Vezető hírek

KORMÁNYHIVATALOK, 2022. szeptember 27. 12:41

Önkiszolgáló pontok támogatják a gyors ügyintézést a kormányablakokban

Új, mesterséges intelligenciával támogatott, érintőképernyős önkiszolgáló ügyintézési pontokon is lehet már ügyet intézni a kormányablakokban. Az ún. MIA Pontokon elhelyezett eszközöket (Mesterséges Intelligencia Asszisztens) mindenki kipróbálhatja, országszerte közel 200 helyszínen.

KORMÁNYHIVATALOK, 2022. szeptember 28. 11:22

Elrajtolt a Magyar Közigazgatási Ösztöndíjprogram

Szeptember 15-én elindult a jelentkezés a Magyar Közigazgatási Ösztöndíjprogram 2023-as évfolyamába.

KORMÁNYHIVATALOK, 2022. szeptember 15. 11:24

Elsőként az egészségügyi dolgozók emlékeztető oltására kezdik felhasználni az új típusú Pfizer vakcinát

Először az egészségügyi dolgozók vehetik fel a múlt héten Magyarországra érkezett új típusú, omikron elleni Pfizer vakcinát. Jövő héttől már a lakosság számára is elérhetővé válik a vakcina a kórházi oltópontokon. Az oltóanyag egyadagos és kizárólag emlékeztető oltásra kapott uniós engedélyt, eddig 109 ezer adag érkezett belőle hazánkba.

KORMÁNYHIVATALOK, 2022. szeptember 14. 8:13

A többgenerációs családi házban élő családok is rezsicsökkentett áron kaphatnak gázt

A kedvezményt azok a családi fogyasztói közösségek is igénybe vehetik, akik olyan – társasháznak vagy lakásszövetkezetnek nem minősülő – családi házban, vagy ikerházban élnek, ahol legfeljebb négy egymástól elkülönülő lakás található, de csak egy közös gázórával rendelkezik.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2022. szeptember 22. 16:19

Újra funkciót kapott a Köjál egykori épülete Salgótarjánban

Csütörtök délelőtt hivatalosan is átadták Salgótarjánban a Nógrád Megyei Kormányhivatal által felújított egykori Köjál/ÁNTSZ-épületet, amelyet mintegy 886 millió forintból korszerűsítettek annak érdekében, hogy immáron ügyfélfogadási központként funkcionáljon.

KORMÁNYHIVATALOK, 2022. szeptember 1. 7:58

Digitális, szolgáltató közigazgatást építünk

Digitális, szolgáltató közigazgatást építünk - jelentette ki a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára szerdán Székesfehérváron.