Baranya Megyei Kormányhivatal

Dr. Horváth Zoltán

kormánymegbízott

Vezető hírek

KORMÁNYHIVATALOK, 2021. április 23. 10:01

Megnyílt az online időpontfoglaló + videó

Mostantól minden érvényes regisztrációval rendelkező tud interneten oltási időpontot foglalni - közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) pénteken az MTI-vel.

KORMÁNYHIVATALOK, 2021. április 16. 9:54

Elindult a Közfoglalkoztatásból versenyszférába program

A teljes foglalkoztatottság elérésének érdekében a kormány 2021. április 15-től ismételten meghirdette a „Közfoglalkoztatásból versenyszférába programot”, amelynek keretében a versenyszférában munkát találó közfoglalkoztatottak 45.600 forint elhelyezkedési juttatásban részesülhetnek havonta. Az erre vonatkozó kérelem a kormányhivataloknál és online is benyújtható.

KORMÁNYHIVATALOK, 2021. április 13. 14:31

Magyarország dupla utat tett meg az oltásban az uniós átlaghoz képest + videó

A magyar lakosság átoltottsága duplája a legtöbb uniós országénak, ami már komoly haladást jelent a járványból kivezető úton – mondta dr. György István államtitkár, az országos oltási munkacsoport vezetője az operatív törzs keddi sajtótájékoztatóján.

Baranya Megyei Kormányhivatal, 2021. április 13. 9:33

Védekezhetünk a kullancs által terjesztett betegségek ellen


A melegebb hónapok közeledtével egyre több időt töltünk kint a szabadban. Az egészséges életmódhoz hozzátartozó kirándulások, túrázások tervezésekor azonban érdemes arra is gondolni, hogy ebben az időszakban a legaktívabbak a kullancsok is, amelyek az emberre is veszélyes betegségeket terjeszthetnek. Kis odafigyeléssel szerencsére megelőzhető a nagyobb baj.

Baranya Megyei Kormányhivatal, 2021. április 9. 10:59

Áramszünet miatt hétfőn nem lesz ügyfélfogadás a szigetvári kormányablakban

Áramszünet miatt hétfőn nem lesz ügyfélfogadás a szigetvári kormányablakban

Baranya Megyei Kormányhivatal, 2021. március 24. 0:00

Miniszteri elismerés a kormányhivatal állami főépítészének

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter Lukáts Istvánnak, a Baranya Megyei Kormányhivatal Állami Főépítészi Irodája állami főépítészének huzamos időn át magas színvonalon végzett szakmai munkája elismeréseként Miniszteri Elismerő Oklevelet adományozott.