Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal

dr. Alakszai Zoltán

kormánymegbízott

Vezető hírek

KORMÁNYHIVATALOK, 2021. április 16. 9:54

Elindult a Közfoglalkoztatásból versenyszférába program

A teljes foglalkoztatottság elérésének érdekében a kormány 2021. április 15-től ismételten meghirdette a „Közfoglalkoztatásból versenyszférába programot”, amelynek keretében a versenyszférában munkát találó közfoglalkoztatottak 45.600 forint elhelyezkedési juttatásban részesülhetnek havonta. Az erre vonatkozó kérelem a kormányhivataloknál és online is benyújtható.

KORMÁNYHIVATALOK, 2021. március 30. 15:37

Átlépte a 2 milliót a beoltottak száma + videó

Ezekben az órákban lépi át a kétmilliót a beoltottak száma, a magyar lakosságnak már több mint húsz százalékát beoltották, messze az uniós átlag fölött vagyunk, amely csak 10,6 százalék – közölte a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára online sajtótájékoztatóján.

KORMÁNYHIVATALOK, 2021. március 27. 14:06

Megkezdték a munkát a Magyar Honvédség oltóbuszai + videó

Megkezdték a munkát – egyelőre tesztüzemben – a Magyar Honvédség oltóbuszai – mondta a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára az országos oltási munkacsoport vezetőjeként szombaton a közmédiának.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2021. március 18. 11:30

Álláslehetőség!

Három különböző pozícióban keres közép- és felsőfokú végzettséggel rendelkező kollégákat hulladékgazdálkodás területre a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2021. március 1. 17:16

Befejező szakaszához ért az új ózdi kormányhivatal építése

Már a belső burkolási munkák zajlanak; kiépítették a villamosvezetékeket, befejeződött a tetőszigetelés és a napelemes rendszer is felkerült a helyére.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2021. március 1. 10:43

Együttműködés született Miskolcon az agrárkamara és a kormányhivatal között

Együttműködési megállapodást kötött a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) annak érdekében, hogy összehangolt tevékenységükkel hatékonyabban tudják segíteni a térség agrár- és élelmiszeripari ágazati szereplőit.