Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal

dr. Alakszai Zoltán

kormánymegbízott

Vezető hírek

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2022. június 29. 15:23

Kihelyezett ügyfélfogadés egy sáropataki cégnél

A Sárospataki Járási Hivatal Kormányablak Osztályának munkatársai kihelyezett ügyfélfogadást tartottak a Weinberg 93. Építő Kft. telephelyén, a cég kezdeményezésére. A kormányablak szolgáltatásai akár már így, igényre is intézhetőek. Helybe jön a közigazgatás.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2022. június 24. 9:52

Megalakult a Megyei Ifjúsági Tanács

A 15 tagú Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Ifjúsági Tanács elnökének Dombi Balázs Sándort választották. A megye kormánymegbízottja, Dr. Alakszai Zoltán üdvözölte az új testületet és közös gondolkodásra hívta a fiatalokat a megye fejlődése érdekében.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2022. június 23. 11:11

Átmenetileg szünetel az ügyintézés június 27-én az edelényi földhivatalban

Áramszünet miatt a személyes és a telefonos ügyfélfogadás is szünetel 2022. június 27.-én (hétfőn) az Edelény, István király útja 52/A szám alatti Földhivatali Főosztályon.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2022. június 13. 11:29

Indul az államilag támogatott diákmunka program Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is

Idén is állami támogatással vállalhatnak munkát a nappali tagozatos 16-25 év közötti Borsod-Abaúj-Zemplén megyei tanulók július-augusztusban. A 25 év alattiak munkavégzése az idéntől szja-mentes, így több pénz maradhat a diákoknál.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2022. június 2. 8:00

Kiváló és jó minőségűek megyénk természetes fürdőhelyei

Kiváló és jó minőségűek megyénk természetes fürdővizei
Borsod-Abaúj-Zemplén megyében idén eddig három tavon és a Szajla holtágban történt meg természetes fürdőhely kijelölése. A szóban forgó szabadvizeket a Népegészségügyi Főosztály szakemberei rendszeresen ellenőrzik, de a fürdőzőket ezeken a helyszíneken is fokozott óvatosságra intik.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2022. május 26. 9:52

Rövidített ügyfélfigadás

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy 2022. május 31-én kedden, 9.00 órától tartandó szakmai értekezlet miatt a Tiszaújvárosi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán (Tiszaújváros, Szederkényi út 8.) az ügyfélfogadás 8.00 – 9.00 óráig tart.