 13:17

Természetes fürdőhelyek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

A hűsölni vágyóknak számos természetes fürdőhely kínál felfrissülést, melyek minőségét a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya időről-időre felülvizsgálja.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2022. június 24. 9:52

Megalakult a Megyei Ifjúsági Tanács

A 15 tagú Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Ifjúsági Tanács elnökének Dombi Balázs Sándort választották. A megye kormánymegbízottja, Dr. Alakszai Zoltán üdvözölte az új testületet és közös gondolkodásra hívta a fiatalokat a megye fejlődése érdekében.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2022. június 23. 11:11

Átmenetileg szünetel az ügyintézés június 27-én az edelényi földhivatalban

Áramszünet miatt a személyes és a telefonos ügyfélfogadás is szünetel 2022. június 27.-én (hétfőn) az Edelény, István király útja 52/A szám alatti Földhivatali Főosztályon.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2022. június 20. 17:00

Újra Dr. Alakszai Zoltán megyénk kormánymegbízottja

Orbán Viktor miniszterelnök − Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter javaslatára − 2022. június 12-ei hatállyal ismét Dr. Alakszai Zoltánt nevezte ki a Borsod-Abaúj-Zemplén megye kormánymegbízottjának.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2022. június 17. 11:07

Megyei alakuló küldöttgyűlését tartotta a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Miskolcon

A Megyeháza dísztermében a szervezet és közgyűlés elnöke mellett beszédet mondott Borsod-Abaúj-Zemplén megye kormánymegbízottja, Dr. Alakszai Zoltán is.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2022. június 13. 15:03

50. Környezetvédelmi Világnap

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal is megemlékezett a Környezetvédelmi Világnapról. Fiataloknak, iskolás csoportoknak mutatták be a természet szépségét, emellett ugyanezen a napon egy környezetvédelmi díjátadásra is sor került.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2022. június 13. 11:29

Indul az államilag támogatott diákmunka program Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is

Idén is állami támogatással vállalhatnak munkát a nappali tagozatos 16-25 év közötti Borsod-Abaúj-Zemplén megyei tanulók július-augusztusban. A 25 év alattiak munkavégzése az idéntől szja-mentes, így több pénz maradhat a diákoknál.