Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal

 Kovács Ernő

 kormánymegbízott

Vezető hírek

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2021. november 23. 9:25

Vért adtak a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal munkatársai

A XXII. Kormánytisztviselői Véradó Hét keretében a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal segítő szándékú munkatársainak Kecskeméten volt lehetőségük a véradásra.

KORMÁNYHIVATALOK, 2021. november 17. 16:19

Jövő héten lesz az Oltási akcióhét

Az átoltottság további növelése és a járvány megfékezése érdekében a kormány 2021. november 22-28. között oltási akcióhetet indít a kórházi oltópontokon. A kórházak országszerte - Budapesten kiemelten - megemelt oltási kapacitással és időpontfoglalás nélkül is várják azon a héten a még oltatlanokat, és akár az elmaradt második, harmadik megerősítő oltást felvenni kívánókat is. Egyes megyékben szakrendelőkben is elérhető lesz az oltás.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2021. november 11. 10:04

Ismét eredményes körutat zárt a mobilizált ügyfélszolgálat Bács-Kiskunban

Megyénkben május 10-én kezdte meg szolgálatát a Mobilizált Ügyfélszolgálat, amely szinte minden járásába és településére eljutott az év során, szeptember 27-én pedig elindult a második kormányablakbuszunk is. A járműveknek köszönhetően az állami szolgáltatások a falvakban is meg tudnak jelenni a 18 működő kormányablakunk, valamint 3 okmányirodánk mellett.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2021. november 9. 14:52

Ügyfélfogadási szünet lesz az izsáki kormányablakban

Hálózati munkák miatt szünetel az ügyfélfogadás 2021. november 10-én, szerdán az Izsák, Kossuth Lajos tér 8. szám alatti kormányablakban.

KORMÁNYHIVATALOK, 2021. november 4. 12:48

Oltási akcióhetet indít a kormány a kórházi oltópontokon

Az átoltottság további növelése és a járvány megfékezése érdekében a kormány 2021. november 22-28. között oltási akcióhetet indít a kórházi oltópontokon.

KORMÁNYHIVATALOK, 2021. november 4. 16:24

Az oltatlanok oltására a vállalatok igényelhetnek oltóanyagot a megyei oltási munkacsoportoktól

A kormány lehetővé tette a munkáltatók számára, hogy a többi dolgozó védelme érdekében munkafeltételként előírják az oltás felvételét. A nagyobb létszámú vállalkozások a megyei oltási munkacsoportokon keresztül oltóanyagot kérhetnek a munkahelyi oltások megszervezéséhez. A vakcinát tehát az üzemorvosok is beadhatják a még oltatlan dolgozóknak.