Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal

dr. Alakszai Zoltán

főispán

Vezető hírek

, 2023. január 26. 15:21

Elköltözik a felsőzsolcai gyámügyi kirendeltség

Februártól új helyszínen várja ügyfeleit a Miskolci Járási Hivatal Gyámügyi Osztályának felsőzsolcai kirendeltsége.

Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal, 2023. január 17. 10:00

Közös újévköszöntő

Hagyományos újévköszöntő rendezvénnyel indította a 2023-as évet a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara és az idén a rendezvénynek otthont adó, Miskolci Egyetem. Az eseményen, Dr. Alakszai Zoltán, a vármegye főispánja az összefogást hangsúlyozta.

Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal, 2022. december 21. 16:01

A Köz Szolgálatáért Díszoklevelet kapott az Ózdi Járási Hivatal vezetője

„Tisztelet és alázat az ügyfelek, a vezetőink és egymás iránt” – fogalmazta meg a közigazgatási munka mibenlétét Berziné Szarka Ilona, az Ózdi Járási Hivatal vezetője, aki a Köz Szolgálatáért Díszoklevélben részesült december 16-án.

Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal, 2022. december 14. 12:54

Több mint 1100 rászoruló gyermek karácsonyát tették szebbé a kormányhivatal dolgozói

A tavalyi felajánlásokat meghaladva, idén 1104 ajándékcsomagot gyűjtöttek össze a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal munkatársai, hogy szebbé tegyék minél több rászoruló gyermek karácsonyát. Az adományokat dr. Alakszai Zoltán főispán december 13-án adta át a Magyar Vöröskereszt megyei szervezetének, hogy a felajánlások eljuthassanak oda, ahol a legnagyobb szükség van rájuk.

Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal, 2022. december 8. 15:02

Ügyintézés Borsod-Abaúj-Zemplén megyében december 22. és január 8. között

Az igazgatási szünetben Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a kormányhivatal és a járási hivatalok az alábbi ügyintézési lehetőségeket biztosítják az ügyfelek részére.

Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal, 2022. november 28. 8:56

Szakmai egyeztetést tartottak az államigazgatás megyei vezetői

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Államigazgatási Kollégium a megye államigazgatási vezetőinek rendszeres találkozási alkalma, ahol a megyét érintő aktuális kérdésekről, kihívásokról konzultálnak a résztvevők. Az esemény szakmai fórumként is fontos szerepet tölt be, amelyre vendégelőadók is meghívást kapnak. A novemberi kollégiumon, Dr. Alakszai Zoltán főispán meghívására, dr. Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter és Bánné dr. Gál Boglárka, a megyei közgyűlés elnöke tartott előadást.