A Gépjármű Ügyintézési Pont 2020. október 5-én nyílt meg Pécsett, az Indóház téri kormányablak helyén. A speciális ügyfélszolgálat a Baranya Megyei Kormányhivatal kormányablakaiban végzett közlekedési-igazgatási munka, a gépjárművekkel kapcsolatos ügyintézés színvonalának javítása érdekében jött létre.

Az új ügyintézési ponton nem zajlik klasszikus ügyfélfogadás, ez az ügyfélszolgálat elsősorban a gépjármű-kereskedőkből, márkaképviseletekből vagy szállítmányozási cégekből álló, egyidejűleg több gépjárművel kapcsolatos ügyet intéző speciális ügyfélkör kiszolgálását segíti.

Az ügyfelek a Gépjármű Ügyintézési Ponton leadják a szükséges dokumentumokat, kérelmeket, majd egy későbbi időpontban visszatérve átveszik az elkészült forgalmi engedélyeket, törzskönyveket.

A Gépjármű Ügyintézési Pont jelentős terhet vesz le a megyében működő többi kormányablakról, amelyekben ezáltal az egyszerű, egy-egy gépjárművet érintő ügyintézés során az eddigieknél jóval rövidebb várakozási idővel lehet számolni.

Ha Ön több gépjárművel kapcsolatos ügyet szeretne intézni, akkor keresse fel a Gépjármű Ügyintézési Pontot a következő elérhetőségeken.

Gépjármű Ügyintézési Pont
Cím 7623 Pécs, Indóház tér 1.
E-mail [[[ucqzE3MWJcGVjcy5ndXBAYmFyYW55YS5nb3YuaHU=]]]
Telefon (72) 795-356
Félfogadás hétfőtől csütörtökig: 08.00 – 16.30; pénteken: 08.00 – 14.00


Ha Ön csak egy gépjárművel kapcsolatban szeretne intézkedni, akkor keresse fel a kormányablakokat, amelyek elérhetőségéről, ügyfélfogadási rendjéről ide kattintva tájékozódhat.