Baranya Megyei Kormányhivatal

Dr. Horváth Zoltán

kormánymegbízott

Vezető hírek

Baranya Megyei Kormányhivatal, 2021. június 9. 13:31

Biztonságosak a baranyai természetes fürdővizek

Baranya megyében három tó is fürdésre javasolt a kormányhivatali szakemberek ellenőrzése alapján. Az Orfűi Kistó Strandon, a Pécsi-tó és az Abaligeti-tó szabadstrandján is biztonságos körülmények között lehet fürdőzni az idei nyári szezonban.

Baranya Megyei Kormányhivatal, 2021. június 8. 14:49

Június közepétől lehet jelentkezni a nyári diákmunkaprogramba

Legkevesebb 1100 fő 16-25 év közötti, nappali tagozatos tanuló vállalhat nyári diákmunkát július-augusztusban Baranyában. A program megvalósításához a kormány több mint 138 millió forint vissza nem térítendő támogatást biztosít megyénkben.

KORMÁNYHIVATALOK, 2021. május 17. 15:00

Pünkösd után időpontfoglalás nélkül is intézhetjük ügyeinket

A kormányablakokban és okmányirodákban május 25-től újra fogadják az időpontfoglalással nem rendelkező ügyfeleket is.

KORMÁNYHIVATALOK, 2021. április 23. 10:01

Megnyílt az online időpontfoglaló + videó

Mostantól minden érvényes regisztrációval rendelkező tud interneten oltási időpontot foglalni - közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) pénteken az MTI-vel.

KORMÁNYHIVATALOK, 2021. április 16. 9:54

Elindult a Közfoglalkoztatásból versenyszférába program

A teljes foglalkoztatottság elérésének érdekében a kormány 2021. április 15-től ismételten meghirdette a „Közfoglalkoztatásból versenyszférába programot”, amelynek keretében a versenyszférában munkát találó közfoglalkoztatottak 45.600 forint elhelyezkedési juttatásban részesülhetnek havonta. Az erre vonatkozó kérelem a kormányhivataloknál és online is benyújtható.

KORMÁNYHIVATALOK, 2021. április 13. 14:31

Magyarország dupla utat tett meg az oltásban az uniós átlaghoz képest + videó

A magyar lakosság átoltottsága duplája a legtöbb uniós országénak, ami már komoly haladást jelent a járványból kivezető úton – mondta dr. György István államtitkár, az országos oltási munkacsoport vezetője az operatív törzs keddi sajtótájékoztatóján.