Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal

dr. Alakszai Zoltán

kormánymegbízott

Vezető hírek

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. október 30. 12:53

Ismét lehet pályázni munkásszállások kialakítására

November 2-ától immáron ötödik alkalommal pályázhatnak az önkormányzatok, önkormányzati társulások, illetve ezek 100 százalékos tulajdonában álló gazdasági társaságok, valamint a magántulajdonú gazdasági társaságok munkásszállások kialakítására. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium 5 milliárd forintos keretössszeggel hirdette meg a pályázatot.

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. október 30. 10:20

Hétfőtől új világ jön a védekezésben, áprilistól mindannyian meg fogunk szabadulni a járványtól

Hétfőtől új világ kezdődik a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos előírások betartásának ellenőrzésében, és ha azt tapasztalják, hogy az érintettek nem tartják be a szabályokat, „erőből kell ezeket betartatnunk” – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. október 30. 8:45

Szigorodik a maszkhasználat szabályozása

November 2-ától a járvány elleni hatékonyabb védekezés érdekében szigorúbb szabályok lépnek életbe a maszkviseléssel kapcsolatban.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2020. október 28. 16:06

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Védelmi Bizottság őszi ülése

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Védelmi Bizottság a vírushelyzetre való tekintettel online tartotta őszi ülését, amelyen Dr. Alakszai Zoltán kormánymegbízott, a Megyei Védelmi Bizottság elnöke Skype-on keresztül köszöntötte a videokonferencia résztvevőit.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2020. október 27. 9:57

Szünetel az ügyfélfogadás a szendrői okmányirodában

Áramszünet miatt 2020. október 29-én (csütörtökön) és 2020. november 3-án (kedden) nem fogad ügyfeleket a szendrői okmányiroda.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2020. október 26. 14:26

70 éves a Miskolci Mentőállomás

A Mentőszolgálat számtalanszor bizonyította, hogy mindig is készen állt és áll a rendkívüli helyzetek megoldására, akár 1956 embert próbáló napjaiban, akár 2020-ban, amikor a koronavírus-járvánnyal veszi fel sikeresen a harcot – mondta Dr. Alakszai Zoltán a Miskolci Mentőállomás fennállásának 70. évfordulója alkalmából szervezett megemlékezésen.