Zala Megyei Kormányhivatal

Dr. Sifter Rózsa

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Zala Megyei Kormányhivatal, 2020. március 25. 11:12

Tájékoztatás a Zalakarosi kormányablak működésének szüneteltetéséről

Felhívjuk Tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a veszélyhelyzetre való tekintettel a Zalakarosi kormányablakban az ügyfélfogadás 2020. március 26-tól ideiglenesen szünetel.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2020. március 20. 7:34

Tájékoztatás a Pacsai és Zalalövői okmányirodák működésének szüneteltetéséről

Felhívjuk Tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a veszélyhelyzetre való tekintettel a Pacsai és Zalalövői okmányirodában az ügyfélfogadás ideiglenesen szünetel.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2020. március 18. 16:25

Kizárólag időpontfoglalással történik az ügyintézés a Zala Megyei Kormányhivatal ügyfélszolgálatain, az elkészült okmányokat postán kézbesítik, nem közlekednek a mobilizált kormányablakok

A koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében 2020. március 18-tól csak előzetes időpontfoglalással érkező ügyfeleket fogadnak a Zala megyei kormányablakok, okmányirodák, és a kormányhivatali ügyfélszolgálatok. A Mobilizált Kormányablak Ügyfélszolgálatok („KAB buszok”) ügyfélfogadása határozatlan ideig szünetel. Ha elfelejtette az elektronikus ügyintézéshez szükséges Ügyfélkapu azonosítóját, az ingyenesen hívható Kormányzati Ügyfélvonal (1818) munkatársai segítenek.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2020. március 3. 11:54

Több évtizedes hagyomány a Deák Ferenc jogásznap megrendezése

Korunkban az információ és az abból levonható következtetések válnak a legnagyobb értékké – fogalmazott dr. Tuzson Bence, a Miniszterelnöki Kabinetiroda kormányzati államtitkára 2020. február 28-án a zalaegerszegi Deák Ferenc jogásznapon.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2020. február 28. 9:39

Megemlékezést tartottak a kommunizmus áldozatainak tiszteletére Zalaegerszegen

A kommunista diktatúra áldozataira emlékeztek 2020. február 25-én a Kosztolányi úti Gulag-emlékműnél. Országszerte 2000 óta hajtanak fejet ezen a napon mindazok tiszteletére, akiket meghurcolt a kommunista rendszer.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2020. február 25. 8:03

Zalai nagyvállalatokkal egyeztettek a munkaerő-piaci reformról

Nagyvállalati reggelin látták vendégül huszonöt zalai cég vezetőjét a zalaegerszegi Megyeházán 2020. február 21-én. A Zala Megyei Kormányhivatal közreműködésével szervezett esemény tematikája a Munkaerő-piaci reform végrehajtásának gyorsítása a foglalkoztatási osztályok átalakításával nevű program zalai bevezetése volt.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2020. február 19. 15:12

Honvédelmi nevelésről, kadétprogramról tartottak tájékoztatót Zalaegerszegen

Tájékoztatót tartottak 2020. február 18-án a Honvédelmi Minisztérium által támogatott, középiskolások számára nyújtott nevelési programról Zalaegerszegen. A kezdeményezés célja, hogy hatékonyan kombinálja az iskolai tanórákat a diákoknak kihívást jelentő, értékes tapasztalatokat nyújtó elfoglaltságokkal, biztosítva a honvédségi, katonai környezet által nyújtott különleges élményt és fejlődési lehetőséget.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2020. február 13. 12:37

A kiemelt beruházásokról egyeztettek a Zala Megyei Kormányhivatalban

Zala megye a magyar gazdaság gyors ütemű fejlődésének részese, amit az is bizonyít, hogy területét 104 nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű beruházás érinti – fogalmazott dr. Sifter Rózsa kormánymegbízott a Zala Megyei Kormányhivatal összevont munkacsoportülését megelőző február 13-ai sajtótájékoztatón.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2020. február 10. 12:17

Ötven rászoruló családnak segít a Zala Megyei Védelmi Bizottság

Félszáz rászoruló zalai családnak juttat egy-egy erdei köbméter tűzifát a Zala Megyei Védelmi Bizottság ezekben a hetekben – számolt be dr. Sifter Rózsa kormánymegbízott, a védelmi bizottság elnöke Zalaegerszegen, Bazitán, ahol Lekics Tibornénak és családjának adták át a tüzelőt.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2020. február 10. 10:56

A Zala Megyei Kormányhivatal tovább egyszerűsíti az ügyintézést

A bizalomra épülő, gyors és hatékony közigazgatás megteremtése érdekében jogszabálycsomag készült a fővárosi és megyei kormányhivatalok működésének egyszerűsítésére. A kormányhivatalok működését racionalizáló törvény legfontosabb passzusairól dr. Sifter Rózsa, Zala megye kormánymegbízottja adott tájékoztatást.