Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal

dr. Alakszai Zoltán

kormánymegbízott

Vezető hírek

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2022. május 23. 11:18

A kormányablakbusz május-júniusban is a borsodiak rendelkezésére áll

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal továbbra is házhoz viszi az ügyintézést a Mobilizált Kormányablak Ügyfélszolgálat segítségével. A kormányablakbusz május és június hónapokban újabb helyszíneken várja az ügyfeleket.

KORMÁNYHIVATALOK, 2022. május 22. 9:00

Országos akció: hétvégén is intézhetőek a lejárt személyi okmányok

Rendkívüli, hétvégi nyitvatartással segítik a kormányablakok a június 30-án lejáró személyazonosító okmányok cseréjét. Május utolsó hétvégéjétől június végéig Budapest és Pest megye valamennyi kormányablaka, vidéken pedig több mint 120 kijelölt kormányablak fogadja az ügyfeleket szombaton és vasárnap 8 és 14 óra között; pünkösdvasárnap kivételével. Kizárólag a veszélyhelyzet alatt lejárt személyazonosító igazolvány, vezetői engedély és útlevél cseréjét lehet intézni.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2022. május 10. 13:34

Kormánytisztviselői eskü

60 munkatárs tett kedden esküt a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatalban Dr. Alakszai Zoltán kormánymegbízott jelenlétében. A kormánytisztviselők többsége már egy ideje a hivatalon belül dolgozik.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2022. május 2. 9:25

Áramszünet miatt szünetel az ügyfélfogadás Edelényben

Értesítjük tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2022. május 5-én (csütörtökön) a Földhivatali Osztály 2. szervezeti egységnél (Edelény, István király útja 52/A.) a személyes és telefonos ügyfélszolgálat áramszünet miatt szünetel.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2022. május 1. 17:00

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében 6222-en érettségiznek

73 helyszínen több mint 6222-en adnak számot tudásukról hétfőtől, Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. Az írásbeli érettségi vizsgákat követően június 1-jétől szóban vizsgáznak majd a diákok.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2022. április 12. 9:56

Újabb összefogás a hulladékmentes környezetért

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal munkatársai is csatlakoztak az Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ Tavaszi nagytakarítás elnevezésű kampányához. A Környezetvédelmi Természetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Főosztály dolgozói látványos eredményeket érnek el az illegális hulladékok felszámolása terén munkájuk során, de időről időre fontosnak tartják, hogy lakossági akciókban is részt vegyenek.