Zala Megyei Kormányhivatal

Dr. Sifter Rózsa

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Zala Megyei Kormányhivatal, 2017. január 19. 16:40

Tűzifa adományozás

2012. óta szervezi a Zala Megyei Védelmi Bizottság téli időszakban a legelesettebb, legrászorultabb családok tűzifával való megsegítését. Az elmúlt 5 évben több mint 300 zalai családot támogattunk ezzel a módszerrel.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2017. január 9. 13:43

Egyenlő Bánásmód Hatóság ügyfélfogadási időpontok és elérhetőségek Zala megyében

Értesítés az Egyenlő Bánásmód Hatóság 2017. januári elérhetőségéről.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2017. január 2. 16:38

Tájékoztató

A Zala Megyei Kormányhivatal az alábbi, 2017. január 1. napjától életbelépő szervezeti- és hatáskör változásról tájékoztatja az állampolgárokat.
A változások a központi hivatalok és költségvetési szerv formában működő minisztériumi háttérintézmények megszűnésével, illetve integrációjával, a járások megerősítésével, valamint a kormányhivatali szervezet egyszerűsítésével függenek össze.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2017. január 2. 15:03

A Nemzetgazdasági Minisztérium Munkafelügyeleti Főosztályának felhívása a hidegben történő munkavégzés veszélyeivel kapcsolatban

Az Országos Meteorológiai Intézet előrejelzése alapján az elkövetkező napokban az átlagosnál hidegebb idő várható. A hét második felétől észak felől fagyos légtömegek érkeznek hazánkba, így napközben is csak -2 és -10 °C körül alakul a hőmérséklet, amely éjszaka a derült, fagyzugos, szélcsendes területeken akár -18 °C-ig is süllyedhet. Kezdetben ónos eső, majd havas eső, hó is eshet.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2017. január 2. 13:37

Tovább bővült a kormányablakokban intézhető ügyek köre

A módosítással 2017. január 1-jétől újabb 66 ügykörrel bővült a kormányablakokban intézhető ügyek köre. A kormányablakok a módosítással már 1546 ügyben állnak az állampolgárok rendelkezésére.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2016. december 23. 9:06

Bensőséges ünnep Sármelléken

A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Zala Megyei Kirendeltsége illetékességi területéhez tartozó Zala Megyei Gondoskodás Egyesített Szociális Intézmény Sárga Rózsa Otthonában csütörtökön bensőséges karácsonyi ünnepséget tartottak.
A rendezvényen részt vett dr. Sifter Rózsa kormánymegbízott, Manninger Jenő miniszteri biztos és Györe Edina, a kirendeltség igazgatója.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2016. december 21. 9:37

Tudatos vásárlás karácsonyra

Az Orient Rádió vendége: Dr. Molnár Sándor főosztályvezető-helyettes, Zala Megyei Kormányhivatal Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály
Téma: Tudatos vásárlás karácsonyra

Zala Megyei Kormányhivatal, 2016. december 20. 12:28

Adományozás

A Zala Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat Zalaegerszegi Gyermekotthona december 19-én hétfőn tartotta évzáró karácsonyi ünnepségét, amelyen dr. Sifter Rózsa kormánymegbízott asszony átadta a Zala Megyei Kormányhivatal dolgozói által a bentlakó gyermekek számára gyűjtött közel 100 db ajándékcsomagot.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2016. december 15. 13:55

Ülésezett a Zala Megyei Államigazgatási Kollégium

Évente közel ötvenmillió forintos megtakarítást eredményez a megyei kormányhivatal épületeinek energetikai korszerűsítése.
Egyebek mellett erről esett szó szerdán a megyei államigazgatási kollégium soros ülésén. A grémiumot elnöklő dr. Sifter Rózsa megyei kormánymegbízott elmondta, hogy az államigazgatási szerveket és a két megyei jogú város, illetve a megye önkormányzatát koordináló, 41 szavazati joggal rendelkező és 23 meghívott taggal bíró testület előtt ismertette az egymilliárd forint értékű energetikai korszerűsítést.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2016. december 13. 14:47

Egészségnap a Zala Megyei Kormányhivatalban

A Zala Megyei Kormányhivatal 3 éve munkahelyi egészségfejlesztési program keretében minden munkatárs számára biztosítja a népegészségügyi szűrővizsgálatokon való részvételt.