Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal

Kovács Ernő

főispán

Vezető hírek

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2022. szeptember 19. 14:49

Kitüntették a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal munkatársát

Dr. Balogh Melinda megyei tisztifőorvost, a kormányhivatal Népegészségügyi Főosztályának vezetőjét Bács-Kiskun Megye Közigazgatásáért Díjjal tüntette ki Rideg László, a megyei közgyűlés elnöke a megyeházán.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2022. szeptember 13. 13:57

Sikeres volt a nyári diákmunkaprogram

A kormány 2022-ben is meghirdette a nyári diákmunka programot, Bács-Kiskun megyében több, mint 153 millió forint támogatást biztosítva erre. A programban azok a nappali tagozatos diákok vehettek részt, akik a tényleges foglalkoztatásukkor már betöltötték a 16. életévüket, és legkésőbb a program befejezésekor még nem múltak el 25 évesek, elősegítve ezzel a munkatapasztalat megszerzése mellett a jövedelemszerzés lehetőségét is.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2022. szeptember 5. 11:06

Rendőrségi akció a közlekedési hatóságnál a közokirat-hamisítás ellen

A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal közlekedési hatóságának kezdeményezése alapján a Kecskeméti Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya 2022. augusztus 29. napján rendőri akciót hajtott végre a közlekedési hatóság kecskeméti járműműszaki vizsgálóállomásán.

KORMÁNYHIVATALOK, 2022. augusztus 29. 8:54

Ismét igényelhetnek bérköltség-támogatást a vidéki álláskeresőket alkalmazó cégek

Elindult a Vállalkozások regionális munkaerő-támogatása program, amelyben az újonnan felvett, vidéken regisztrált álláskeresők után kaphatnak legfeljebb havi 150 ezer forint vissza nem térítendő támogatást a munkaadók. A 2022. augusztus 15-ével megnyíló lehetőséggel élőktől akár a bruttó bér és a szociális hozzájárulási adó háromnegyedét is átvállalhatja az állam.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2022. augusztus 25. 14:08

Hamarosan célba érkeznek a beiskolázási adományok

A Magyar Vöröskereszt Bács-Kiskun Megyei Szervezete beiskolázási adománygyűjtést szervezett rászoruló gyermekek és családok részére, amely kampányhoz a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal is csatlakozott a megyében.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2022. július 8. 13:06

Átadták a Bajai Járási Hivatal felújított épületegyüttesét

Soha nem tudhatott maga mögött ilyen eredményes tíz évet, ilyen tudatos építkezést és fejlesztést a modern magyar közigazgatás – mondta a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára Baján, a járási hivatal felújított épületegyüttesének átadó ünnepségén.