Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal

dr. Alakszai Zoltán

kormánymegbízott

Vezető hírek

KORMÁNYHIVATALOK, 2021. február 18. 7:58

Elindult az újraindításról szóló konzultáció

A kérdőívet a vakcinainfo.gov.hu és a nemzetikonzultacio.kormany.hu oldalon is ki lehet kitölteni. Hét kérdésre lehet válaszolni, többek között a védettségi igazolvánnyal, az éttermek és szállodák újraindításával és az este 8 óra utáni kijárási tilalommal kapcsolatban.

KORMÁNYHIVATALOK, 2021. január 31. 8:43

Minden megyében felkészülnek a hatvan év felettiek oltására + videó

Jövő héten megkezdődik az oltás a 60 éven felüli regisztráltak körében, közülük elsőként a legidősebbek kapják meg a vakcinákat. Ez hatalmas logisztikai feladat, amelynek végrehajtásáról dr. György István államtitkár, az Operatív Törzs oltási munkacsoportjának vezetője a megyei és fővárosi védelmi bizottság mellett működő oltási munkacsoportok vezetőivel és tagjaival személyesen egyeztet a napokban.

KORMÁNYHIVATALOK, 2021. január 7. 7:49

Az idősotthonokban is megkezdődik a védőoltás

Csütörtökön a négy legnagyobb létszámú idősotthonban is megkezdődik a védőoltás beadása.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2020. december 30. 18:41

Jól halad az Ózdi Járási Hivatal új épületének kivitelezése

Ősszel a kormány nemzetgazdasági szempontból kiemelt beruházássá nyilvánította az Ózdi Járási Hivatal új épületének rekonstrukcióját, az egykori reumakórház tömbjének teljes körű felújítását. A projekt keretében megvalósuló irodaépület a kormányablakkal és a kapcsolódó parkolóval a járásban élő emberek érdekét szolgálja, a beruházás egy újabb jelentős lépés lesz az ügyfélbarát közigazgatás megteremtése felé – emelte ki dr. Alakszai Zoltán kormánymegbízott a beruházással kapcsolatban. A város szívében található ingatlanba költözik a járási hivatal összes osztálya, így valamennyi ügy elintézése egy helyen megvalósíthatóvá válik.

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. december 29. 10:00

Az újév első munkanapján módosul a földhivatali ügyintézés rendje

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2021. január 4-én, hétfőn – az évnyitással kapcsolatos informatikai karbantartási munkálatok miatt – a Földhivatali Főosztály ügyfélszolgálati helyszínein 8 óra helyett 12 órától várjuk az ügyfeleinket.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2020. december 23. 16:05

Kardiológiai műtők átadása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórházban

Regionális invazív kardiológiai műtőrekonstrukció és új szívkatéteres laboratórium kialakítására került sor a B.-A.-Z. Megyei Központi Kórház I. Belgyógyászatának Kardiológiai Osztályán. A műtőket és a laboratóriumot Csöbör Katalin országgyűlési képviselő, Dr. Alakszai Zoltán kormánymegbízott, valamint a kórház részéről Dr. Révész János főigazgató, Dr. Nagy Gergely kardiológiai osztályvezető főorvos és Dr. Ondrejkó Zsolt főorvos adták át december 21-én.