Békés Megyei Kormányhivatal

dr. Takács Árpád

kormánymegbízott

Vezető hírek

KORMÁNYHIVATALOK, 2021. április 16. 9:54

Elindult a Közfoglalkoztatásból versenyszférába program

A teljes foglalkoztatottság elérésének érdekében a kormány 2021. április 15-től ismételten meghirdette a „Közfoglalkoztatásból versenyszférába programot”, amelynek keretében a versenyszférában munkát találó közfoglalkoztatottak 45.600 forint elhelyezkedési juttatásban részesülhetnek havonta. Az erre vonatkozó kérelem a kormányhivataloknál és online is benyújtható.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2021. március 30. 13:43

Fontos pályázati határidők a Nemzeti Kulturális Alap kiírásain

A Nemzeti Kulturális Alap a közelmúltban számos, kulturális örökségvédelemmel, műemlékvédelemmel kapcsolatos pályázati felhívást jelentetett meg honlapján.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2021. március 25. 8:34

Miniszteri elismerésben részesült Gulyás László alezredes

Több mint negyvenhat és fél esztendő hivatásos katonai szolgálatot követően március 19-ével nyugállományba vonult Gulyás László alezredes, a Békés Megyei Védelmi Bizottság titkár-helyettese, honvédelmi referense.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2021. március 24. 16:46

Gyomaendrődön is oltják a lakosságot

Már hét oltóponton oltanak a megyében – hangsúlyozta Takács Árpád kormánymegbízott a Gyomaendrődi Szakorvosi Rendelőintézetben hetedikként kialakított oltóponton tett látogatásán szerda reggel.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2021. március 23. 13:16

Álláshirdetés - Békés Megyei Kormányhivatal

A Békés Megyei Kormányhivatal Építésügyi és Örökségvédelmi Főosztály MŰEMLÉKVÉDELMI SZAKÜGYINTÉZŐ álláshely betöltésére munkatársat keres.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2021. március 23. 13:13

Álláshirdetés - Békés Megyei Kormányhivatal

A Békés Megyei Kormányhivatal Építésügyi és Örökségvédelmi Főosztály ÉPÍTÉSÜGYI SZAKÜGYINTÉZŐ álláshely betöltésére munkatársat keres.