Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal

dr. Alakszai Zoltán

főispán

Vezető hírek

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2022. augusztus 1. 8:00

Szünetel az ügyfelfogadás Miskolcon a Kis-Hunyad utcán

A szokásos éves informatikai karbantartás miatt 2022. augusztus 04. napján a Miskolc, Kis-Hunyad u. 9. szám alatti kormányablakban szünetel az ügyfélfogadás.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2022. július 25. 10:24

Magyarok Kenyere Göncön

Az aszály okozta nehézségek ellenére is gyűjtöttek búzát a Magyarok kenyere nevű karitatív programban a kárpát-medencei magyar gazdák. Az idei, immár 12. Búzagyűjtő Napon Dr. Alakszai Zoltán kormánymegbízott az összefogás erejét hangsúlyozta, amely ebben az akcióban is megmutatkozik.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2022. július 22. 10:47

Ponthatárváró Pont Ott Parti a Miskolci Egyetemen

Piknikhangulatú Ponthatárváró Pont Ott Partit tartottak csütörtökön a Miskolci Egyetemen. Eközben csaknem százezer jelentkező sorsa dőlt el hazánkban és derült ki hol, melyik intézményben folytathatja tanulmányait. A várakozás feszültségét a fiatalok „karonfogva”, többek között koncertekkel, óriás társasjátékkal és egy pódiumbeszélgetéssel, a diploma értékéről, próbálták enyhíteni. Az eseményen együtt izgult a fiatalokkal dr. Alakszai Zoltán, megyénk kormánymegbízottja is.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2022. június 29. 15:23

Kihelyezett ügyfélfogadés egy sáropataki cégnél

A Sárospataki Járási Hivatal Kormányablak Osztályának munkatársai kihelyezett ügyfélfogadást tartottak a Weinberg 93. Építő Kft. telephelyén, a cég kezdeményezésére. A kormányablak szolgáltatásai akár már így, igényre is intézhetőek. Helybe jön a közigazgatás.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2022. június 24. 9:52

Megalakult a Megyei Ifjúsági Tanács

A 15 tagú Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Ifjúsági Tanács elnökének Dombi Balázs Sándort választották. A megye kormánymegbízottja, Dr. Alakszai Zoltán üdvözölte az új testületet és közös gondolkodásra hívta a fiatalokat a megye fejlődése érdekében.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2022. június 23. 11:11

Átmenetileg szünetel az ügyintézés június 27-én az edelényi földhivatalban

Áramszünet miatt a személyes és a telefonos ügyfélfogadás is szünetel 2022. június 27.-én (hétfőn) az Edelény, István király útja 52/A szám alatti Földhivatali Főosztályon.