Békés Megyei Kormányhivatal

dr. Takács Árpád

kormánymegbízott

Vezető hírek

Békés Megyei Kormányhivatal, 2022. június 21. 16:57

Álláshirdetés - Békés Megyei Kormányhivatal

A Békés Megyei Kormányhivatal Jogi, Humánpolitikai és Koordinációs Főosztály Koordinációs és Jogi Osztály JOGÁSZ, KOORDINÁCIÓS REFERENS álláshely betöltésére munkatársat keres

Békés Megyei Kormányhivatal, 2022. június 21. 9:00

Letette hivatali esküjét Takács Árpád kormánymegbízott

Hétfőn délután a Karmelita kolostorban adta át a kinevezési okiratot a fővárosi, illetve a megyei kormánymegbízottaknak Orbán Viktor miniszterelnök. A területi közigazgatás vezetői ezt követően letették hivatali esküjüket.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2022. június 17. 11:08

Álláshirdetés - Gyulai Járási Hivatal

A Békés Megyei Kormányhivatal Gyulai Járási Hivatal Kormányablak Osztályához KORMÁNYABLAK ÜGYINTÉZŐ álláshely betöltésére munkatársat keres.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2022. június 15. 11:13

Indul az államilag támogatott diákmunka program Békés megyében is

Idén is állami támogatással vállalhatnak munkát a nappali tagozatos 16-25 év közötti Békés tanulók július-augusztusban. A 25 év alattiak munkavégzése az idéntől szja-mentes, így több pénz maradhat a diákoknál.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2022. június 2. 14:00

Jó a kijelölt Békés megyei természetes fürdővizek minősége

Fürdésre alkalmas valamennyi Békés megyei engedélyezett szabadstrand vize. Az érvényes uniós és hazai szabályozás alapján az idei szezonban jó a fürdővíz minősége a gyomaendrődi Pájer Kempingben, a gyomai szabadstrandon, a békés-dánfoki, a doboz-szanazugi és a gyula-városerdei engedélyezett természetes fürdőhelyen is.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2022. május 17. 10:45

Áramszünet miatt korlátozott lesz az ügyfélfogadás a gyulai foglalkoztatási osztályon

Május 18-án, szerdán 7.30 - 16.30 óra között szünetel az áramszolgáltatás Gyulán, a foglalkoztatási osztályon (Ady Endre u. 8.) A jelzett napon az ügyfélszolgálat vezetékes telefonon sem lesz elérhető.