Zala Megyei Kormányhivatal

Dr. Sifter Rózsa

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Zala Megyei Kormányhivatal, 2020. május 27. 12:09

Júniusban újraindul a mobilizált ügyfélszolgálat Zalában

Ismét megkezdhetik működésüket a Mobilizált Kormányablak Ügyfélszolgálatok a kormányablakkal nem rendelkező településeken, Zala megyében 2020. június 2-tól vehető igénybe a szolgáltatás.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2020. április 23. 14:09

Arcvédő pajzsok készülnek Zalaegerszegen az egészségügy számára

Sajtótájékoztató keretében mutatták be a Mould-Tech Kft. által kifejlesztett, plexiből készült fejpántos arcvédő pajzsot 2020. április 21-én Zalaegerszegen.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2020. április 17. 10:32

Pályázati felhívás munkaerőpiaci szolgáltatást nyújtók támogatására

A Zala Megyei Kormányhivatal nyílt pályázatot hirdet meghatározott munkaerőpiaci szolgáltatástípusokat térítésmentesen biztosító egyéni vállalkozó vagy jogi személy (szolgáltató) támogatására.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2020. április 17. 7:35

Csodák az ablakból - Általános és középiskolás tanulóknak hirdet pályázatot a kormányhivatal

Csatlakozva a #maradjotthon kampányhoz, a Zala Megyei Kormányhivatal a nemzeti összetartozás évében és a Zrínyi Miklós-emlékévben is meghirdeti az épített környezetünk kiemelkedő elemeinek bemutatását célzó rajz- és fotópályázatát általános és középiskolás tanulók részére.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2020. április 16. 12:16

Elhunyt Fekete György, a nemzet művésze

Mély szomorúsággal értesült a Zala Megyei Kormányhivatal Fekete György haláláról.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2020. április 2. 14:33

Tájékoztatás a Lenti kormányablak ügyfélfogadási rendjének változásáról

Felhívjuk Tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a veszélyhelyzetre való tekintettel a Lenti kormányablakban ideiglenesen módosul az ügyfélfogadás, az alábbiak szerint:

Zala Megyei Kormányhivatal, 2020. március 25. 11:12

Tájékoztatás a Zalakarosi kormányablak működésének szüneteltetéséről

Felhívjuk Tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a veszélyhelyzetre való tekintettel a Zalakarosi kormányablakban az ügyfélfogadás 2020. március 26-tól ideiglenesen szünetel.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2020. március 20. 7:34

Tájékoztatás a Pacsai és Zalalövői okmányirodák működésének szüneteltetéséről

Felhívjuk Tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a veszélyhelyzetre való tekintettel a Pacsai és Zalalövői okmányirodában az ügyfélfogadás ideiglenesen szünetel.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2020. március 18. 16:25

Kizárólag időpontfoglalással történik az ügyintézés a Zala Megyei Kormányhivatal ügyfélszolgálatain, az elkészült okmányokat postán kézbesítik, nem közlekednek a mobilizált kormányablakok

A koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében 2020. március 18-tól csak előzetes időpontfoglalással érkező ügyfeleket fogadnak a Zala megyei kormányablakok, okmányirodák, és a kormányhivatali ügyfélszolgálatok. A Mobilizált Kormányablak Ügyfélszolgálatok („KAB buszok”) ügyfélfogadása határozatlan ideig szünetel. Ha elfelejtette az elektronikus ügyintézéshez szükséges Ügyfélkapu azonosítóját, az ingyenesen hívható Kormányzati Ügyfélvonal (1818) munkatársai segítenek.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2020. március 3. 11:54

Több évtizedes hagyomány a Deák Ferenc jogásznap megrendezése

Korunkban az információ és az abból levonható következtetések válnak a legnagyobb értékké – fogalmazott dr. Tuzson Bence, a Miniszterelnöki Kabinetiroda kormányzati államtitkára 2020. február 28-án a zalaegerszegi Deák Ferenc jogásznapon.