2019-ban is folytatjuk nagysikerű pályázatunkat, amelynek keretében újra és újra fókuszba kerül Zala megye épített környezete. Az idei évben szakítva az eddigi hagyományokkal nem kizárólag az épített örökségünket érintő témában várjuk a pályaműveket, hanem szeretnénk megtudni, hogy hogyan képzelitek el a jövő otthonait, környezetünk fejlesztését, felnőttkori életetek színtereit.

Minden érdeklődőt arra kérünk, hogy ossza meg velünk az elképzeléseit, az álmait azzal kapcsolatban, hogy milyen házakban, hogyan fognak élni az emberek 20 év múlva. Képzeleteteknek csak a fantáziátok szabhat határt! Rajzold le, készíts róla egy makettet vagy prezentáld egy rövid videón és küldd el nekünk!

A pályaművek tetszőleges technikával készülhetnek, a rajzokat legfeljebb A/3 méretben, a fotókat legfeljebb 5Mb terjedelemben várjuk! Pályázni egyénileg és csoportosan, több pályaművel is lehet! Idei évben is lehetőséget biztosítunk arra, hogy benyomásaitokat, látásmódotokat kisfilm, videó, vagy egyéb digitális prezentáción keresztül is átadjátok.

A digitális anyagokat egy tetszőleges videómegosztó portálra történő feltöltés után, az elérési cím megadásával várjuk. A pályázatok elbírálásánál az egyes korcsoportokat és vizuális technikákat külön-külön értékeljük. A legjobb rajzokat, fényképeket, videókat és prezentációkat értékes díjakkal jutalmazzuk, továbbá a legszínvonalasabb pályaművekből kiállítást is szervezünk.

Kérjük, hogy a pályázatodon saját, illetve iskolád nevét jól olvashatóan tüntesd fel! Amennyiben a pályázatot postán küldöd és szeretnéd azt visszakapni az eredményhirdetés után, kérjük, szándékodat a pályázati anyagaidra írd rá! (A visszakért pályázatokat és a díjátadón át nem vett ajándékokat a kiállítás után a Zala Megyei Kormányhivatalnál átveheted, előzetes telefonos egyeztetés alapján; visszapostázásra nincs lehetőség!)

A pályaművek benyújthatóak elektronikusan ([[[gEepmXyMrM9UmEGOj220aGF0b3NhZ0B6YWxhLmdvdi5odQ==]]]), illetve postai úton (Zala Megyei Kormányhivatal 8900 Zalaegerszeg, Kosztolányi u. 10., 8901 Zalaegerszeg Pf.: 227.), a borítékra kérjük ráírni: ”Álmaim Háza”!

A pályázatok benyújtási határideje: 2019. május 24.

Bővebb felvilágosítást ad: Lengl Zoltán állami főépítész (92/511-050, [[[vnRodNsknUKljHFbPm3ZcObGVuZ2wuem9sdGFuQHphbGEuZ292Lmh1]]])

A plakát a kapcsolódó anyagok alól tölthető le.

(Zala Megyei Kormányhivatal, Fotó: Bolgár Emese)