Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal

dr. Alakszai Zoltán

kormánymegbízott

Vezető hírek

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. november 20. 13:58

Országszerte megkezdődött a szociális dolgozók tesztelése

Pénteken megkezdődött a szociális intézmények dolgozóinak tesztelése, a jövő héten iskolákban, óvodákban, bölcsődékben és az egészségügyi intézményekben indul a szűrés - mondta a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2020. november 18. 17:36

Miskolcra vezetett az új brit nagykövet első vidéki útja

Paul Fox, az Egyesült Királyság újonnan kinevezett magyarországi nagykövete 2020. november 17-én látogatást tett a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatalban, ahol Dr. Alakszai Zoltán kormánymegbízott fogadta. Paul Fox élénken érdeklődött a megye helyzetéről, különös tekintettel a járványügyi intézkedésekre, amelyekről Alakszai Zoltán részletes áttekintést adott.

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. november 14. 14:24

Ismét meghosszabbítja a kormány a lejárt okmányok érvényességét

A november 4. után lejáró igazolványok a jelenlegi veszélyhelyzet megszűnését követő 60 napig még használhatók maradnak. Ugyanez vonatkozik azokra az okmányokra is, amelyek a tavaszi veszélyhelyzet idején, március 11. és július 3. között jártak le, de akkor meghosszabbította a kormány az érvényességüket.

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. november 17. 15:44

Elindult az Ágazati bértámogatási program

December 11-ig nyújthatják be a koronavírus miatt bajba jutott vállalkozások a fővárosi és megyei kormányhivataloknál a támogatási kérelmeket.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2020. november 12. 13:30

Szakmai elismerésben részesült négy Borsod-Abaúj-Zemplén megyei település

Idén is elismerésben részesítette a közfoglalkoztatási programok megvalósítása során kiemelkedő szakmai munkát végző közfoglalkoztatókat a Belügyminisztérium. Borsod-Abaúj-Zemplén megyében Gelej Község Önkormányzata, Perkupa Község Önkormányzata, Szemere Község Önkormányzata, valamint a Putnoki Városgondnokság részesült díjazásban és egyenként 10 millió forintos közfoglalkoztatási támogatásban.

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. november 11. 11:09

Csak időpontfoglalással fogadják ügyfeleiket a kormányhivatalok

Szerdától csak időpontfoglalással fogadják az ügyfeleket a kormányhivatali ügyfélszolgálatok: aki teheti, online intézze hivatali ügyeit!