Zala Megyei Kormányhivatal

Dr. Sifter Rózsa

kormánymegbízott

Vezető hírek

Zala Megyei Kormányhivatal, 2016. június 24. 13:59

Közlemény – 2016. július 1-jén, Köztisztviselők Napján tartandó munkarendről

A Zala Megyei Kormányhivatal tájékoztatja a Tisztelt Állampolgárokat, hogy a Közszolgálati Tisztviselők Napján 2016. július 1-jén (pénteken) a Kormányhivatal (beleértve a járási hivatalokat és a kormányablakokat is) zárva tart. Az ügyfélfogadási helyszíneken azonban - a pénteki munkarendnek megfelelően - ügyeletet biztosítunk azon ügyfelek részére, akik sürgős hivatali ügyeiket, valamint esetlegesen e napon lejáró személyazonosításra, utazásra szolgáló igazolványuk cseréjét szeretnék haladéktalanul elintézni.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2016. június 22. 13:59

Közlemény - Pótfelhívás

Megjelent a 2016. évi képzési jegyzék ajánlattételi pótfelhívása.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2016. június 13. 16:33

A nemzetközi közúti ellenőrzési akció Zala megyei tapasztalatai

Június 7-9 között Zala megye területén nagyszabású közúti ellenőrzési akció zajlott. A programban 11 európai ország (Svédország, Németország, Cseh Köztársaság, Szlovákia, Lengyelország, Szlovénia, Horvátország, Bulgária, Ukrajna, Románia, Bulgária) közlekedési szakemberei vettek részt, akik elsősorban tapasztalatszerzés céljából látogattak megyénkbe.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2016. június 9. 8:58

Indul a „Nyári diákmunka” központi munkaerő-piaci program

A fiatalkori inaktivitás csökkentésére, a korai munkatapasztalat és munkajövedelem szerzés elősegítésre, a 2013-2015-ös évek hasonló programjának tapasztalatait felhasználva a Nemzetgazdasági Minisztérium idén ismételten elindítja a „Nyári diákmunka” központi munkaerő-piaci programot.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2016. június 22. 11:15

Tájékoztatás a kihelyezett ügyfélszolgálatok ügyfélfogadási rendjéről

A Zala Megyei Kormányhivatal Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály Nyugdíj-megállapítási és Adategyeztetési Osztály tájékoztatója a kihelyezett ügyfélszolgálatok ügyfélfogadási rendjéről.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2016. június 6. 10:58

Még ma is dolgoznak a zalai tűzoltók a tegnapi heves esőzések miatt

Tegnap délután Zala megye északi részén az egyhavi átlagos csapadékmennyiség hullott le alig egy óra alatt. Az eső Zalaegerszeg, Keszthely és Hévíz városok térségében volt a legszámottevőbb.