Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal

dr. Alakszai Zoltán

főispán

Vezető hírek

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2022. december 8. 15:02

Ügyintézés Borsod-Abaúj-Zemplén megyében december 22. és január 8. között

Az igazgatási szünetben Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a kormányhivatal és a járási hivatalok az alábbi ügyintézési lehetőségeket biztosítják az ügyfelek részére.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2022. november 28. 8:56

Szakmai egyeztetést tartottak az államigazgatás megyei vezetői

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Államigazgatási Kollégium a megye államigazgatási vezetőinek rendszeres találkozási alkalma, ahol a megyét érintő aktuális kérdésekről, kihívásokról konzultálnak a résztvevők. Az esemény szakmai fórumként is fontos szerepet tölt be, amelyre vendégelőadók is meghívást kapnak. A novemberi kollégiumon, Dr. Alakszai Zoltán főispán meghívására, dr. Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter és Bánné dr. Gál Boglárka, a megyei közgyűlés elnöke tartott előadást.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2022. október 26. 8:01

Karrierexpót rendezett a kormányhivatal Miskolcon

Szabad a pálya! címmel kétnapos pályaválasztási kiállítást rendezett közösen a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, a megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a megyei Pedagógiai Szakszolgálat, valamint a Miskolci Szakképzési Centrum annak érdekében, hogy segítséget nyújtsanak a most 7. és 8. osztályos tanulóknak a jövőjüket érintő legfontosabb döntésben.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2022. október 24. 7:39

Nemzetközi Ólom Prevenciós Hét

Az Egészségügyi Világszervezet minden év októberében meghirdeti a Nemzetközi Ólom Prevenciós Hetet (ILPPW). Idén ezt október 23. és 29. között tartják. A kampány eredményességét is jelzi az ólom benzinben való felhasználásának betiltása terén elért siker, valamint az ólom festékekben való használatának - különösen azoknál a festékeknél, amelyeknek a gyerekek otthonukban, iskoláikban és játszótereikben vannak kitéve - korlátozása.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2022. október 19. 16:00

Miskolcra költözik az emődi gyámügy

Értesítjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2022. október 20. napjától a Gyámügyi Osztály emődi kirendeltsége Miskolcra költözik.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2022. október 14. 15:44

Szünetel az ügyfélfogadás a cigándi kormányablakban és foglalkoztatási osztályon.

Szünetel az ügyfélfogadás – áramszünet miatt – 2022. október 18-án, 19-én és 20-án a cigándi kormányablakban és foglalkoztatási osztályon