Beadhatók a munkaerőpiaci szolgáltatást nyújtók támogatására kiírt pályázatok.

Támogatott szolgáltatásnyújtás típusok:

MPSZ Zala 2017-01 Pályázat:

Munkaerőpiaci és foglalkozási információk nyújtása Zala megyében. Zala megye valamennyi járási hivatalának foglalkoztatási osztályán és a megyét érintően, az elmaradott térségekben vagy munkaerőpiacon hátrányos helyzetben lévő rétegek számára.

 

MPSZ Zala 2017-02 Pályázat:

Helyi (térségi) foglalkoztatási tanácsadás Zala megyében, amely főként a térségben a munkaadók gazdasági foglalkoztatási helyzetének nyomon követését, a csoportos létszámcsökkentések, a foglalkoztatási feszültségek kialakulásának megelőzése érdekében a részükre történő információnyújtást, tanácsadást foglalja magában.

 

MPSZ Zala 2017-03 Pályázat:

Foglalkozási Információs Tanácsadó (FIT) keretében munkaerőpiaci és foglakozási információnyújtás Zala megyében. Zalaegerszegen és Nagykanizsán a Járási Hivatalok Foglalkoztatási Osztályain, valamint a megye általános és középiskoláiban, pályaválasztási kiállításon, egyéb pályaorientációs rendezvényeken.

 

A pályázatok benyújtásának határideje: 2017. május 5. péntek, 12.00 óra

Kapcsolódó anyagok (komplex pályázati csomag) letölthetők a Kormányhivatal Társadalombiztosítási és Foglalkoztatási Főosztályának honlapjáról: http://zala.munka.hu a „Pályázatok, támogatások” menüpont alatt.

(Zala Megyei Kormányhivatal)