Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal

 Kovács Ernő

 kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2022. május 23. 9:14

Már két mobilizált ügyfélszolgálat járja a megyét

Május 23. és május 27. között a Kiskunmajsai járásba, valamint a Bajai járás területén teljesít szolgálatot a két mobilizált kormányablakunk, amelyek az év során a megye valamennyi járásába eljutnak majd.

o 2022. május 23. és május 27. között
Kiskunmajsa, valamint a Bajai Járás települései

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2022. május 2. 8:00

Bács-Kiskun megyében közel 6000-en érettségiznek

80 vizsgatárgyból, 54 vizsgaszervező intézményben közel 5971-en kezdik meg a 2022-es érettségi szezont május 2-án, hétfőn Bács-Kiskun megyében. Az írásbeli érettségi vizsgák időszaka május 23-án ér véget, a maturálás a szóbelivel június 1-jétől június 24-éig tart.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2022. április 26. 12:59

Újabb állásbörzét rendeznek Kecskeméten

Május 6-án, pénteken délelőtt 9 órai kezdettel Állásbörzét rendez a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal az Út a munkaerőpiacra (GINOP 5.1.1.) elnevezésű projekt keretén belül Kecskeméten, a Klapka u. 34. szám alatti foglalkoztatási osztályon.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2022. április 20. 12:52

Újítsuk meg mihamarabb a lejárt okmányaink érvényességét

A kormányablakokban és okmányirodákban időpontfoglalás nélkül is fogadják az ügyfeleket. Jelenleg még érvényesek a veszélyhelyzet ideje alatt lejárt okmányok, de aki teheti, ne hagyja a végére azok ügyintézését és éljen a lehetőséggel.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2022. április 11. 9:44

Tovább erősödnek a fogyasztók jogai május végétől. Befellegzik a kamu akcióknak

Május végétől a kereskedelmi engedmények bejelentésekor minden esetben fel kell tüntetni a korábbi árat, amely kizárólag a megelőző legalább harminc napon belüli legalacsonyabb ár lehet. Az ügyeskedő üzletek, webshopok a továbbiakban tehát nem kerekíthetik mutatósabbra kedvezményeiket úgy, hogy az akció előtt rövid időre mesterségesen feltornázzák áraikat.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2022. március 30. 17:16

Átadták Bács-Kiskun megye 19. kormányablakát

Új ügyfélszolgálat áll rendelkezésre március 31-től a Kerekegyháza, Szent István tér 4. szám alatt. Az új helyre a település kormányablakká bővített okmányirodája a Fő utca 47/A. szám alól költözött át, hogy a modern környezetben szélesebb ügyintézési körrel és hosszabb nyitvatartással várja az ügyfeleket.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2022. március 18. 10:35

Kormánymegbízotti elismeréseket adtak át Bács-Kiskun megyében

Kormánymegbízotti elismeréseket adott át Kovács Ernő kormánymegbízott és Cseh Tamás, a Kecskeméti Járási Hivatal vezetője azon munkatársak részére, akik folyamatosan kiemelkedő és tartósan magas színvonalú szakmai munkát végeznek.
A kitüntetéseket 2022. március 11-én, az 1848/49-es forradalom évfordulójához kapcsolódó ünnepségen adták át, amelyen Cseh Tamás hivatalvezető Úr emlékezett meg a forradalom évfordulójáról.
Ezt követően kerültek átadásra a kormánymegbízotti érdemérmek.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2022. március 17. 9:13

Kormányhivatali dolgozók részesültek elismerésben

Miniszteri elismerő oklevelet vehetett át Schweibertné dr. Sólyom Ildikó, a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Kecskeméti Járási Hivatal Népegészségügyi Osztály vezetője, járási tisztiorvos, valamint Dr. Havassy Sándor a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal igazgatója Dr. Gulyás Gergelytől, a Miniszterelnökséget vezető minisztertől.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2022. március 17. 8:35

Bács-Kiskun megye kormánymegbízottja Honvédelemért Kitüntető Címet kapott

„Honvédelemért Kitüntető Címet” adományozott Kovács Ernő, a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottjának Dr. Benkő Tibor honvédelmi miniszter, a Honvédelmi Minisztérium Védelmi Igazgatási Főosztály kezdeményezésére, nemzeti ünnepünk, március 15-e alkalmából a „honvédelem ügye érdekében huzamos időn át végzett áldozatos munkája elismeréseként”.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2022. február 1. 8:21

Gépjármű Ügyintézési Pont létesül Kecskeméten

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Kecskeméti Járási Hivatalának Kecskemét, Rákóczi út 5. szám alatti Kormányablak Osztályán belül 2022. február 01. nappal Gépjármű Ügyintézési Pont (GÜP) kezdi meg működését, a hatékonyabb és gyorsabb ügyfélkiszolgálás érdekében.