Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal

dr. Alakszai Zoltán

főispán

Vezető hírek

Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal, 2023. március 17. 10:11

Pályázati felhívás gépjárműveink értékesítésére

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal felhívást tesz közzé az üzemeltetésében lévő, működéséhez feleslegessé vált, leselejtezett 19 db személygépjármű és 6 db utánfutó értékesítése céljából.

Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal, 2023. március 16. 16:10

Gyors, hatékony, sorbanállás-mentes – Szolgálatban az önkiszolgáló pontok

Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében immár 23 kormányablakban várják az ügyfeleket a Mesterséges Intelligencia Asszisztensek, az úgynevezett MIA pontok, amelyekkel könnyen, gyorsan, ügyintézői beavatkozás és sorban állás nélkül lehet ügyeket intézni, csupán néhány kattintással.

Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal, 2023. március 4. 14:13

Átvették okleveleiket a vármegye legújabb kormányablak-ügyintézői

Huszonheten tettek sikeres kormányablak-ügyintézői vizsgát, és vették át bizonyítványukat március 3-án a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatalban. A Magyar Kormány képzési projektjének köszönhetően országszerte több mint 500 kormányhivatali dolgozó továbbképzését biztosították az elmúlt hónapokban.

Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal, 2023. március 2. 12:13

Gyorsabb, hatékonyabb ügyintézés: kevesebb papír, több figyelem az ügyfelekre, és több adomány

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal az elmúlt évben komoly eredményeket ért el munkafolyamatainak digitalizálásában, és kétharmadával csökkentette a papírfelhasználást. Így 160 feleslegessé vált nyomtatót ajánl fel jótékony célra a Magyar Vöröskereszt Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Szervezetének közreműködésével.

Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal, 2023. március 1. 11:13

A járási rendszer tízéves jubileumát ünnepelték

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Államigazgatási Kollégium a vármegye államigazgatási vezetőinek rendszeres találkozási alkalma, ahol a vármegyét érintő aktuális kérdésekről konzultálnak a résztvevők. A 2023. évi első ülést február 28. napjára hívta össze dr. Alakszai Zoltán főispán. A tanácskozás vendégelőadói dr. Pilz Tamás miniszteri biztos és dr. Kádár Pál dandártábornok, a Védelmi Igazgatási Hivatal főigazgatója voltak.

KORMÁNYHIVATALOK, 2023. február 23. 8:50

Szünetel az okmány- és járműügyintézés március 7-én

Az ország valamennyi kormányablakában szünetel az okmány- és járműügyintézés, az okmányirodák pedig zárva tartanak március 7-én, kedden.