Békés Megyei Kormányhivatal

dr. Takács Árpád

főispán

Vezető hírek

Békés Megyei Kormányhivatal, 2022. augusztus 5. 0:00

Ügyfélfogadási szünet a mezőkovácsházai foglalkoztatási osztályon

Augusztus 10-én, szerdán szünetel az ügyfélfogadás a Mezőkovácsházai Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán (Alkotmány u. 42.). Vezetékes telefonon az osztály elérhető lesz a jelzett napon is.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2022. augusztus 3. 16:13

Augusztustól megszűntek a földhivatali osztályok postafiókjai

Augusztus 1-jétől megszűntek a Békés Megyei Kormányhivatal Földhivatali Főosztály osztályainál az eddig használt postafiókok. Fontos tudni, hogy a jelzett naptól a postafiókokra érkező küldeményeket a Magyar Posta visszaküldi a feladónak.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2022. augusztus 2. 10:30

Ügyfélfogadási szünet a szeghalmi foglalkoztatási osztályon

Karbantartás miatt augusztus 2-án, kedden előreláthatóan 15:00 óráig szünetel az ügyfélfogadás a szeghalmi foglalkoztatási osztályon (Bocskai u. 8.)

Békés Megyei Kormányhivatal, 2022. augusztus 1. 8:00

Ügyfélfogadási szünet a gyulai foglalkoztatási osztályon

Technikai okok miatt augusztus 1-jén, hétfőn – pontosan meg nem határozható ideig – szünetel az ügyfélfogadás a gyulai foglalkoztatási osztályon (Ady Endre u. 8.)

Békés Megyei Kormányhivatal, 2022. július 28. 14:21

Álláshirdetés - Békés Megyei Kormányhivatal

A Békés Megyei Kormányhivatal Közlekedési, Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály Közlekedési Osztálya MŰSZAKI VIZSGABIZTOS álláshely betöltésére munkatársat keres.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2022. július 23. 0:00

Békés megyében is sikeres a nyári diákmunkaprogram

A tavalyi esztendőhöz hasonlóan idén is legkevesebb kétezer-kétszáz 16-25 év közötti, nappali tagozatos tanuló vállalhat nyári diákmunkát július-augusztusban Békés megyében. A program megvalósításához a kormány több mint 266 millió forint vissza nem térítendő támogatást biztosít megyénkben.