Bács-Kiskun Vármegyei Kormányhivatal

Kovács Ernő

főispán

RSS feliratkozás

Hírek

Bács-Kiskun Vármegyei Kormányhivatal, 2023. március 9. 10:24

Újraindul a települési ügysegédek ügyfélfogadása

A Bács-Kiskun vármegyéhez tartozó településeken 2023. március 20. napjától ismét kihelyezett ügyfélfogadást tartanak a települési ügysegédek.

Bács-Kiskun Vármegyei Kormányhivatal, 2023. március 6. 14:58

Szakmai értekezletet tartott dr. György István államtitkár a kormányhivatalban

Munkaértekezletre látogatott a Bács-Kiskun Vármegyei Kormányhivatalba dr. György István területi közigazgatásért felelős államtitkár és helyettes államtitkárai március 2-án, ahol közigazgatás fejlesztéséről, aktuális kérdéseiről egyeztettek közvetlenül Kovács Ernő főispánnal, dr. Zombor Attila főigazgatóval és dr. Havassy Sándor igazgatóval, a vármegye járási hivatalvezetői, főosztályvezetői és osztályvezetői részvételével.

Bács-Kiskun Vármegyei Kormányhivatal, 2023. március 4. 14:32

Bizonyítványaikat vehették át a sikeres vizsgát tett kormányablak-ügyintézők

A kormányablak-ügyintézői képzésen végzett kollégák bizonyítványait Dr. György István államtitkár és Kovács Ernő, a Bács-Kiskun Vármegyei Kormányhivatal főispánja adta át március 2-án, Kecskeméten.

Bács-Kiskun Vármegyei Kormányhivatal, 2023. január 20. 12:59

Jelentkezés érettségi vizsgára

Érettségi vizsgára a Bács-Kiskun Vármegyei Kormányhivatal Hatósági Főosztály Oktatási és Hatósági Osztályán (6000 Kecskemét, Deák F. tér 3.) az tud jelentkezni, aki középiskolával már nem áll tanulói jogviszonyban vagy külföldi/külföldi rendszerű középiskolával utolsó évfolyamon tanulói jogviszonnyal rendelkezik.

Bács-Kiskun Vármegyei Kormányhivatal, 2022. december 15. 11:16

Bezárnak az okmányirodák a kunszentmiklósi járásban

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Dunavecse, Fő út 43. szám alatti okmányiroda 2022. december 20. napjától, a Szabadszállás, Kálvin tér 1. szám alatti okmányiroda pedig 2022. december 22. napjától végleg bezárnak.

Bács-Kiskun Vármegyei Kormányhivatal, 2022. december 9. 9:58

Ügyintézés Bács-Kiskun megyében az igazgatási szünet ideje alatt

A Kecskeméten, Baján és Kiskunhalason működő, országszerte pedig összesen 60 kijelölt kormányablak, valamint a Központi Okmányiroda a december 22. és január 6. között elrendelt igazgatási szünet ideje alatt is nyitva tart. Ebben az időszakban a legtöbb hivatali ügyfélszolgálat zárva lesz, de a halaszthatatlan közfeladatokat és hatósági teendőket ellátják a kormányhivatalok. Aki teheti, az előre tervezhető ügyeit még december 21-ig intézze el, a szünet alatt csak a legsürgősebb esetekben keressék fel az ügyfelek a nyitva tartó kormányablakokat!

Bács-Kiskun Vármegyei Kormányhivatal, 2022. október 24. 9:44

Főispáni elismeréseket adtak át Bács-Kiskun megyében

Főispáni elismeréseket adott át Kovács Ernő főispán, Dr. Zombor Attila, a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal főigazgatója és Dr. Havassy Sándor igazgató azon munkatársak részére, akik folyamatosan kiemelkedő és tartósan magas színvonalú szakmai munkát végeznek.

Bács-Kiskun Vármegyei Kormányhivatal, 2022. október 10. 7:57

Két mobilizált ügyfélszolgálat járja a megyét

Október 10. és október 14. között a Tiszakécskei járásban, valamint a Bácsalmási járás területén teljesít szolgálatot a két mobilizált kormányablakunk, amelyek az év során a megye valamennyi járásába eljutnak majd.

o 2022. október 10. és október 14. között
Tiszakécskei, valamint a Bácsalmási Járás települései

Bács-Kiskun Vármegyei Kormányhivatal, 2022. október 4. 8:32

Mobil állampapír-forgalmazási pontok érhetőek el a kormányablakokban

A Magyar Államkincstár továbbra is kiemelt figyelmet fordít a lakossági állampapír-forgalmazásra, és ennek keretében arra, hogy a lakosság minél szélesebb köre számára elérhetőek legyenek a szolgáltatásai. Ennek egyik eszköze, a kormányablakokban megjelenő mobil állampapír-forgalmazási pontok, ahol a lakosság megismerkedhet a kincstári befektetési szolgáltatásokkal.

Bács-Kiskun Vármegyei Kormányhivatal, 2022. október 3. 8:32

Ismét sikeres volt a kecskeméti karrierexpó

A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal immár 26. éve rendez állásbörzét a munkáltatók és munkavállalók megelégedésére. A mai napon, szeptember 30-án véget ért eseményen 520 érdeklődő vett részt.