A Baranya Megyei Kormányhivatal nyílt jellegű pályázatot hirdet „Önindító 2016” a kreatív ipar és a turizmus fejlesztését célzó munkaerő-piaci program képzési és menedzsment feladatainak megvalósítására

A pályázat célja a kreatív ipar és a turizmus területén megvalósítandó munkaerő-piaci programhoz olyan, a kreatív ipari és turisztikai szolgáltatási tevékenységek szervezésében kiemelt tapasztalattal rendelkező szervezet támogatása, mely szervezet a projekt céljának elérése érdekében foglalkoztatja a program menedzsmentjét (2 fő), a foglalkoztatásukhoz biztosítja a megfelelő irodai hétteret, továbbá szervezi 20 fő, a kreatív ipar, valamint a turizmus területén vállalkozást tervező álláskereső elméleti és gyakorlati képzését, elősegíti önfoglalkoztatóvá válásukat, valamint a termékeik, szolgáltatásaik legális értékesítési lehetőségeinek biztosítását.

A pályázatot a Baranya Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztálya Munkaerőpiaci Osztályára kell postai úton ajánlott postai küldeményben benyújtani (7621 Pécs, Király u. 46.). A pályázat beérkezésének határideje: 2016. július 29.

A részletes pályázati feltételeket a kapcsolódó anyagok közül letölthető felhívás tartalmazza.

(Baranya Megyei Kormányhivatal)