Békés Megyei Kormányhivatal

dr. Takács Árpád

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Békés Megyei Kormányhivatal, 2021. március 30. 13:43

Fontos pályázati határidők a Nemzeti Kulturális Alap kiírásain

A Nemzeti Kulturális Alap a közelmúltban számos, kulturális örökségvédelemmel, műemlékvédelemmel kapcsolatos pályázati felhívást jelentetett meg honlapján.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2021. március 25. 8:34

Miniszteri elismerésben részesült Gulyás László alezredes

Több mint negyvenhat és fél esztendő hivatásos katonai szolgálatot követően március 19-ével nyugállományba vonult Gulyás László alezredes, a Békés Megyei Védelmi Bizottság titkár-helyettese, honvédelmi referense.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2021. március 24. 16:46

Gyomaendrődön is oltják a lakosságot

Már hét oltóponton oltanak a megyében – hangsúlyozta Takács Árpád kormánymegbízott a Gyomaendrődi Szakorvosi Rendelőintézetben hetedikként kialakított oltóponton tett látogatásán szerda reggel.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2021. március 23. 13:16

Álláshirdetés - Békés Megyei Kormányhivatal

A Békés Megyei Kormányhivatal Építésügyi és Örökségvédelmi Főosztály MŰEMLÉKVÉDELMI SZAKÜGYINTÉZŐ álláshely betöltésére munkatársat keres.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2021. március 23. 13:13

Álláshirdetés - Békés Megyei Kormányhivatal

A Békés Megyei Kormányhivatal Építésügyi és Örökségvédelmi Főosztály ÉPÍTÉSÜGYI SZAKÜGYINTÉZŐ álláshely betöltésére munkatársat keres.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2021. március 23. 13:10

Álláshirdetés - Békés Megyei Kormányhivatal

A Békés Megyei Kormányhivatal Építésügyi és Örökségvédelmi Főosztály IGAZGATÁSI ÜGYINTÉZŐ álláshely betöltésére munkatársat keres.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2021. március 23. 13:06

Álláshirdetés - Békés Megyei Kormányhivatal

A Békés Megyei Kormányhivatal Építésügyi és Örökségvédelmi Főosztály IGAZGATÁSI ÜGYINTÉZŐ álláshely betöltésére munkatársat keres.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2021. március 22. 15:53

Miniszteri elismerésben részesült Pántya Imre főosztályvezető

Március 15. alkalmából Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter – Takács Árpád kormánymegbízott javaslatára – Miniszteri Elismerő Oklevelet adományozott Pántya Imrének, a Békés Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási, Munkaügyi és Munkavédelmi Főosztálya főosztályvezetőjének.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2021. március 5. 15:47

Álláshirdetés - Orosházi Járási Hivatal

A Békés Megyei Kormányhivatal Orosházi Járási Hivatal Hatósági és Gyámügyi Osztályához GYÁMÜGYI ÉS GYERMEKVÉDELMI SZAKÜGYINTÉZŐ álláshely betöltésére munkatársat keres.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2021. március 4. 10:10

Már hat oltópont működik a megyében, újabb több mint nyolcezer Sinopharm-vakcina érkezett

Csütörtökön reggel újabb több mint 8200 adag Sinopharm-vakcina érkezett a Békés Megyei Kormányhivatalba. A kedden megérkezett, mintegy 3600 személy oltására elegendő Moderna- és AstraZeneca-védőoltások felhasználása már elkezdődött.