Zala Megyei Kormányhivatal

Dr. Sifter Rózsa

kormánymegbízott

Vezető hírek

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. március 31. 11:29

Nincs szükség új lakcímkártyára a kijárási korlátozás miatt

Nem szükséges új lakcímkártya készítése abban az esetben, ha a kijárási korlátozás időtartama alatt nem az állandó, bejelentett lakcímen tartózkodunk.

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. március 27. 8:32

Országos kijárási korlátozás van érvényben

Kijárási korlátozás van érvényben Magyarország egész területén március 28. és április 11. között. Két héten keresztül az otthonokat, a lakóhelyeket csak munkavégzés vagy az alapvető szükségletek ellátása céljából lehet elhagyni.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2020. március 25. 11:12

Tájékoztatás a Zalakarosi kormányablak működésének szüneteltetéséről

Felhívjuk Tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a veszélyhelyzetre való tekintettel a Zalakarosi kormányablakban az ügyfélfogadás 2020. március 26-tól ideiglenesen szünetel.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2020. március 18. 16:25

Kizárólag időpontfoglalással történik az ügyintézés a Zala Megyei Kormányhivatal ügyfélszolgálatain, az elkészült okmányokat postán kézbesítik, nem közlekednek a mobilizált kormányablakok

A koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében 2020. március 18-tól csak előzetes időpontfoglalással érkező ügyfeleket fogadnak a Zala megyei kormányablakok, okmányirodák, és a kormányhivatali ügyfélszolgálatok. A Mobilizált Kormányablak Ügyfélszolgálatok („KAB buszok”) ügyfélfogadása határozatlan ideig szünetel. Ha elfelejtette az elektronikus ügyintézéshez szükséges Ügyfélkapu azonosítóját, az ingyenesen hívható Kormányzati Ügyfélvonal (1818) munkatársai segítenek.

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. március 20. 9:51

A fővárosi és megyei védelmi bizottságok is segítik a koronavírus-járvány elleni védekezést

Ülést tart a 19 megye és a főváros védelmi bizottsága a mai nap folyamán annak érdekében, hogy a koronavírus-járvány elleni védekezésben résztvevő szervezetek munkáját összehangolják, segítsék. A védelmi bizottságok is nyomatékosan felhívják a figyelmet arra, hogy a lakosság tartsa be az Operatív Törzs ajánlásait, és kerüljék a társas érintkezéseket a járvány továbbterjedésének lassítása érdekében.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2020. március 20. 7:34

Tájékoztatás a Pacsai és Zalalövői okmányirodák működésének szüneteltetéséről

Felhívjuk Tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a veszélyhelyzetre való tekintettel a Pacsai és Zalalövői okmányirodában az ügyfélfogadás ideiglenesen szünetel.