Békés Megyei Kormányhivatal

dr. Takács Árpád

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Békés Megyei Kormányhivatal, 2022. június 30. 16:06

Honvédelemért kitüntető cím dr. Melis János szarvasi címzetes főjegyzőnek

Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter – Takács Árpád kormánymegbízott javaslatára – a védelmi igazgatás napja, július 1. alkalmából a Honvédelemért Kitüntető Cím III. fokozatát adományozta dr. Melis Jánosnak, Szarvas város címzetes főjegyzőjének.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2022. június 30. 14:45

Álláshirdetés - Békéscsabai Járási Hivatal

A Békés Megyei Kormányhivatal Békéscsabai Járási Hivatal Népegészségügyi Osztályához CSALÁDVÉDELMI SZOLGÁLATI VÉDŐNŐ álláshely betöltésére munkatársat keres.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2022. június 27. 9:37

Fejlesztés miatt szünetel az ügyfélfogadás Eleken

Július 1. és október 31. között fejlesztés miatt szünetel az ügyfélfogadás az eleki okmányirodában (Gyulai út 2.). Kormányzati támogatással ugyanis kormányablak létesül Eleken.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2022. június 21. 16:57

Álláshirdetés - Békés Megyei Kormányhivatal

A Békés Megyei Kormányhivatal Jogi, Humánpolitikai és Koordinációs Főosztály Koordinációs és Jogi Osztály JOGÁSZ, KOORDINÁCIÓS REFERENS álláshely betöltésére munkatársat keres

Békés Megyei Kormányhivatal, 2022. június 21. 9:00

Letette hivatali esküjét Takács Árpád kormánymegbízott

Hétfőn délután a Karmelita kolostorban adta át a kinevezési okiratot a fővárosi, illetve a megyei kormánymegbízottaknak Orbán Viktor miniszterelnök. A területi közigazgatás vezetői ezt követően letették hivatali esküjüket.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2022. június 17. 11:08

Álláshirdetés - Gyulai Járási Hivatal

A Békés Megyei Kormányhivatal Gyulai Járási Hivatal Kormányablak Osztályához KORMÁNYABLAK ÜGYINTÉZŐ álláshely betöltésére munkatársat keres.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2022. június 15. 11:13

Indul az államilag támogatott diákmunka program Békés megyében is

Idén is állami támogatással vállalhatnak munkát a nappali tagozatos 16-25 év közötti Békés tanulók július-augusztusban. A 25 év alattiak munkavégzése az idéntől szja-mentes, így több pénz maradhat a diákoknál.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2022. június 2. 14:00

Jó a kijelölt Békés megyei természetes fürdővizek minősége

Fürdésre alkalmas valamennyi Békés megyei engedélyezett szabadstrand vize. Az érvényes uniós és hazai szabályozás alapján az idei szezonban jó a fürdővíz minősége a gyomaendrődi Pájer Kempingben, a gyomai szabadstrandon, a békés-dánfoki, a doboz-szanazugi és a gyula-városerdei engedélyezett természetes fürdőhelyen is.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2022. május 17. 10:45

Áramszünet miatt korlátozott lesz az ügyfélfogadás a gyulai foglalkoztatási osztályon

Május 18-án, szerdán 7.30 - 16.30 óra között szünetel az áramszolgáltatás Gyulán, a foglalkoztatási osztályon (Ady Endre u. 8.) A jelzett napon az ügyfélszolgálat vezetékes telefonon sem lesz elérhető.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2022. május 16. 12:21

Küszöbön a határszemle, a parlagfű elleni védekezést is ellenőrzi a hatóság

Idén a megye erdő nélküli termőterületének 20 százalékára terjed ki a hagyományos határszemle. Tavaly óta jelentősen változott a parlagfű elleni közérdekű védekezés szabályozása: ha az adott részen a gyomnövény-szennyezettség meghaladja 30 százalékot, a kultúrnövény tőszámától függetlenül minden esetben le kell kaszálni a területet.