Zala Megyei Kormányhivatal

Dr. Sifter Rózsa

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Zala Megyei Kormányhivatal, 2019. június 14. 12:36

Diákok alkotásaiból nyílt kiállítás Zalaegerszegen

A jövő - fiatalok által elképzelt – házai, valamint épített környezetünk értékei jelentek meg azokban az alkotásokban, amelyeket a Zala Megyei Kormányhivatal által hatodik alkalommal meghirdetett „Álmaim Háza!” pályázatra neveztek be általános és középiskolás diákok Zala megye mellett többek között Debrecenből, Győrből és Budapestről. A negyven intézmény diákjai által beküldött 310 rajzból, makettből rendezett kiállítást július 21-ig tekinthetik meg az érdeklődők a Mártírok út 42-44. szám alatti épület földszintjén.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2019. június 13. 15:40

Tájékoztatás esetlegesen fellépő várakozási idő megnövekedéséről

Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy Zala megyében az alábbi kormányablakokban technikai okok miatt az ügyfélfogadás során a várakozási idő megnövekedhet.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2019. június 13. 9:40

A Ranolder iskola újraalapításának 15 éves évfordulóját ünnepelték Keszthelyen

Gálaműsorral emlékeztek meg a Ranolder János Római Katolikus Általános Iskola újraalapításának 15. évfordulójáról Keszthelyen. Dr. Sifter Rózsa kormánymegbízott a katolikus iskolák által képviselt szellemiség kiemelkedő szerepére hívta fel a figyelmet, hiszen fontos, hogy hazájukat szerető, embertársaikkal jó kapcsolatot ápoló, megfelelő tudással rendelkező fiatalokat neveljünk.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2019. június 11. 15:37

Zalaegerszegen fesztiválozott a kormányablak busz

A tavaly októberben üzembe helyezett kormányablak busz pénteken bekapcsolódott az Egerszeg Fesztivál forgatagába, ahol az emberek megismerkedhettek a mobil ügyfélszolgálattal.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2019. június 7. 13:23

Kiállítás az "Álmaim Háza" című megyei rajz-és fotópályázatra beérkezett pályaművekből

A Zala Megyei Kormányhivatal idén is meghirdette „Álmaim Háza” című megyei rajz- és fotópályázatát, az általános- és középiskolai tanulók részére.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2019. június 7. 8:41

Zalai diákok, akiknek igazán jól sikerült a tanév

A lassan véget érő tanév tanulmányi versenyein kiemelkedő eredményt elért általános és középiskolás tanulókat díjazták június 5-én, Lentiben, a művelődési központban megtartott megyei ünnepségen.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2019. június 4. 16:18

Kormányablak busz az Egerszeg Fesztiválon

Idén első alkalommal, hagyományteremtő szándékkal vesz részt mobil ügyfélszolgálatával a Zala Megyei Kormányhivatal a megye legnagyobb összművészeti rendezvényén. A kormányablak busz 2019. június 7-én áll az Egerszeg Fesztivál látogatóinak rendelkezésére, megteremtve ezáltal a jövő innovatív ügyintézési módjának lehetőségét.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2019. június 3. 10:02

Egyenlő Bánásmód Hatóság ügyfélfogadási időpontok és elérhetőségek Zala megyében

Értesítés az Egyenlő Bánásmód Hatóság 2019. júniusi elérhetőségéről.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2019. május 31. 12:13

Palich Etelka a Zala Megyei Kormányhivatalba látogatott

Dr. Sifter Rózsa kormánymegbízott meghívására május 30-án kormányhivatalunkba látogatott Palich Etelka. A Magyar Kormánytisztviselői Kar elnöke bemutatta szervezetüket, annak feladatait, majd – az alapelvek fontosságát hangsúlyozva – ismertette a hivatásetikai kódex tartalmát a kormánytisztviselőkkel.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2019. május 29. 12:02

A nyaralás fontos kelléke az Európai Egészségbiztosítási Kártya

A nyári kirándulások előtt nem csak utasbiztosítást érdemes kötni, hanem ajánlott beszerezni az Európai Egészségbiztosítási Kártyát is, amely ugyan nem váltja fel és nem is helyettesíti a TAJ számot tartalmazó hatósági igazolványt, de adott esetben jó szolgálatot tehet.