A Zala Megyei Kormányhivatal 2017. év októberében és novemberében Pályaválasztási Kiállítás és Szakmabemutató rendezvényeket tart Zalaegerszegen, Nagykanizsán és Keszthelyen a Zala megyében tanuló 7-8. osztályos pályaválasztás előtt álló általános iskolás diákok, szüleik és pedagógusaik részére.

A Zala Megyei Kormányhivatal Pályaválasztási Kiállítás és Szakmabemutató rendezvényt tart 2017. október 26-27-28-án Zalaegerszegen, 2017. november 9-10-én Nagykanizsán és 2017. november 16-17-én Keszthelyen, a Zala megyében tanuló 7-8. osztályos pályaválasztás előtt álló általános iskolás diákok, szüleik és pedagógusaik részére.

A rendezvényeken elsősorban a Zala megyei, szakképzést folytató középfokú oktatási intézmények, illetve munkáltatók mutatkoznak be és szakmacsoportonkénti standokon tartanak szakmabemutatót. A rendezvényekre művészeti pályázati felhívás keretében várjuk a felső tagozatos diákok műveit.

A részletes program és információs anyagok (művészeti pályázati felhívás, szülői tájékoztató) elérhetők jobb oldalon, a "KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK"-nál.

(Zala Megyei Kormányhivatal)