Békés Megyei Kormányhivatal

dr. Takács Árpád

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Békés Megyei Kormányhivatal, 2021. október 20. 14:52

Célba ért a jótékonysági futóverseny bevétele, átvette az alapítvány kuratóriumi elnöke

Négyszázhetvenketten álltak rajthoz, s a nevezési díjakból, illetve a felajánlott adományokból több mint egymillió forint bevétel gyűlt össze a Gál Ferenc Egyetem és a Békés Megyei Kormányhivatal által a hét végén első alkalommal, „Fuss és segíts!” elnevezéssel megrendezett jótékonysági futóversenyen.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2021. október 16. 14:37

Fuss és segíts! – százak futottak, milliós adomány a megyei kórháznak

„Fuss és segíts!” elnevezéssel első alkalommal, hagyományteremtő szándékkal rendezett jótékonysági futóversenyt Békéscsabán, a Gál Ferenc Egyetemmel együttműködve a Békés Megyei Kormányhivatal. A szervezők a nevezési díjakból és a felajánlott adományokból befolyt mintegy egymillió forinttal a Békés Megyei Központi Kórházat támogatják.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2021. október 13. 19:33

Megnyitotta kapuit a Békés Megyei Pályaválasztási Vásár

A koronavírus-járvány miatti tavalyi kényszerszünetet követően idén, október 13-14-én ismét megrendezi a megye legnagyobb pályaorientációs rendezvényét a Békés Megyei Kormányhivatal. A CsabaParkban megrendezett kétnapos rendezvényen a megye közép- és felsőoktatási intézményei, a felnőttképzésben résztvevő szervezetek, valamint a meghatározó munkáltatók kínálnak számtalan alternatívát a pályaválasztás vagy pályakorrekció előtt állóknak.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2021. október 6. 15:51

Álláshirdetés - Békéscsabai Járási Hivatal

A Békés Megyei Kormányhivatal Békéscsabai Járási Hivatal Népegészségügyi Osztályához CSALÁDVÉDELMI SZOLGÁLATI VÉDŐNŐ álláshely betöltésére munkatársat keres.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2021. október 3. 15:40

Lengyel győzelem a tartalékosok Békés megyei nemzetközi versenyén

Sárgarigók vonulása 2021. elnevezéssel, háromnapos nemzetközi járőrversenyt rendezett a Magyar Honvédség 2. vitéz Vattay Antal Területvédelmi Ezred alárendeltségébe tartozó 101. Fekete Imre Területvédelmi Zászlóalj Békéscsabán és Gyulán, a hét végén. A megméretést – csapatban – a krakkói 11. Területvédelmi Dandár 111. Könnyűlövész Zászlóalja nyerte.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2021. szeptember 22. 12:54

Áramszünet miatt nem lesz ügyfélfogadás a szarvasi kormányablakban

Szeptember 23-án, csütörtökön 16.45 és 18.00 óra között szünetel az ügyfélfogadás a Szarvasi Járási Hivatal kormányablakában (Szabadság út 25-27.).

Békés Megyei Kormányhivatal, 2021. szeptember 20. 14:46

Álláshirdetés - Orosházi Járási Hivatal

A Békés Megyei Kormányhivatal Orosházi Járási Hivatal Hatósági és Gyámügyi Osztályához GYÁMÜGYI ÉS GYERMEKVÉDELMI ÜGYINTÉZŐ álláshely betöltésére munkatársat keres.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2021. szeptember 13. 16:31

Álláshirdetés - Orosházi Járási Hivatal

A Békés Megyei Kormányhivatal Orosházi Járási Hivatal Népegészségügyi Osztályához CSALÁDVÉDELMI SZOLGÁLATI VÉDŐNŐ álláshely betöltésére munkatársat keres.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2021. szeptember 9. 16:36

Megalakul a Békés Megyei Közfoglalkoztatási Értéktár Bizottság

Nyolcadik alkalommal rendezett közfoglalkoztatási kiállítást csütörtökön a Békés Megyei Kormányhivatal. A megye kilenc járásából 55 település mutatta be a Startmunka Mintaprogram keretében előállított értékeit, termékeit a megyeszékhely főterén. Megalakul a Békés Megyei Közfoglalkoztatási Értéktár Bizottság – jelentette be a kiállításon Takács Árpád kormánymegbízott.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2021. szeptember 2. 12:06

A KISOSZ-szal is kezet fogott a kormányhivatal

Tovább erősítette társadalomszervező tevékenységét a Békés Megyei Kormányhivatal. Takács Árpád kormánymegbízott kezdeményezésére, immáron zsinórban a tizenkilencedik partnerségi szerződését kötötte meg a megyében működő kamarákkal, érdekképviseleti szervekkel, felsőoktatási intézményekkel, szakmai és civil szervezetekkel. Ezúttal az ALFA KISOSZ Érdekvédő és Képző Egyesülettel fogott kezet a kormányhivatal.