Békés Megyei Kormányhivatal

dr. Takács Árpád

főispán

Vezető hírek

Békés Megyei Kormányhivatal, 2022. augusztus 15. 10:59

Kétszeres Vasember a Mezőkovácsházai Járási Hivatal élén

Béni Attila járási hivatalvezető a tavalyi esztendőt követően idén is rajthoz állt és sikeresen teljesítette az eXtremeMan Nagyatád elnevezésű Nemzetközi Hosszútávú Triatlon versenyt. Szombaton immáron harmincharmadik alkalommal adott otthont a viadalnak a Somogy megyei település, ahol egyéniben 400, míg váltóban 500 versenyző vágott neki a 3,8 kilométer úszásból, 180 kilométer kerékpározásból és a maratoni táv (42 195 méter) lefutásából álló kihívásnak.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2022. augusztus 12. 18:11

Takács Árpád főispán koordinálja a Békés megyei gázkitermeléssel összefüggő feladatokat

A kormány nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű üggyé, valamint kiemelten közérdekű beruházássá nyilvánította a Békés megyei Nyékpuszta nem hagyományos földgázmező további kutatását, fejlesztését célzó Corvinus projektet. Orbán Viktor miniszterelnök a beruházással összefüggő kiemelt jelentőségű ügyekben a koordinációs feladatok ellátására Takács Árpád Békés megyei főispánt jelölte ki.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2022. augusztus 12. 0:00

Ügyfélfogadási szünet a szarvasi kormányablakban

Augusztus 17-én, szerdán szünetel az ügyfélfogadás Szarvason a kormányablakban (Szabadság út 25-27.).

Békés Megyei Kormányhivatal, 2022. augusztus 5. 0:00

Ügyfélfogadási szünet a mezőkovácsházai foglalkoztatási osztályon

Augusztus 10-én, szerdán szünetel az ügyfélfogadás a Mezőkovácsházai Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán (Alkotmány u. 42.). Vezetékes telefonon az osztály elérhető lesz a jelzett napon is.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2022. augusztus 3. 16:13

Augusztustól megszűntek a földhivatali osztályok postafiókjai

Augusztus 1-jétől megszűntek a Békés Megyei Kormányhivatal Földhivatali Főosztály osztályainál az eddig használt postafiókok. Fontos tudni, hogy a jelzett naptól a postafiókokra érkező küldeményeket a Magyar Posta visszaküldi a feladónak.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2022. augusztus 2. 10:30

Ügyfélfogadási szünet a szeghalmi foglalkoztatási osztályon

Karbantartás miatt augusztus 2-án, kedden előreláthatóan 15:00 óráig szünetel az ügyfélfogadás a szeghalmi foglalkoztatási osztályon (Bocskai u. 8.)