Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Jánoshalma, Béke tér 1. szám alatti kormányablak a Kölcsey u. 12. szám alá költözik, ezért március 12. és március 19. között szünetel az ügyfélfogadás. Az ügyintézés március 22-én, hétfőn a Kölcsey utcában folytatódik.

A szünet ideje alatt kérelmeiket benyújthatják Baján, a Deák Ferenc utca 11-13. szám alatti kormányablakban, valamint – szintén a közeli ügyfélszolgálatok közül – Bácsalmáson (Gróf Teleki u. 4-8.) és Kiskunhalason (Szilády Áron u. 19.) is. Beadványaikat bizonyos ügytípusok esetében az érintett napokon elektronikusan, e-papíron keresztül is be tudják nyújtani.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a kormányablakokban csak időpontfoglalással lehet ügyeket intézni. Időpontot foglalhat a 1818 kormányzati ügyfélvonalon, a Központi Időpontfoglaló internetes alkalmazásban és a https://idopontfoglalo.kh.gov.hu oldalon keresztül.

További információ a Jánoshalmi Járási Hivatal alábbi telefonszámán kérhető: Jánoshalma, Kölcsey F. utca 12. Tel. 77/795-270

Megértésüket és türelmüket köszönjük.

(Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal)