Baranya Vármegyei Kormányhivatal

Dr. Horváth Zoltán

főispán

Galéria

Rejtett műemlékek nyomában

Rejtett műemlékek nyomában2020. szeptember 16.

A Kulturális Örökség Napjai rendezvénysorozat keretében Baranya megyében is számos különleges műemlék és izgalmas, ingyenes kísérő program várja az érdeklődőket 2020. szeptember 19. és 20. között.
Siklóson felkészülten várják a turistákat galéria

Siklóson felkészülten várják a turistákat galéria2020. július 20.

Csütörtökön a siklósi várban megkezdődött azoknak a fiataloknak a felkészítése, akik a nyári diákmunka program keretében járulnak majd hozzá, hogy a siklósi térség az idei évben is vonzó turisztikai célponttá váljon. Az eseményen dr. Horváth Zoltán a belföldi turizmus és a gazdaság fellendítése érdekében tett kormányzati intézkedésekről is beszélt.
Elismerték a kormányhivatal népegészségügyi és foglalkoztatási szakembereinek munkáját

Elismerték a kormányhivatal népegészségügyi és foglalkoztatási szakembereinek munkáját2020. július 7.

A koronavírus-járvány korábban nem tapasztalt kihívások elé állította kormányhivatalokat is, amelyekben a veszélyhelyzet ideje alatt is folyamatosan zajlott a munka. Különösen nagy teher hárult a népegészségügyi és a foglalkoztatási terület szakembereire, akiknek a munkáját dr. Horváth Zoltán, a Baranya Megyei Kormányhivatal vezetője ünnepélyes keretek között, elismerő oklevelek átadásával köszönte meg július 6-án, Pécsett.
Találjuk ki Baranyát! - Építés hete

Találjuk ki Baranyát! - Építés hete2019. május 21.

Tuzson Bence, a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára a Baranya Megyei Kormányhivatal által szervezett Találjuk ki Baranyát! - Építés hete című rendezvénysorozat keretében tartott négynapos programhoz kapcsolódó sajtótájékoztatón azt mondta, nagy mértékben meghatározza az épített örökséghez való viszony azt, hogy a 21. század emberéről a következő generációk mit gondolnak majd. Fotók: Ligeti Edina
Találjuk ki Baranyát

Találjuk ki Baranyát2018. december 18.

Mohácsi Járási Hivatal

Mohácsi Járási Hivatal2018. szeptember 21.

Állásbörze 2017

Állásbörze 20172017. november 21.

Közösségi foglalkoztató

Közösségi foglalkoztató2017. október 6.

GINOP üzleti reggeli

GINOP üzleti reggeli2017. június 26.