Immár 27. éve rendez állásbörzét a Bács-Kiskun Vármegyei Kormányhivatal. A május 12-ei alkalmon 410 érdeklődőt regisztráltunk.

A rendezvényt Gaál József kecskeméti alpolgármestere, a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke nyitotta meg, aki ismételten az álláslehetőségek paradicsomának nevezte a járás településein működő cégeket. Majd a Bács-Kiskun Vármegyei Kormányhivatal Foglalkoztatási, Foglalkoztatás-felügyeletei és Munkavédelmi Főosztály vezetője, Kollár Péter főosztályvezető köszöntötte a megjelenteket.

 

A rendezvényen 21 kiállító képviseltette magát és 42 munkakörre keresett közel 500 munkavállalót. Az állásbörzén a kiállítók elsősorban betanított munkásokat és szakmunkásokat céloztak meg az állásajánlataikkal, de a szakközépiskolai végzettséggel és diplomával rendelkezők is megtalálhatták számításaikat. A Bács-Kiskun Vármegyei Kormányhivatal nemcsak szervezőként vett részt a rendezvényen, hanem kiállítóként is. Célunk, hogy a kormányhivatal feladataival megismertessük a látogatókat. Ignácz Bence főigazgató, a Kecskeméti Szakképzési Centrum vezetője is köszöntötte a résztvevőket, valamint a felnőttképzési ajánlataikkal kiállítóként is részt vettek a mai eseményen.

 

 

A rendezvényen résztvevő munkáltatók:

a ACPS Automotive Kft.

a Adient Mezőlak Kft.

a AUTÓFLEX-KNOTT Kft.

a BKVKH Kecskeméti Járási Hivatala

a BKVKH Egészségbiztosítási és Rehabilitációs Főosztály

a CabTec Kft.

a DewertOkin Kft.

a Fornetti Kft.

a Kecskeméti Rendőrkapitányság

a Kész Hotel és Konferencia Menedzsment Kft.

a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft.

a KÖNIG Járműablakszerkezetet Gyártó és Forgalmazó Kft.

a Magyar Honvédség

a Márka Üdítőgyártó Kft.

a MASPEX OLYMPOS Üdítőitalgyártó Kft.

a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft

a Phoenix Mecano Kecskemét Kft.

a Rösch Mode Kft.

a MOTHERSON (SMP Kecskemét)

a Univer-Product Termelő és Kereskedelmi ZRT.

Kecskeméti Szakképzési Centrum a felnőttképzési ajánlataival vesz részt a rendezvényen.

A munkáltatók számos önéletrajzzal távoztak az állásbörzéről, bízunk abban, hogy ezekből sikeres munkaszerződések köttetnek.

(Bács-Kiskun Vármegyei Kormányhivatal)