Békés Megyei Kormányhivatal

dr. Takács Árpád

kormánymegbízott

Vezető hírek

Békés Megyei Kormányhivatal, 2021. szeptember 22. 12:54

Áramszünet miatt nem lesz ügyfélfogadás a szarvasi kormányablakban

Szeptember 23-án, csütörtökön 16.45 és 18.00 óra között szünetel az ügyfélfogadás a Szarvasi Járási Hivatal kormányablakában (Szabadság út 25-27.).

Békés Megyei Kormányhivatal, 2021. szeptember 20. 14:46

Álláshirdetés - Orosházi Járási Hivatal

A Békés Megyei Kormányhivatal Orosházi Járási Hivatal Hatósági és Gyámügyi Osztályához GYÁMÜGYI ÉS GYERMEKVÉDELMI ÜGYINTÉZŐ álláshely betöltésére munkatársat keres.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2021. szeptember 13. 16:31

Álláshirdetés - Orosházi Járási Hivatal

A Békés Megyei Kormányhivatal Orosházi Járási Hivatal Népegészségügyi Osztályához CSALÁDVÉDELMI SZOLGÁLATI VÉDŐNŐ álláshely betöltésére munkatársat keres.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2021. szeptember 9. 16:36

Megalakul a Békés Megyei Közfoglalkoztatási Értéktár Bizottság

Nyolcadik alkalommal rendezett közfoglalkoztatási kiállítást csütörtökön a Békés Megyei Kormányhivatal. A megye kilenc járásából 55 település mutatta be a Startmunka Mintaprogram keretében előállított értékeit, termékeit a megyeszékhely főterén. Megalakul a Békés Megyei Közfoglalkoztatási Értéktár Bizottság – jelentette be a kiállításon Takács Árpád kormánymegbízott.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2021. szeptember 2. 12:06

A KISOSZ-szal is kezet fogott a kormányhivatal

Tovább erősítette társadalomszervező tevékenységét a Békés Megyei Kormányhivatal. Takács Árpád kormánymegbízott kezdeményezésére, immáron zsinórban a tizenkilencedik partnerségi szerződését kötötte meg a megyében működő kamarákkal, érdekképviseleti szervekkel, felsőoktatási intézményekkel, szakmai és civil szervezetekkel. Ezúttal az ALFA KISOSZ Érdekvédő és Képző Egyesülettel fogott kezet a kormányhivatal.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2021. augusztus 26. 10:11

Becsengettek a pedagógusoknak Békésben

Az elmúlt két esztendőben a koronavírus-járvány miatt elmaradt, de idén ismét a Jókai Színházban rendezte meg szokásos megyei szakmai tanévnyitó konferenciáját az Oktatási Hivatal Békéscsabai Pedagógiai Oktatási Központja. A pedagógusok, az oktatási ágazatban dolgozók a pandémia idején soha nem látott együttműködésről tettek tanúbizonyságot, tisztességgel helytálltak a digitális oktatás frontján is – mondott köszönetet az elmúlt időszakért Takács Árpád.