Vezető hírek

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2020. október 22. 9:50

Átadták a felújított atlétikai központot és a MÁV-strandot

Zajlik a szolnoki Véső út és környékének rehabilitációja; a városrész fejlesztésének újabb részei valósultak meg szerdán a felújított MÁV-strand és az atlétikai központ átadásával.

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. október 16. 8:22

Még két hónapig érvényesek a veszélyhelyzet ideje alatt lejárt okmányok

December 15-ig még érvényesek Magyarország területén azok az okmányok, amelyek a tavaszi veszélyhelyzet ideje alatt jártak le. A kormányhivatalok arra kérik az ügyfeleket, hogy akik még nem hosszabbíttatták meg személyi igazolványukat, útlevelüket vagy vezetői engedélyüket minél hamarabb, és lehetőség szerint előzetes időpontfoglalást követően keressék fel a kormányablakokat.

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2020. október 16. 13:45

Esztergom környékén is bemutatkozott a kormányablakbusz

Az esztergomi járásban is elindult a Mobilizált Kormányablak Ügyfélszolgálat. A mai napon Tokodaltárón összegeztük az eddigi tapasztalatokat, megfigyeltük a gördülékeny működést. Ezen az alkalmon jelen volt dr. György István, a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára, dr. Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium miniszterhelyettese, a térség országgyűlési képviselője, és dr. Kancz Csaba kormánymegbízott.

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. október 12. 17:05

Már a lakcímbejelentés és az elveszett okmányok pótlása is intézhető online

Bővül a www.magyarorszag.hu oldalon elérhető elektronikus szolgáltatások köre: már a lakcímváltozás bejelentése, az elveszett eSzemélyi igazolvány, a jogosítvány és az útlevél pótlása is intézhető személyes megjelenés nélkül, ezáltal a kormányablak felkeresése teljes mértékben kiváltható – közölte a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. hétfőn az MTI-vel.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2020. október 14. 8:37

Új állandó kiállítás nyílik a tiszadobi Andrássy-kastélyban

A tiszadobi Andrássy-kastélyban új állandó kiállítást alakítanak ki 1,27 milliárd forint európai uniós forrásból, a fejlesztés megkezdése alkalmából pénteken időkapszulát helyeztek el.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2020. október 14. 8:06

Zalaegerszegre látogatott a kormányablakokért felelős miniszteri biztos

Dr. Domokos Péter, a Miniszterelnökség kormányablakokért felelős miniszteri biztosa 2020. október 13-án, kedden a Zala Megyei Kormányhivatalban tett látogatást, ahol a járási hivatalvezetők és a kormányablakosztályok vezetői részére tartott munkaértekezleten áttekintették a kormányablakrendszer országos és megyei működését.