Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal

dr. Alakszai Zoltán

kormánymegbízott

Vezető hírek

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2021. május 13. 9:30

Borsodban újra elindultak a KAB buszok

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal szervezésében újra Mobilizált Kormányablak Ügyfélszolgálat áll a lakosság szolgálatára. A kormányablakbusz 2021. május 17-től két héten keresztül 20 településen várja az ügyfeleket.

KORMÁNYHIVATALOK, 2021. április 23. 10:01

Megnyílt az online időpontfoglaló + videó

Mostantól minden érvényes regisztrációval rendelkező tud interneten oltási időpontot foglalni - közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) pénteken az MTI-vel.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2021. április 23. 9:30

Borsodba is megérkeztek az oltóbuszok

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is bekapcsolódnak a Magyar Honvédség oltóbuszai a koronavírus elleni védekezésbe.

KORMÁNYHIVATALOK, 2021. április 16. 9:54

Elindult a Közfoglalkoztatásból versenyszférába program

A teljes foglalkoztatottság elérésének érdekében a kormány 2021. április 15-től ismételten meghirdette a „Közfoglalkoztatásból versenyszférába programot”, amelynek keretében a versenyszférában munkát találó közfoglalkoztatottak 45.600 forint elhelyezkedési juttatásban részesülhetnek havonta. Az erre vonatkozó kérelem a kormányhivataloknál és online is benyújtható.

KORMÁNYHIVATALOK, 2021. március 30. 15:37

Átlépte a 2 milliót a beoltottak száma + videó

Ezekben az órákban lépi át a kétmilliót a beoltottak száma, a magyar lakosságnak már több mint húsz százalékát beoltották, messze az uniós átlag fölött vagyunk, amely csak 10,6 százalék – közölte a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára online sajtótájékoztatóján.

KORMÁNYHIVATALOK, 2021. március 27. 14:06

Megkezdték a munkát a Magyar Honvédség oltóbuszai + videó

Megkezdték a munkát – egyelőre tesztüzemben – a Magyar Honvédség oltóbuszai – mondta a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára az országos oltási munkacsoport vezetőjeként szombaton a közmédiának.