Vezető hírek

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2021. október 22. 10:15

TeSzedd! szemétszedési akció Miskolcon + videó

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal több mint száz munkatárssal csatlakozott a TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért mozgalomhoz. A hivatal munkatársai az egyetemhez közeli erdős területet tisztították meg, a 350 zsáknyi szeméttől. Az eseményen dr. Alakszai Zoltán kormánymegbízott és dr. Varga Judit igazságügyi miniszter is részt vett.

KORMÁNYHIVATALOK, 2021. október 20. 15:31

A kistelepülési terveket segíti a kormány

Az év végéig 500 millió forint pályázati támogatást nyújt a kormány a kistelepüléseknek a településtervek elkészítéséhez, ezáltal hozzájárul a tervezett infrastrukturális, turisztikai beruházások megvalósításának felgyorsításához és az önkormányzatok adminisztrációs terheinek csökkentéséhez.

KORMÁNYHIVATALOK, 2021. október 15. 8:01

A digitális innováció kitörési pontot jelent + videó

Digitális közigazgatást fejlesztünk az információbiztonság és adatvédelmi igények figyelembevételével a legmodernebb technológiákat felhasználva – mondta dr. György István a hatodik V4 Jó kormányzás fórum nyitóelőadásán.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2021. október 13. 15:16

Új kormányablakbusz áll forgalomba Pest megyében + videó

Az Őrbottyánban szolgálatba állított mobilizált ügyfélszolgálat átadóján György István, a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára elmondta: ma több mint 2500 ügytípus intézhető a kormányablakoknál, és ezt a munkát segíti az a 24 kormányablakbusz is, amely lehetőséget biztosít a kistelepüléseken az ügyek helyben történő intézésére.

KORMÁNYHIVATALOK, 2021. október 5. 16:53

Folyamatosan nyitva van az online időpontfoglaló

Továbbra is folyamatosan nyitva az időpontfoglaló, minden érvényes regisztrációval rendelkező tud oltásra időpontot foglalni első, elmaradt második és harmadik oltásra is.

KORMÁNYHIVATALOK, 2021. szeptember 29. 9:40

Országos körútra indult a Covid-árvákat segítő Regőczi Alapítvány + videó

A koronavírus-járvány miatt árván maradt gyerekeket és családjaikat az állami, önkormányzati és karitatív intézményrendszer résztvevőivel szoros együttműködésben tudja hatékonyan, célravezetően segíteni a Regőczi Alapítvány – mondta a köztársasági elnök felesége, a Covid-árvákat segítő szervezet kuratóriumának elnöke sajtótájékoztatón, Pécsen.