Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal

 Kovács Ernő

 kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2021. március 24. 14:20

Rendőri ellenőrzés a közokirat-hamisítás ellen

A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal kezdeményezésére a Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rendőri akciót hajtott végre a közlekedési hatóság kecskeméti járműműszaki vizsgálóállomásán.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2021. március 11. 13:32

Költözés miatt ügyfélfogadási szünet lesz a jánoshalmi kormányablakban

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Jánoshalma, Béke tér 1. szám alatti kormányablak a Kölcsey u. 12. szám alá költözik, ezért március 12. és március 19. között szünetel az ügyfélfogadás. Az ügyintézés március 22-én, hétfőn a Kölcsey utcában folytatódik.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2021. február 1. 9:07

Ötös skálán átlagosan 4,6-ra értékelte a Bács-Kiskun megyei önkormányzatok korrupció elleni védettségét az Állami Számvevőszék

A dél-alföldi megyében 17 polgármester és 30 jegyző már 2020-ban intézkedéseket tett a beszámoló készítés integritást biztosító lényeges feltételeinek megerősítése, illetve kiépítése érdekében. Ezeknek az önkormányzatoknak – az ÁSZ ellenőrzésének eredményeként – javult az integritása.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2021. január 22. 12:49

Jelentkezés tavaszi érettségi vizsgára

A vizsgázó e-papír szolgáltatással, postai úton tértivevényes küldeményben vagy személyesen jelentkezhet érettségi vizsgára a fővárosi és megyei kormányhivatalokban, 2021. február 15-ig.
A jelentkezéssel kapcsolatos részletes információk elérhetők az Oktatási Hivatal honlapján, itt találhatók az érettségi vizsgatárgyak nyilvános anyagai, a vizsgakövetelmények, a vizsgaleírások, és a vizsgákra való jelentkezési lap is.
A jelentkezés a jelentkezési lap kitöltésével, és az alábbi - választható - módokon történő megküldésével lehetséges.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2020. november 25. 11:04

Növekvő biztonság az utakon

A nyári időszakot követően a hétvégén ismét komplex közúti ellenőrzési akciót tartottak Bács-Kiskun megyében.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2020. november 23. 14:12

Bács-Kiskun megyében is elkezdődött a célzott csoportos tesztelés

November 23-án Bács-Kiskun megyében is megkezdődött az iskolákban, óvodákban, valamint bölcsődékben dolgozók célzott csoportos tesztelése a megyei védelmi bizottságok és kormányhivatalok szervezésében.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2020. november 20. 12:13

Még nincs influenza szezon Bács-Kiskun Megyében

A figyelőszolgálatban részt vevő orvosok jelentései alapján végzett becslés szerint idén november 9. és november 15. között 46 fő fordult orvoshoz influenzaszerű tünetekkel.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2020. november 19. 12:44

A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal is csatlakozik az Európai Hulladékcsökkentési Héthez

A kormányhivatal ügyfélszolgálatain keresztül hívja fel a figyelmet a környezettudatosságra, a pazarlás mellőzésére, a hulladék mennyiségének csökkentésére, valamint az újrahasznosítás fontosságára.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2020. november 18. 16:35

Vért adtak Kecskeméten a kormányhivatal munkatársai

A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal segítő szándékú munkatársainak a XX. Kormánytisztviselői Véradó Hét keretében, november 12-én nyílt lehetőségük a véradásra.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2020. november 13. 11:21

Így foglalhat időpontot a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal ügyfélszolgálataira

A koronavírus-járvány terjedésének fékezése érdekében 2020. november 11-től csak előzetes időpontfoglalással érkező ügyfeleket fogadnak a kormányablakok, okmányirodák és az egyéb kormányhivatali ügyfélszolgálatok is.