Zala Megyei Kormányhivatal

Dr. Sifter Rózsa

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Zala Megyei Kormányhivatal, 2017. november 17. 13:21

Ülésezett a Zala Megyei Védelmi Bizottság

Dr. Sifter Rózsa kormánymegbízott, a Zala Megyei Védelmi Bizottság elnöke vezetésével 2017. november 16. napján tartotta második soros ülését a Zala Megyei Védelmi Bizottság a megyei katasztrófavédelmi igazgatóságon.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2017. november 9. 15:01

Kerüljük el az influenza vírus okozta ártalmakat és szövődményeket

Ezúton tájékoztatjuk a lakosságot, hogy mint minden évben, október elején megkezdődött az influenza szezon. Bár Magyarországon az influenzajárvány általában januárban kezdődik, és március végéig bármikor előfordulhat. Ahhoz, hogy a veszélyeztetett csoportba tartozók megfelelő védelemben részesülhessenek, már októberben – novemberben kérhetők az influenza elleni oltások. Mivel a védettség általában 2-3 hét alatt fejlődik ki és több hónapig tart, ezért célszerű az oltást a járványidőszakot megelőzően beadatni.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2017. november 8. 8:39

XIV. Kormánytisztviselői Véradó Hét

2017. november 13. és 17. között – immár tizennegyedik alkalommal kerül megrendezésre a Kormánytisztviselői Véradó Hét. Az újabb véradó alkalomra nem csak kormánytisztviselőket és állami tisztviselőket várunk. Bárki jelentkezhet, aki véradással szeretné segíteni rászoruló embertársait.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2017. november 2. 14:18

Egyenlő Bánásmód Hatóság ügyfélfogadási időpontok és elérhetőségek Zala megyében

Értesítés az Egyenlő Bánásmód Hatóság 2017. novemberi elérhetőségéről.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2017. október 31. 11:27

Közlemény az e-személyi kiváltásának módjáról

Az egészségügyi és a hozzájuk kapcsolódó személyes adatok kezeléséről és védelméről szóló 1997. évi XLVII. törvény alapján 2017. november 1-jétől valamennyi egészségügyi dolgozó köteles igénybe venni az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) szolgáltatásait. Az EESZT szolgáltatásainak használatával gyorsabbá, kényelmesebbé és hatékonyabbá tehető a betegellátás.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2017. október 26. 13:21

A Miniszterelnökség pályázati felhívása Területi Közigazgatási Ösztöndíj- és Magyar Közigazgatási Ösztöndíjprogramra

A Miniszterelnökség pályázatot hirdet a 2018. évi Területi Közigazgatási Ösztöndíjprogramra a területi közigazgatási életpálya iránt elhivatott, felsőfokú végzettséggel rendelkező fiatalok részére, valamint a 2018. évi Magyar Közigazgatási Ösztöndíjprogramra a diplomás, idegen nyelveket beszélő magyar fiatalok számára.
A 2018. évi Területi Közigazgatási Ösztöndíjprogramra a jelentkezés 2017. október 31-ig, míg a Magyar Közigazgatási Ösztöndíjprogramra 2017. november 15-ig lehetséges.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2017. október 25. 13:48

Közlemény az energiahatékonysági szemléletformálási kampány megvalósításáról

Az energiahatékonyságról szóló 2015. évi LVII. törvény a közintézmények tulajdonában és használatában álló épület üzemeltetéséért felelős vezetője számára energiamegtakarítási intézkedési terv elkészítését írja elő. Ennek részeként az intézményeknek az épület használóit megszólító energiahatékonysági szemléletformálási kampányt is folytatniuk kell.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2017. október 24. 7:53

Pályázati felhívás - osztályvezető, megyei tisztiorvos munkakör betöltésére

Zala Megyei Kormányhivatal a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet osztályvezető, megyei tisztiorvos munkakör betöltésére.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2017. október 20. 13:43

Zala megye szépségei – a diákok szemével

A megye épített örökségét mutatja a megyei kormányhivatal által kiadott Mesés Zala című kötet, melynek különlegessége, hogy gyermekek rajzain keresztül ismerkedhet nevezetességekkel a könyvet lapozgató.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2017. október 16. 12:47

A Miniszterelnökség pályázati felhívása Területi Közigazgatási Ösztöndíjra

A Miniszterelnökség a Területi Közigazgatási Ösztöndíjról és egyes kormányrendeletek módosításáról szóló 377/2014. (XII.31.) Korm. rendelet 3. § a) pontja alapján pályázatot hirdet a 2018. évi Területi Közigazgatási Ösztöndíjra a területi közigazgatási életpálya iránt elhivatott, felsőfokú végzettséggel rendelkező fiatalok részére.