Baranya Megyei Kormányhivatal

Dr. Horváth Zoltán

kormánymegbízott

Vezető hírek

Baranya Megyei Kormányhivatal, 2021. január 20. 10:29

Modern környezetben vásárolhatnak a pécsiek a megújult Konzum Coop szupermarketben

A Coop üzletlánc franchise tagjaként a Mecsek Füszért Zrt. jelentős beruházást hajtott végre Pécs központjában. A Konzum Áruház felújításával párhuzamosan az ott található Coop szupermarket mintegy 200 millió forintos ráfordítással újult meg. A fejlesztéseket és az átalakult üzletet a sajtó képviselői ma a helyszínen is megtekinthették. Dr. Horváth Zoltán kormánymegbízott a beruházás kapcsán kiemelte, a kormány jelentős forrásokkal támogatja a gazdaságot, a munkahelyek megőrzését és hogy minél több hazai áru kerüljön az üzletekbe.

KORMÁNYHIVATALOK, 2021. január 7. 7:49

Az idősotthonokban is megkezdődik a védőoltás

Csütörtökön a négy legnagyobb létszámú idősotthonban is megkezdődik a védőoltás beadása.

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. december 29. 11:11

Csütörtök estig lehet jelentkezni az óvodai, iskolai dolgozók gyorstesztelésére

Csütörtökön 20 óráig van lehetőségük online időpontot foglalni az óvodai és általános iskolai dolgozóknak az iskolakezdés előtti, január eleji gyorstesztelésekre.

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. december 29. 10:00

Az újév első munkanapján módosul a földhivatali ügyintézés rendje

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2021. január 4-én, hétfőn – az évnyitással kapcsolatos informatikai karbantartási munkálatok miatt – a Földhivatali Főosztály ügyfélszolgálati helyszínein 8 óra helyett 12 órától várjuk az ügyfeleinket.

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. december 23. 10:00

Foglaljon időpontot a januári pedagógustesztelésre!

Online foglalhatnak időpontot az óvodai és iskolai dolgozók a január 2-ára és 3-ára meghirdetett csoportos koronavírus tesztelésre. Az önkéntes és ingyenes vizsgálatokat országszerte 99 mintavevő ponton végeztethetik el a pedagógusok és más intézményi dolgozók a tanítás megkezdése előtt. Foglaljon időpontot itt!

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. december 8. 8:08

Elindult a regisztráció a koronavírus elleni oltásra

Megnyílt a regisztráció lehetősége az interneten a koronavírus elleni védőoltásra: a vakcinainfo.gov.hu weboldalon mindenki jelezheti az oltás iránti igényét.