Zala Megyei Kormányhivatal

Dr. Sifter Rózsa

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Zala Megyei Kormányhivatal, 2017. szeptember 15. 11:06

Hazai pályán a ZTE-vel és a kormányhivatallal

„Hazai pályán” címmel rendezték meg szeptember 14-én, csütörtökön a Zala Megyei Kormányhivatal szervezésében elindított klubtalálkozó sorozat 2017/2018-as időszakának nyitó összejövetelét a ZTE FC arénájában. A rendezvény „Minden, amit a ZTE FC-ről tudni érdemes” alcíme teljességgel jogosnak bizonyult, ugyanis azon túl, hogy a stadion nagyrészt megújult épületrendszerét szemügyre vehették a látogatók, a csapat történelméből is megismerhettek epizódokat, amelyeket Madár Gábor, a ZTE-rajongók Gabi bácsija - ZTE FC egykori játékosa, edzője, a klub sportlegendája - tolmácsolt a találkozó végén.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2017. szeptember 14. 11:55

Vasi, somogyi, zalai gyermekotthonos diákok önfeledt táborozása

ZALASZABAR - A lelki sebeket, traumákat hivatott gyógyítani az a tábor, ahol tegnap több mint ötven, gyermekotthonokban élő diák kezdte nyaralását. A fiatalokat Czibere Károly szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár is meglátogatta.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2017. szeptember 1. 10:17

Egyenlő Bánásmód Hatóság ügyfélfogadási időpontok és elérhetőségek Zala megyében

Értesítés az Egyenlő Bánásmód Hatóság 2017. szeptemberi elérhetőségéről.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2017. augusztus 22. 8:41

Egerszegi városszemle a bicikli nyergéből

Intézmények, hivatalok, szervezetek vezetőit szólította nyeregbe maga mellé Vigh László országgyűlési képviselő, hogy biciklivel járják végig a megyeszékhely tervezett fejlesztéseit.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2017. augusztus 18. 15:14

Pályázati felhívás - hatósági szakügyintéző munkakör betöltésére

Zala Megyei Kormányhivatal a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet hatósági szakügyintéző munkakör betöltésére.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2017. augusztus 11. 8:34

A foglalkoztatásra irányuló jogviszony bejelentésének foglalkoztatott által történő ellenőrzésének lehetőségeiről

Az elmúlt év munkaügyi ellenőrzési adatai alapján a munkaügyi hatóság azt tapasztalta, a munkavállalók egy jelentős hányada előtt nem ismert annak lehetősége, hogy saját maguk ellenőrizzék, foglalkoztatásukra szabályosan, vagy esetleg feketén kerül-e sor.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2017. augusztus 8. 11:01

Hetvenötezer ügyfél a megnyitás óta a Lenti Járási Hivatal Kormányablakában

Augusztus 7-én a 75 ezredik ügyfél kereste fel a Lenti Járási Hivatal kormányablakát. A különleges vendéget Drávecz Marianna hivatalvezető és Vigh László országgyűlési képviselő, miniszteri biztos köszöntötte.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2017. augusztus 4. 7:53

Pályázati felhívás - osztályvezető, megyei tisztiorvos munkakör betöltésére

Zala Megyei Kormányhivatal a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet osztályvezető, megyei tisztiorvos munkakör betöltésére.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2017. július 31. 14:26

Pályázati felhívás - műszaki biztonsági szakügyintéző, energetikus szaktanácsadó munkakör betöltésére

A Zala Megyei Kormányhivatal a "Közszolgálati tisztviselőkről szóló" 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet műszaki biztonsági szakügyintéző, energetikus szaktanácsadó munkakör betöltésére.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2017. július 28. 13:38

Munkahelyteremtő program indul mikro-, kis- és középvállalkozásoknak

Augusztus elsejétől 10 milliárd forint összegű nyílt pályázatot hirdet a mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásainak támogatására a Nemzetgazdasági Minisztérium, a program 1100-1200 kkv-nál több mint 5 ezer új munkahely létrejöttét segítheti elő.