Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal

dr. Alakszai Zoltán

főispán

RSS feliratkozás

Hírek

Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal, 2023. március 27. 11:54

„Felelősek vagyunk egymásért”

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal életében – a szakmaiságon túl – kiemelt szerepet tölt be a társadalmi felelősségvállalás: ezúttal 8000 liter bőr- és felületfertőtlenítőt adományoztak a Magyar Vöröskereszt Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Szervezetének, hogy ő közreműködésükkel eljussanak oda, ahol a legnagyobb szükség van rájuk.

Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal, 2023. március 17. 10:11

Pályázati felhívás gépjárműveink értékesítésére

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal felhívást tesz közzé az üzemeltetésében lévő, működéséhez feleslegessé vált, leselejtezett 19 db személygépjármű és 6 db utánfutó értékesítése céljából.

Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal, 2023. március 16. 16:10

Gyors, hatékony, sorbanállás-mentes – Szolgálatban az önkiszolgáló pontok

Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében immár 23 kormányablakban várják az ügyfeleket a Mesterséges Intelligencia Asszisztensek, az úgynevezett MIA pontok, amelyekkel könnyen, gyorsan, ügyintézői beavatkozás és sorban állás nélkül lehet ügyeket intézni, csupán néhány kattintással.

Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal, 2023. március 4. 14:13

Átvették okleveleiket a vármegye legújabb kormányablak-ügyintézői

Huszonheten tettek sikeres kormányablak-ügyintézői vizsgát, és vették át bizonyítványukat március 3-án a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatalban. A Magyar Kormány képzési projektjének köszönhetően országszerte több mint 500 kormányhivatali dolgozó továbbképzését biztosították az elmúlt hónapokban.

Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal, 2023. március 2. 12:13

Gyorsabb, hatékonyabb ügyintézés: kevesebb papír, több figyelem az ügyfelekre és több adomány

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal az elmúlt évben komoly eredményeket ért el munkafolyamatainak digitalizálásában, és kétharmadával csökkentette a papírfelhasználást. Így 160 feleslegessé vált nyomtatót ajánl fel jótékony célra a Magyar Vöröskereszt Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Szervezetének közreműködésével.

Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal, 2023. március 1. 11:13

A járási rendszer tízéves jubileumát ünnepelték

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Államigazgatási Kollégium a vármegye államigazgatási vezetőinek rendszeres találkozási alkalma, ahol a vármegyét érintő aktuális kérdésekről konzultálnak a résztvevők. A 2023. évi első ülést február 28. napjára hívta össze dr. Alakszai Zoltán főispán. A tanácskozás vendégelőadói dr. Pilz Tamás miniszteri biztos és dr. Kádár Pál dandártábornok, a Védelmi Igazgatási Hivatal főigazgatója voltak.

Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal, 2023. február 24. 13:27

Isten engem úgy segéljen!

Ünnepélyes keretek között átvették esküokmányaikat a Kormányhivatal újonnan munkába állt dolgozói.

Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal, 2023. február 2. 13:27

Ügyfélkapu-regisztráció szükséges a sikeres felsőoktatási jelentkezéshez

Február 15-éig lehet jelentkezni a szeptemberben induló felsőoktatási alap-, osztatlan és mesterképzésekre. A felvételizőknek még ugyanezen a napon éjfélig hitelesíteniük is kell a jelentkezést, amely kizárólag Ügyfélkapu segítségével lehetséges. Ennek elmulasztása esetén a jelentkezés érvénytelen!

Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal, 2023. január 17. 10:00

Közös újévköszöntő

Hagyományos újévköszöntő rendezvénnyel indította a 2023-as évet a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara és az idén a rendezvénynek otthont adó, Miskolci Egyetem. Az eseményen, Dr. Alakszai Zoltán, a vármegye főispánja az összefogást hangsúlyozta.

Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal, 2022. december 21. 16:01

A Köz Szolgálatáért Díszoklevelet kapott az Ózdi Járási Hivatal vezetője

„Tisztelet és alázat az ügyfelek, a vezetőink és egymás iránt” – fogalmazta meg a közigazgatási munka mibenlétét Berziné Szarka Ilona, az Ózdi Járási Hivatal vezetője, aki a Köz Szolgálatáért Díszoklevélben részesült december 16-án.