Zala Megyei Kormányhivatal

Dr. Sifter Rózsa

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Zala Megyei Kormányhivatal, 2017. július 17. 10:04

Felhívás

Felhívjuk a Tisztelt Ügyfelek figyelmét, hogy a nyugdíjbiztosító, vagy a nyugdíjfolyósító munkatársai sem telefonon, sem személyesen nem keresik fel a nyugdíjas ügyfeleket. Nem kézbesítenek, és nem utalnak nyugdíj-kiegészítést, illetve nem kérik el az ügyfelek bankszámlaszámát, továbbá nem ellenőriznek nyugdíjszelvényt. Amennyiben adategyeztetésre van szükség, az csak hivatalos levél formájában, vagy az ügyfélfogadási helyen történő személyes megjelenés során történik.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2017. július 17. 9:15

Elkezdődött a „Zóna étterem” felújítása

2017. július 5-én dr. Sifter Rózsa kormánymegbízott aláírta a kivitelezővel a „Zóna étterem” beruházására vonatkozó vállalkozási szerződést.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2017. július 10. 13:24

Új elemekkel bővül a „Közfoglalkoztatásból a versenyszférába” segítő központi munkaerőpiaci program

Július 1-jével kiterjesztésre került a „Közfoglalkoztatásból a versenyszférába” segítő központi munkaerőpiaci program. Új elemként jelenik meg, hogy a közfoglalkoztatásból kilépőket alkalmazó munkáltatók bérköltség támogatással szakmai segítőt vehetnek igénybe a munkahelyi beilleszkedés elősegítésére, továbbá a programon keresztül általános és speciális munkaerőpiaci szolgáltatások fogják támogatni a közfoglalkoztatottakat az elsődleges munkaerőpiacon történő elhelyezkedésükben.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2017. július 6. 11:20

Közlemény

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Nagykanizsai Járási Hivatal Nagykanizsa, Eötvös tér 16., valamint a Nagykanizsai Járási Hivatal Földhivatali Osztály Nagykanizsa, Platán sor 2. szám alatti épületeiben 2017. július 13. napján az ügyfélfogadás áramszünet miatt szünetel.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2017. július 6. 9:37

Előzzük meg a tartozást - Újabb fogyasztóvédelmi kiadványok jelentek meg

Panasza van? Segítünk... Az e címen futó fogyasztóvédelmi kiadványsorozat két új darabját mutatták be tegnap sajtótájékoztató keretében.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2017. július 5. 14:26

Ingyenes közműcsatlakozás, olcsóbb és fogyasztóbarát ügyintézés

A Kormány a családok, valamint a kis- és közepes vállalkozások terheinek további mérséklése érdekében ingyenessé teszi a közműcsatlakozásokat, továbbá mérsékli vagy teljesen ingyenessé teszi az ide kapcsolódó eljárási díjakat és a korábbinál lényegesen gyorsabb munkára kényszeríti a közműveket.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2017. július 4. 13:48

Megyénkben több mint 12 milliárd forint támogatást fizettek ki

A megyében határidőre, június 30-ig befejeződött a mezőgazdasági termelők gazdálkodását segítő, 2016-os területalapú támogatások kifizetése.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2017. július 3. 15:51

NAV ügyintézők a kormányablakban Zalában

Adózással kapcsolatos ügyeiket is intézhetik az ügyfelek hétfőtől a kormányablakokban. Mindezt sajtótájékoztató keretében jelentették be a helyszínen, a Lenti Kormányablak épületében.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2017. július 3. 11:41

Egyenlő Bánásmód Hatóság ügyfélfogadási időpontok és elérhetőségek Zala megyében

Értesítés az Egyenlő Bánásmód Hatóság 2017. júliusi elérhetőségéről.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2017. június 22. 16:24

Munkavédelem hőség idején

A Nemzetgazdasági Minisztérium Munkavédelmi Főosztálya felhívja valamennyi munkáltató figyelmét a hőség veszélyeire, a munkavállalók egészségének és biztonságának védelme érdekében a szükséges megelőző intézkedések megtételére.