Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal

 Kovács Ernő

 kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2021. július 27. 13:12

A százötvenezredik ügyfelet köszöntötték a tiszakécskei kormányablakban

A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal tiszakécskei kormányablakának 150 000. ügyfelét köszöntötte Kovács Ernő kormánymegbízott 2021. július 22-én.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2021. július 23. 12:09

Visszatér a Kalocsai járásba a mobil kormányablak

Július 26. és július 27. napján ismét szolgálatot teljesít a Kalocsai járásban a kormányablak busz a szabadulás előtt álló fogvatartottak részére, amely az év során a megye valamennyi járásába eljut.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2021. július 15. 15:42

Bács-Kiskun megyében is megkezdődtek a határszemlék

Felhívjuk az ingatlantulajdonosok és a földhasználók figyelmét arra, hogy az Agrárminisztérium elrendelte a 2021. évi határszemle ellenőrzések végrehajtását.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2021. július 14. 15:21

Ismét közeleg a parlagfűszezon

Világszerte milliók életét keseríti meg a parlagfű okozta allergia. Magyarországon is egyre többen szenvednek a tünetektől, továbbá a mezőgazdaságban gyomnövényként közvetlenül is gondot jelent, jelentős terméskiesést is okozhat, irtása éppen ezért fontos, és törvény szerint is kötelező.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2021. július 12. 10:14

Kormányhivatali dolgozók részesültek elismerésben

Miniszteri elismerő oklevelet vehetett át Dr. Balogh Melinda, a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztály vezetője Gulyás Gergelytől, a Miniszterelnökséget vezető minisztertől, Szénásné Ország Krisztina, a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Földhivatali Főosztály Földhivatali Hatósági Osztály vezetője pedig Dr. Nagy István agrárminisztertől.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2021. június 29. 14:41

Ismét vért adtak Kecskeméten munkatársaink

A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal segítő szándékú munkatársainak a XXI. Kormánytisztviselői Véradó Hét keretében, június 21-én nyílt lehetőségük a véradásra.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2021. június 28. 13:17

Megfelelő a Bács-Kiskun megyei természetes fürdőhelyek vízminősége

A Népegészségügyi Főosztály munkatársai – a szezon megkezdése előtt és a fürdési idény alatt is – fokozottan ellenőrzik a közegészségügyi-járványügyi előírások és egyéb – a fürdőzők és dolgozók egészségének védelme érdekében hozott – intézkedések betartását.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2021. március 24. 14:20

Rendőri ellenőrzés a közokirat-hamisítás ellen

A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal kezdeményezésére a Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rendőri akciót hajtott végre a közlekedési hatóság kecskeméti járműműszaki vizsgálóállomásán.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2021. március 11. 13:32

Költözés miatt ügyfélfogadási szünet lesz a jánoshalmi kormányablakban

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Jánoshalma, Béke tér 1. szám alatti kormányablak a Kölcsey u. 12. szám alá költözik, ezért március 12. és március 19. között szünetel az ügyfélfogadás. Az ügyintézés március 22-én, hétfőn a Kölcsey utcában folytatódik.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2021. február 1. 9:07

Ötös skálán átlagosan 4,6-ra értékelte a Bács-Kiskun megyei önkormányzatok korrupció elleni védettségét az Állami Számvevőszék

A dél-alföldi megyében 17 polgármester és 30 jegyző már 2020-ban intézkedéseket tett a beszámoló készítés integritást biztosító lényeges feltételeinek megerősítése, illetve kiépítése érdekében. Ezeknek az önkormányzatoknak – az ÁSZ ellenőrzésének eredményeként – javult az integritása.