Békés Megyei Kormányhivatal

dr. Takács Árpád

kormánymegbízott

Vezető hírek

Békés Megyei Kormányhivatal, 2022. január 18. 16:38

Álláshirdetés - Békés Megyei Kormányhivatal

A Békés Megyei Kormányhivatal Állami Főépítészi Iroda TELEPÜLÉSÜGYI SZAKÜGYINTÉZŐ álláshely betöltésére munkatársat keres.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2022. január 14. 16:00

Újabb Békés megyei oktatási intézmény csatlakozott a Honvéd Kadét Programhoz

A megyéből harmadikként, országosan a századik intézményként csatlakozott a Honvéd Kadét Programhoz a Gál Ferenc Egyetem békési középfokú oktatási intézménye. Az együttműködési megállapodást ünnepélyes keretek között az egyetem békéscsabai campusán írták alá pénteken. A csatlakozást igazoló dísztanúsítványt és emléktáblát Szabó István honvédelmi államtitkár adta át Moldován-Garas Helga igazgatónak.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2022. január 10. 12:55

Takács Árpád: számunkra a legfontosabb az emberi életek védelme

A koronavírus-járvány elleni küzdelemben számunkra a legfontosabb továbbra is az emberi életek védelme. Éppen ezért a Békés Megyei Kormányhivatal oroszlánrészt vállal a januári oltási akciónapok megszervezésében, az oltóanyagok folyamatos biztosításában, szállításában – hangsúlyozta a megyei védelmi bizottság mellett működő oltási munkacsoport legutóbbi ülésén Takács Árpád kormánymegbízott.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2022. január 3. 14:48

Békésben is folytatódnak az oltási akciónapok januárban

Január valamennyi hetében csütörtökön és pénteken délután, illetve szombaton, a kórházi oltópontokon túlmenően minden járásközponti szakrendelőben előzetes időpontfoglalás nélkül és helyszíni regisztrációval lehet felvenni a koronavírus elleni első, második vagy harmadik védőoltást Békés megyében is.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2021. december 16. 15:47

A kétszázötvenezredik ügyfelet köszöntötték a gyulai kormányablakban

A helyi, 41 esztendős Szelezsán Erika személyében csütörtökön délelőtt a negyedmilliomodik ügyfelet köszöntötték a Gyulai Járási Hivatal kormányablakában. Dr. Kovács József országgyűlési képviselő, Takács Árpád kormánymegbízott és dr. Gulyás Imre járási hivatalvezető köszöntötte a kétszázötvenezredik ügyfelet.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2021. december 14. 9:49

A harmadik oltás a legjobb életbiztosítás

Rendkívül fontos a harmadik, megerősítő oltás felvétele, hiszen ez a legjobb életbiztosítás a koronavírussal szemben – hangsúlyozta dr. Vincze Gábor címzetes egyetemi tanár, a Gál Ferenc Egyetem Egészség- és Szociális Tudományi Kar dékánja, a Magyar Orvosi Kamara Békés megyei elnöke.