Békés Megyei Kormányhivatal

dr. Takács Árpád

kormánymegbízott

Vezető hírek

Békés Megyei Kormányhivatal, 2021. december 7. 16:55

Álláshirdetés - Gyomaendrődi Járási Hivatal

A Békés Megyei Kormányhivatal Gyomaendrődi Járási Hivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztályához HATÓSÁGI ÁLLATORVOS álláshely betöltésére munkatársat keres

Békés Megyei Kormányhivatal, 2021. december 7. 16:15

Elismerte Almáskamarás közfoglalkoztatási programját a Belügyminisztérium

Közfoglalkoztatási programja elismeréseképpen Almáskamarás önkormányzata 10 millió forint támogatást nyert a Belügyminisztériumtól. A támogatásról szóló oklevelet Takács Árpád kormánymegbízott, Törökné Ivicz Ágnes, a Belügyminisztérium Békés megyei programkoordinátora és Laczó Gyula szakmai főtanácsadó nyújtotta át Mazán Attila polgármesternek.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2021. december 3. 13:49

A köz szolgálatáért részesült elismerésben dr. Torma Éva és Czeglédi Sándor

A Békés Megyei Kormányhivatal, valamint a Magyar Kormánytisztviselői Kar Békés Megyei Területi Elnökségének felterjesztésére A Köz Szolgálatáért-díjban részesült dr. Torma Éva békéscsabai járási tisztifőorvos, és A Köz Szolgálatáért díszoklevelet vehetett át Czeglédi Sándor, a kormányhivatal építésügyi és örökségvédelmi főosztályának vezetője.

KORMÁNYHIVATALOK, 2021. november 17. 16:19

Jövő héten lesz az Oltási akcióhét

Az átoltottság további növelése és a járvány megfékezése érdekében a kormány 2021. november 22-28. között oltási akcióhetet indít a kórházi oltópontokon. A kórházak országszerte - Budapesten kiemelten - megemelt oltási kapacitással és időpontfoglalás nélkül is várják azon a héten a még oltatlanokat, és akár az elmaradt második, harmadik megerősítő oltást felvenni kívánókat is. Egyes megyékben szakrendelőkben is elérhető lesz az oltás.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2021. november 10. 13:48

Ülésezett a védelmi bizottság: átadták a Békés Megye Védelméért elismeréseket

A kormányhivatal Beliczey termében tartotta idei második féléves ülését a Békés Megyei Védelmi Bizottság. A grémium döntése értelmében idén a Békés Megyei Központi Kórház, dr. Polyák Zsolt rendőr dandártábornok korábbi Békés megyei, jelenleg Csongrád-Csanád megyei rendőrfőkapitány, valamint Gulyás László nyugállományú alezredes részesült a Békés Megye Védelméért elismerésben.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2021. november 9. 15:56

Békésben is elstartolt a „Magyar tudomány ünnepe”

„Tudomány: iránytű az élhető jövőhöz Békésben” elnevezéssel rendeztek konferenciát a „Magyar tudomány ünnepe 2021” országos és határon túli programsorozat részeként a Gál Ferenc Egyetem csabai campusán. A konferenciasorozatot a Békés Megyei Kormányhivatallal partnerségben hívta életre az egyetem, amelynek Békés, illetve Csongrád-Csanád megyei képzési helyszínein november végéig rendezik meg a tudományos tanácskozást.