Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal

 Kovács Ernő

 kormánymegbízott

Vezető hírek

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2021. szeptember 22. 10:35

Sikeres volt a nyári diákmunkaprogram

A kormány 2021-ben is meghirdette a nyári diákmunka programot, Bács-Kiskun megyében több, mint 223 millió forint támogatást biztosítva erre. A programban azok a nappali tagozatos diákok vehettek részt, akik a tényleges foglalkoztatásukkor már betöltötték a 16. életévüket, és legkésőbb a program befejezésekor még nem múltak el 25 évesek, elősegítve ezzel a munkatapasztalat megszerzése mellett a jövedelemszerzés lehetőségét is.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2021. szeptember 17. 10:26

Visszatér a Bácsalmási járásba a mobilizált ügyfélszolgálat

Szeptember 20. és szeptember 24. között ismét szolgálatot teljesít a Bácsalmási járásban a kormányablakbusz, amely az év során a megye valamennyi járásába eljut majd.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2021. szeptember 9. 15:20

A kárenyhítési hozzájárulást szeptember 15-éig kell megfizetni

Az agrárkár-enyhítési rendszer tagjainak 2021. szeptember 15-éig beérkezően kell megfizetniük a kárenyhítési hozzájárulást. A fenti határidő a hozzájárulás Magyar Államkincstár számlájára történő beérkezésének a határideje, nem az összeg feladásának vagy a befizetés kezdeményezésének az időpontja.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2021. szeptember 8. 14:12

Ingyenes egészségügyi szűrővizsgálatokon lehet a mai napon részt venni Mélykúton

Nagy érdeklődés fogadta a Nemzeti Népegészségügyi Központ szűrőbuszainak szolgáltatásait Mélykúton. A településen, a mai napon 18 óráig van lehetőség a Művelődési Ház előtti téren lehetőség van az országos „Helybe visszük a szűrővizsgálatokat” program keretein belül a szűrővizsgálatokon, állapotfelmérésen és egyéb programelemeken részt venni.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2021. szeptember 6. 16:04

Kitüntették a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal munkatársát

Cseh Tamás, a Kecskeméti Járási Hivatal vezetője a Bács-Kiskun Megye Közigazgatásért Díjat vehette át a megyei önkormányzat ünnepi ülésén Rideg Lászlótól, a megyei közgyűlés elnökétől.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2021. szeptember 1. 15:28

Mélykútra érkezik a Helybe visszük a szűrvizsgálatokat program

Mobil szűrőegységekkel segíti a kormány a kis lélekszámú településeken a lakosság egészségtudatosságát. A „Helybe visszük a szűrővizsgálatokat” program ingyenes szűrővizsgálatokkal, felmérésekkel és tanácsadásokkal hívja fel a figyelmet az egészségfejlesztés fontosságára.