Baranya Megyei Kormányhivatal

Dr. Horváth Zoltán

kormánymegbízott

Vezető hírek

Baranya Megyei Kormányhivatal, 2021. április 13. 9:33

Védekezhetünk a kullancs által terjesztett betegségek ellen


A melegebb hónapok közeledtével egyre több időt töltünk kint a szabadban. Az egészséges életmódhoz hozzátartozó kirándulások, túrázások tervezésekor azonban érdemes arra is gondolni, hogy ebben az időszakban a legaktívabbak a kullancsok is, amelyek az emberre is veszélyes betegségeket terjeszthetnek. Kis odafigyeléssel szerencsére megelőzhető a nagyobb baj.

Baranya Megyei Kormányhivatal, 2021. április 9. 10:59

Áramszünet miatt hétfőn nem lesz ügyfélfogadás a szigetvári kormányablakban

Áramszünet miatt hétfőn nem lesz ügyfélfogadás a szigetvári kormányablakban

Baranya Megyei Kormányhivatal, 2021. március 24. 0:00

Miniszteri elismerés a kormányhivatal állami főépítészének

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter Lukáts Istvánnak, a Baranya Megyei Kormányhivatal Állami Főépítészi Irodája állami főépítészének huzamos időn át magas színvonalon végzett szakmai munkája elismeréseként Miniszteri Elismerő Oklevelet adományozott.

KORMÁNYHIVATALOK, 2021. március 10. 10:55

Már elektronikusan is igényelhető a védettségi igazolvány

A www.magyarorszag.hu weboldalon elektronikusan is benyújtható a védettségi igazolvány cseréje, pótlása iránti kérelem, valamint az ellenanyag-vizsgálaton alapuló védettségi igazolvány iránti kérelem.

KORMÁNYHIVATALOK, 2021. február 18. 7:58

Elindult az újraindításról szóló konzultáció

A kérdőívet a vakcinainfo.gov.hu és a nemzetikonzultacio.kormany.hu oldalon is ki lehet kitölteni. Hét kérdésre lehet válaszolni, többek között a védettségi igazolvánnyal, az éttermek és szállodák újraindításával és az este 8 óra utáni kijárási tilalommal kapcsolatban.

Baranya Megyei Kormányhivatal, 2021. február 5. 14:01

Még több segítség a nehéz helyzetbe került vállalkozásoknak

A kormány döntést hozott arról, hogy a folyamatos kifizetések felgyorsítása érdekében a vírusválság miatt nehéz helyzetbe került vendéglátóipar, turisztika és szórakoztatási szektor vállalkozásai utófinanszírozás helyett ezentúl előleg formájában juthatnak hozzá az ágazati bértámogatáshoz.