Bács-Kiskun Vármegyei Kormányhivatal

Kovács Ernő

főispán

Videók

Bizonyítványaikat vehették át a sikeres vizsgát tett kormányablak-ügyintézők

Bizonyítványaikat vehették át a sikeres vizsgát tett kormányablak-ügyintézők2023. március 4.

A kormányablak-ügyintézői képzésen végzett kollégák bizonyítványait Dr. György István államtitkár és Kovács Ernő, a Bács-Kiskun Vármegyei Kormányhivatal főispánja adta át március 2-án, Kecskeméten.
Átadták Bács-Kiskun megye 19. kormányablakát

Átadták Bács-Kiskun megye 19. kormányablakát2022. március 30.

Új ügyfélszolgálat áll rendelkezésre március 31-től a Kerekegyháza, Szent István tér 4. szám alatt. Az új helyre a település kormányablakká bővített okmányirodája a Fő utca 47/A. szám alól költözött át, hogy a modern környezetben szélesebb ügyintézési körrel és hosszabb nyitvatartással várja az ügyfeleket.
Átadták a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal felújított épületét Kecskeméten

Átadták a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal felújított épületét Kecskeméten2020. július 8.

A hatékonyabb működést szem előtt tartva költözött át korábbi, széttagolt helyéről a József Attila u. 4. szám alá a Gyámügyi és Igazságügyi Főosztály, az irodaépület belső átépítése, teljes körű belső felújítása és külső körlet kialakítását követően.
Direkt EXPO 2019 a közigazgatás jelenéről

Direkt EXPO 2019 a közigazgatás jelenéről2019. október 7.

Több százan vettek részt a Miniszterelnökség és a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal által szervezett Direkt EXPO 2019 című rendezvényen. A szakmai konferencián a közigazgatás jelenéről és az előtte álló kihívásokról beszélgettek a terület elismert szakemberei.
Újabb fejlesztés Bács-Kiskun megyében

Újabb fejlesztés Bács-Kiskun megyében2019. április 11.

Hazai és uniós forrásból újult meg Kecskeméten a még 1980-ban épült Halasi úti irodaépület. A komplexumban az Agrár-és Vidékfejlesztést Támogató Főosztály mintegy 100 munkatársa dolgozik majd: méltó környezetben fogadhatják majd a környék gazdáit.