Zala Megyei Kormányhivatal

Dr. Sifter Rózsa

kormánymegbízott

Vezető hírek

Zala Megyei Kormányhivatal, 2018. július 10. 14:03

Ismét dr. Sifter Rózsát nevezték ki Zala megye kormánymegbízottjává

" A közigazgatásnak nincsen más létjogosultsága és más mértéke, mint az emberek és a haza szolgálata. Ez legyen az előttünk álló négy évben is az önök legfontosabb dolga: szolgálják a magyar embereket.”

Zala Megyei Kormányhivatal, 2018. június 27. 8:36

Továbbra is dr. Sifter Rózsa Zala megye kormánymegbízottja

A közigazgatásnak nincs más létjogosultsága és más mértéke, mint az emberek és a haza szolgálata - mondta Orbán Viktor miniszterelnök kedden az Országházban, a kormánymegbízottak kinevezési okiratának átadásán.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2018. május 15. 13:33

Indul a „Nyári diákmunka” központi munkaerőpiaci program

A fiatalkori inaktivitás csökkentésére, a korai munkatapasztalat és munkajövedelem szerzés elősegítésére, az elmúlt évek hasonló programjának tapasztalatait felhasználva a Nemzetgazdasági Minisztérium idén ismételten elindítja a „Nyári diákmunka” központi munkaerőpiaci programot.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2018. május 4. 13:55

KORMÁNYMEGBÍZOTTI KÖSZÖNTŐ A ZALAI HÍRLAP „VÉN DIÁK” CÍMŰ BALLAGÁSI MELLÉKLETÉBEN

Kedves Ballagó Diákok!

Zala megye jó kezdet egy sikeres és nagyszerű életpályához. Számos iskola; gimnázium, szakgimnázium és szakközépiskola, valamint felelősségteljes, felkészült pedagógusok állnak a színvonalas oktatás szolgálatában.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2018. április 10. 11:26

Tájékoztatás a Zalaegerszeg Munkácsy utca 2. szám alatti épületben működő Kormányablak ügyfélfogadási rendjéről

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2018. április 3-án, a 8900 Zalaegerszeg, Munkácsy u. 2. szám alatti épületben („Zóna”) megnyílt a város második kormányablaka, ahol az alábbi ügyfélfogadási rend szerint várjuk Tisztelt Ügyfeleinket: