A járványhelyzet miatt a kormányablakokban és a kormányhivatal ügyfélszolgálatain személyesen kizárólag előzetes időpontfoglalással lehet ügyet intézni. Javasoljuk, hogy az ügyfélkapuval rendelkező állampolgárok elsősorban a megújult magyarorszag.hu oldalon elérhető online ügyintézési lehetőségeket, illetve az e-papír szolgáltatást vegyék igénybe. Az ügyfélkapuval nem rendelkező ügyfelek számos ügyben postai úton is leadhatják kérelmüket, valamint hívják az ingyenesen hívható, 1818-as telefonszámon elérhető Kormányzati Ügyfélvonalat.

Időpontfoglalásra az idopontfoglalo.kh.gov.hu oldalon, a megújult magyarorszag.hu oldalon, illetve a 1818 ingyenesen hívható telefonszámon van lehetőség.

Amennyiben valaki nem a kormányablakba szeretne időpontot kérni, hanem a Baranya Megyei Kormányhivatal más szervezeti egységének ügyfélszolgálatára, akkor ezt telefonon vagy e-mailben is megteheti.

A kifejezetten az időpontfoglaláshoz hívható telefonszámok ide kattintva megtekinthetők. Az időpontfoglalásra kijelölt telefonszámok nem zöldszámok, hívást csak munkaidőben fogadnak.

Az időpontfoglaláshoz elektronikus levélben is fel lehet venni a kapcsolatot az adott szervezeti egységgel. Az e-mailes elérhetőségek itt találhatóak.

Kérjük tisztelt ügyfeleinket, hogy kizárólag halaszthatatlan esetben keressék fel személyesen ügyfélszolgálatainkat, helyette válasszák az elektronikus ügyintézési felületeket és telefonon kérjenek tájékoztatást.

(Baranya Megyei Kormányhivatal)