A Zala Megyei Kormányhivatal nyílt pályázatokat hirdet az alábbi munkaerőpiaci szolgáltatás típusokat térítésmentesen biztosító, egyéni vállalkozó vagy jogi személy szolgáltatók támogatására.

MPSZ Zala 2018-01 Pályázat: Munkaerőpiaci és foglalkozási információnyújtás támogatása Zala megyében. Munkaerőpiaci és foglalkozási információ nyújtása Zala megye valamennyi járási hivatalának foglalkoztatási osztályán és a megyét érintően az elmaradott térségekben vagy munkaerőpiacon hátrányos helyzetben lévő rétegek számára.

MPSZ Zala 2018-02 Pályázat: Helyi (térségi) foglalkoztatási tanácsadás nyújtásának támogatása Zala megyében. A szolgáltatás a térségben a munkaadók gazdasági foglalkoztatási helyzetének nyomon követését, a csoportos létszámcsökkentések, a foglalkoztatási feszültségek kialakulásának megelőzése érdekében a részükre történő információnyújtást, tanácsadást foglalja magában.

MPSZ Zala 2018-03 Pályázat: Foglalkozási Információs Tanácsadó (FIT) keretében munkaerőpiaci és foglakozási információnyújtás támogatása Zala megyében. FIT keretében történő szolgáltatás-nyújtás Zalaegerszegen és Nagykanizsán a Járási Hivatalok Foglalkoztatási Osztályain, valamint a megye általános és középiskoláiban, pályaválasztási kiállításon, egyéb pályaorientációs rendezvényeken.

A részletes pályázati dokumentációk letölthetőek a http://zala.munka.hu honlap „Pályázatok, támogatások” menüpontja alól.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2018. május 8. kedd, 16.30 óra

(Zala Megyei Kormányhivatal)