Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal

dr. Alakszai Zoltán

kormánymegbízott

Vezető hírek

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2020. október 22. 16:19

Dr. Alakszai Zoltán kormánymegbízott gondolatai 1956 évfordulóján

Tisztelt Honfitársam!

A megyei ünnepségek többsége a jelenlegi járványhelyzetben elmarad ugyan, de lélekben mindannyian emlékezünk és fejet hajtunk az 1956-os forradalom hősei előtt. Ezt teszem most én is, megosztva Önökkel ünnepi gondolataimat.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2020. október 20. 16:14

Árvíz elleni védekezés Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

Dr. Alakszai Zoltán kormánymegbízott, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Védelmi Bizottság elnöke és Rácz Miklós, az Észak-magyarországi Vízügyi Igazgatóság igazgatója 2020. október 20-án megtekintette a Hernád mentén található gesztelyi és a Vadász-pataknál a szikszói árvízvédelmi fővédvonalat.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2020. október 16. 11:16

Újra fogadja az ügyfeleket a tokaji NAV-ablak

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Adó- és Vámigazgatósága tokaji kormányablakban működő NAV-ügyfélszolgálata 2020. október 15-étől újra fogadja ügyfeleit.

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. október 16. 8:22

Még két hónapig érvényesek a veszélyhelyzet ideje alatt lejárt okmányok

December 15-ig még érvényesek Magyarország területén azok az okmányok, amelyek a tavaszi veszélyhelyzet ideje alatt jártak le. A kormányhivatalok arra kérik az ügyfeleket, hogy akik még nem hosszabbíttatták meg személyi igazolványukat, útlevelüket vagy vezetői engedélyüket minél hamarabb, és lehetőség szerint előzetes időpontfoglalást követően keressék fel a kormányablakokat.

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. október 12. 17:05

Már a lakcímbejelentés és az elveszett okmányok pótlása is intézhető online

Bővül a www.magyarorszag.hu oldalon elérhető elektronikus szolgáltatások köre: már a lakcímváltozás bejelentése, az elveszett eSzemélyi igazolvány, a jogosítvány és az útlevél pótlása is intézhető személyes megjelenés nélkül, ezáltal a kormányablak felkeresése teljes mértékben kiváltható – közölte a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. hétfőn az MTI-vel.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2020. szeptember 22. 14:08

Szünetel a tokaji kormányablakban a NAV ügyfélszolgálata

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Adó- és Vámigazgatósága a tokaji kormányablakban működő NAV ügyfélszolgálaton határozatlan ideig szünetelteti az ügyfélfogadást.