Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal

 Kovács Ernő

 kormánymegbízott

Vezető hírek

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2021. október 15. 12:23

Már két mobilizált ügyfélszolgálat járja a megyét

Október 18. és október 22. között ismét a Kalocsai járásba látogat a kormányablakbusz, valamint a Kiskunfélegyházi járás területén először teljesít szolgálatot az új, mobilizált kormányablak, amelyek az év során a megye valamennyi járásába eljutnak majd.

o 2021. október 18. és október 22. között
Kalocsai, valamint a Kiskunfélegyházi Járás települései

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2021. október 1. 8:50

Újítsuk meg lejárt okmányaink érvényességét

A kormányablakokban és okmányirodákban akár időpontfoglalás nélkül is fogadják az ügyfeleket. Jelenleg még érvényesek a veszélyhelyzet ideje alatt lejárt okmányok, de aki teheti, ne hagyja a végére azok ügyintézését és éljen a lehetőséggel.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2021. szeptember 27. 14:53

Szeptember 27-től két mobilizált ügyfélszolgálat járja a megyét

Szeptember 27. és október 1. között ismét a Bajai járásba látogat a kormányablakbusz, valamint a Kecskeméti járás területén először teljesít szolgálatot az új, mobilizált kormányablak, amelyek az év során a megye valamennyi járásába eljutnak majd.

o 2021. szeptember 27. és október 1. között
Bajai , valamint a Kecskeméti Járás települései

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2021. szeptember 27. 8:05

Átadták a Bács-Kiskun megyei Kormányhivatal új mobilizált kormányablakát Kecskeméten

A hatékonyabb, gyorsabb ügyintézést szem előtt tartva, 2021. szeptember 27. napjától szolgálatba áll a megye második mobilizált kormányablaka a megye lakosai számára, elsőként a Kecskeméti Járás területén.
A szeptember 24-ei átadó ünnepségén köszöntőt mondott Dr. Domokos Péter, a Miniszterelnökség kormányablakokért felelős miniszteri biztosa és Kovács Ernő a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja. A rendezvényen részt vett továbbá dr. Salacz László országgyűlési képviselő és dr. Szeberényi Gyula Tamás alpolgármester.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2021. szeptember 22. 10:35

Sikeres volt a nyári diákmunkaprogram

A kormány 2021-ben is meghirdette a nyári diákmunka programot, Bács-Kiskun megyében több, mint 223 millió forint támogatást biztosítva erre. A programban azok a nappali tagozatos diákok vehettek részt, akik a tényleges foglalkoztatásukkor már betöltötték a 16. életévüket, és legkésőbb a program befejezésekor még nem múltak el 25 évesek, elősegítve ezzel a munkatapasztalat megszerzése mellett a jövedelemszerzés lehetőségét is.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2021. szeptember 17. 10:26

Visszatér a Bácsalmási járásba a mobilizált ügyfélszolgálat

Szeptember 20. és szeptember 24. között ismét szolgálatot teljesít a Bácsalmási járásban a kormányablakbusz, amely az év során a megye valamennyi járásába eljut majd.