Zala Megyei Kormányhivatal

Dr. Sifter Rózsa

kormánymegbízott

Vezető hírek

Zala Megyei Kormányhivatal, 2019. augusztus 13. 11:01

Jelentősen csökkent az elmúlt években a közműkikapcsolások száma

Felére esett a kikapcsolások száma öt év alatt – hangzott el a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal és a Zala Megyei Kormányhivatal közös sajtótájékoztatóján, amelyen a témával kapcsolatos idei tájékoztató kiadványokat is bemutatták.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2019. augusztus 8. 11:33

Nyitvatartás augusztus 10-én - így fogadják ügyfeleiket a Zala megyei kormányablakok

Az augusztusi munkanap - áthelyezésre való tekintettel szombaton is nyitva lesznek a Zala megyei kormányablakok. Az állampolgárok számára pénteken hétfői, szombaton pedig pénteki munkarend szerint biztosítunk lehetőséget az ügyintézésre.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2019. augusztus 6. 8:38

Közlemény

A Zala Megyei Kormányhivatal tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit, hogy 2019. augusztus 12-én (hétfőn) a Zalaegerszeg, Göcseji u. 18. szám alatti épületében áramszünet miatt az ügyfélfogadás szünetel.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2019. augusztus 5. 15:37

Gyimesbükki gyermekeket táboroztattak Zalában

Anyagi problémákkal küzdő erdélyi családok gyermekeinek szerveztek egyhetes tábort a megyében, amelynek záróestjét Zalaszentlászlón tartották augusztus 1-jén.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2019. június 27. 16:05

A Zala megyei Kormányablak Busz menetrendje

Mobilizált Kormányablak Ügyfélszolgálat vagy „kormányablak busz” egy ügyintézésre felszerelt kisbusz, amely előre meghatározott időpontokban elérhető olyan településeken, ahol nem működik állandó jelleggel kormányablak. Továbbá lehetőséget teremt az ügyfelek speciális helyszíneken (kórházak, kollégiumok, rendezvények, fesztiválok, stb.) történő, eseti jellegű kiszolgálására.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2019. július 24. 13:48

Megújult a Zalakarosi Fürdő gyógycentruma

Közel egymilliárd forintból újították fel a Zalakarosi Fürdő gyógycentrumát és gyógykertjét, amelyet 2019. július 23-án, kedden avattak fel.