Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal

 Kovács Ernő

 kormánymegbízott

Vezető hírek

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2021. július 27. 13:12

A százötvenezredik ügyfelet köszöntötték a tiszakécskei kormányablakban

A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal tiszakécskei kormányablakának 150 000. ügyfelét köszöntötte Kovács Ernő kormánymegbízott 2021. július 22-én.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2021. július 23. 12:09

Visszatér a Kalocsai járásba a mobil kormányablak

Július 26. és július 27. napján ismét szolgálatot teljesít a Kalocsai járásban a kormányablak busz a szabadulás előtt álló fogvatartottak részére, amely az év során a megye valamennyi járásába eljut.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2021. július 15. 15:42

Bács-Kiskun megyében is megkezdődtek a határszemlék

Felhívjuk az ingatlantulajdonosok és a földhasználók figyelmét arra, hogy az Agrárminisztérium elrendelte a 2021. évi határszemle ellenőrzések végrehajtását.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2021. július 14. 15:21

Ismét közeleg a parlagfűszezon

Világszerte milliók életét keseríti meg a parlagfű okozta allergia. Magyarországon is egyre többen szenvednek a tünetektől, továbbá a mezőgazdaságban gyomnövényként közvetlenül is gondot jelent, jelentős terméskiesést is okozhat, irtása éppen ezért fontos, és törvény szerint is kötelező.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2021. július 12. 10:14

Kormányhivatali dolgozók részesültek elismerésben

Miniszteri elismerő oklevelet vehetett át Dr. Balogh Melinda, a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztály vezetője Gulyás Gergelytől, a Miniszterelnökséget vezető minisztertől, Szénásné Ország Krisztina, a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Földhivatali Főosztály Földhivatali Hatósági Osztály vezetője pedig Dr. Nagy István agrárminisztertől.

KORMÁNYHIVATALOK, 2021. július 1. 8:19

Július 1-jétől már az uniós oltási igazolás is elérhető az EU-n belüli utazásokhoz

Magyarország, miután elsőként vezette be a védettségi igazolványt és az oltást igazoló applikációt, július elsején bevezeti az uniós védettségi igazolást is.