Békés Megyei Kormányhivatal

dr. Takács Árpád

főispán

RSS feliratkozás

Hírek

Békés Megyei Kormányhivatal, 2022. szeptember 2. 10:03

Átalakítás miatt új helyre költözik a rehabilitációs ügyfélszolgálat

Szeptembertől 5-étől, hétfőtől Békéscsabán átmenetileg a Luther utca 3. szám alatt működik a kormányhivatal rehabilitációs ügyfélszolgálata. Az orvosi felülvizsgálatok viszont változatlanul a Munkácsy utcai épülettömbben zajlanak, az ide érkezők a Posta köz irányából jutnak be az ingatlanba.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2022. szeptember 1. 14:26

Beiktatták hivatalába a Gyomaendrődi Járási Hivatal új vezetőjét

Dankó Béla országgyűlési képviselő, a járásban lévő települések polgármesterei, a társszervek és a közigazgatás helyi vezetői jelenlétében, ünnepélyes keretek között iktatták be hivatalába a Gyomaendrődi Járási Hivatal új vezetőjét. Dr. György István, a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára – Takács Árpád főispán javaslatára – szeptember 1-étől dr. Krizsán Anettet nevezte ki a Gyomaendrődi Járási Hivatal hivatalvezetőjének.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2022. augusztus 30. 14:21

Szeptembertől dr. Bódi Beáta a Békés Megyei Kormányhivatal új igazgatója

Dr. György István, a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára – Takács Árpád főispán javaslatára – szeptember 1-étől dr. Krizsán Anettet nevezte ki a Gyomaendrődi Járási Hivatal hivatalvezetőjének. Takács Árpád szeptember 1-jei hatállyal dr. Bódi Beátát nevezte ki a Békés Megyei Kormányhivatal új igazgatójának. Ugyancsak szeptember 1-jétől, visszatérőként Kiss Norbert vezeti a Békés Megyei Kormányhivatal főispáni kabinetjét.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2022. augusztus 15. 10:59

Kétszeres Vasember a Mezőkovácsházai Járási Hivatal élén

Béni Attila járási hivatalvezető a tavalyi esztendőt követően idén is rajthoz állt és sikeresen teljesítette az eXtremeMan Nagyatád elnevezésű Nemzetközi Hosszútávú Triatlon versenyt. Szombaton immáron harmincharmadik alkalommal adott otthont a viadalnak a Somogy megyei település, ahol egyéniben 400, míg váltóban 500 versenyző vágott neki a 3,8 kilométer úszásból, 180 kilométer kerékpározásból és a maratoni táv (42 195 méter) lefutásából álló kihívásnak.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2022. augusztus 12. 18:11

Takács Árpád főispán koordinálja a Békés megyei gázkitermeléssel összefüggő feladatokat

A kormány nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű üggyé, valamint kiemelten közérdekű beruházássá nyilvánította a Békés megyei Nyékpuszta nem hagyományos földgázmező további kutatását, fejlesztését célzó Corvinus projektet. Orbán Viktor miniszterelnök a beruházással összefüggő kiemelt jelentőségű ügyekben a koordinációs feladatok ellátására Takács Árpád Békés megyei főispánt jelölte ki.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2022. augusztus 12. 0:00

Ügyfélfogadási szünet a szarvasi kormányablakban

Augusztus 17-én, szerdán szünetel az ügyfélfogadás Szarvason a kormányablakban (Szabadság út 25-27.).

Békés Megyei Kormányhivatal, 2022. augusztus 5. 0:00

Ügyfélfogadási szünet a mezőkovácsházai foglalkoztatási osztályon

Augusztus 10-én, szerdán szünetel az ügyfélfogadás a Mezőkovácsházai Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán (Alkotmány u. 42.). Vezetékes telefonon az osztály elérhető lesz a jelzett napon is.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2022. augusztus 3. 16:13

Augusztustól megszűntek a földhivatali osztályok postafiókjai

Augusztus 1-jétől megszűntek a Békés Megyei Kormányhivatal Földhivatali Főosztály osztályainál az eddig használt postafiókok. Fontos tudni, hogy a jelzett naptól a postafiókokra érkező küldeményeket a Magyar Posta visszaküldi a feladónak.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2022. augusztus 2. 10:30

Ügyfélfogadási szünet a szeghalmi foglalkoztatási osztályon

Karbantartás miatt augusztus 2-án, kedden előreláthatóan 15:00 óráig szünetel az ügyfélfogadás a szeghalmi foglalkoztatási osztályon (Bocskai u. 8.)

Békés Megyei Kormányhivatal, 2022. augusztus 1. 8:00

Ügyfélfogadási szünet a gyulai foglalkoztatási osztályon

Technikai okok miatt augusztus 1-jén, hétfőn – pontosan meg nem határozható ideig – szünetel az ügyfélfogadás a gyulai foglalkoztatási osztályon (Ady Endre u. 8.)