Békés Megyei Kormányhivatal

dr. Takács Árpád

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Békés Megyei Kormányhivatal, 2021. július 28. 13:53

Nyáron is házhoz megy a kormányablakbusz

Augusztusban a megye kilenc járásában, 23 településén huszonhat alkalommal áll az ügyfelek rendelkezésére a kormányablakbusz.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2021. július 16. 8:44

Álláshirdetés - Békéscsabai Járási Hivatal

Álláshirdetés -Békéscsabai Járási HivatalA Békés Megyei Kormányhivatal Békéscsabai Járási Hivatal Kormányablak Osztályához JOGÁSZ álláshely betöltésére munkatársat keres.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2021. július 6. 11:03

Fasching Antal-díjat kapott dr. Sóvári Tibor főosztályvezető

Nagy István Agrárminisztériumot vezető miniszter – Takács Árpád kormánymegbízott javaslatára – Fasching Antal-díjat adományozott dr. Sóvári Tibornak, a Békés Megyei Kormányhivatal Földhivatali Főosztálya főosztályvezetőjének. E kitüntetésből évente legfeljebb hármat adnak át.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2021. július 5. 16:00

Álláshirdetés - Orosházi Járási Hivatal

Békés Megyei Kormányhivatal Orosházi Járási Hivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztályához HATÓSÁGI ÁLLATORVOS álláshely betöltésére munkatársat keres

Békés Megyei Kormányhivatal, 2021. június 28. 10:16

Változott a parlagfű elleni védekezés szabályozása, küszöbön a határszemle

Idén a megye erdő nélküli termőterületének 15 százalékára terjed ki a hagyományos határszemle. Június 5-étől jelentősen változott a parlagfű elleni közérdekű védekezés szabályozása: ha az adott részen a gyomnövény-szennyezettség meghaladja a 30 százalékot, a kultúrnövény tőszámától függetlenül minden esetben le kell kaszálni a területet.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2021. június 25. 13:22

Jó a kijelölt Békés megyei természetes fürdővizek minősége

Fürdésre alkalmas valamennyi Békés megyei engedélyezett szabadstrand vize. Az érvényes uniós és hazai szabályozás alapján az idei szezonban jó a fürdővíz minősége a gyomaendrődi Pájer Kempingben, a gyomai szabadstrandon, a békés-dánfoki, a doboz-szanazugi és a gyula-városerdei engedélyezett természetes fürdőhelyen is.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2021. június 25. 9:37

Nyáron is házhoz megy a kormányablakbusz

Júliusban a megye kilenc járásában, 22 településén harminc alkalommal áll az ügyfelek rendelkezésére a kormányablakbusz.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2021. június 21. 16:15

Áramszünet lesz a földhivatali és az építésügyi osztályon

Június 23-24-én, illetve július 5-6-án, valamint 19-20-án szünetel az ügyfélfogadás a Békés Megyei Kormányhivatal orosházi földhivatali, illetve építésügyi osztályán (Orosháza, Ady Endre u. 9.).

Békés Megyei Kormányhivatal, 2021. június 8. 14:00

Álláshirdetés - Orosházi Járási Hivatal

Békés Megyei Kormányhivatal Orosházi Járási Hivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztályához HATÓSÁGI ÁLLATORVOS álláshely betöltésére munkatársat keres

Békés Megyei Kormányhivatal, 2021. június 3. 11:26

Idén is elindul a nyári diákmunkaprogram Békés megyében

Legkevesebb kétezer 16-25 év közötti, nappali tagozatos tanuló vállalhat nyári diákmunkát július-augusztusban Békés megyében. A program megvalósításához a kormány több mint 263 millió forint vissza nem térítendő támogatást biztosít megyénkben.