Zala Megyei Kormányhivatal

Dr. Sifter Rózsa

kormánymegbízott

Vezető hírek

Zala Megyei Kormányhivatal, 2017. január 2. 16:38

Tájékoztató

A Zala Megyei Kormányhivatal az alábbi, 2017. január 1. napjától életbelépő szervezeti- és hatáskör változásról tájékoztatja az állampolgárokat.
A változások a központi hivatalok és költségvetési szerv formában működő minisztériumi háttérintézmények megszűnésével, illetve integrációjával, a járások megerősítésével, valamint a kormányhivatali szervezet egyszerűsítésével függenek össze.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2017. január 2. 15:03

A Nemzetgazdasági Minisztérium Munkafelügyeleti Főosztályának felhívása a hidegben történő munkavégzés veszélyeivel kapcsolatban

Az Országos Meteorológiai Intézet előrejelzése alapján az elkövetkező napokban az átlagosnál hidegebb idő várható. A hét második felétől észak felől fagyos légtömegek érkeznek hazánkba, így napközben is csak -2 és -10 °C körül alakul a hőmérséklet, amely éjszaka a derült, fagyzugos, szélcsendes területeken akár -18 °C-ig is süllyedhet. Kezdetben ónos eső, majd havas eső, hó is eshet.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2017. január 2. 13:37

Tovább bővült a kormányablakokban intézhető ügyek köre

A módosítással 2017. január 1-jétől újabb 66 ügykörrel bővült a kormányablakokban intézhető ügyek köre. A kormányablakok a módosítással már 1546 ügyben állnak az állampolgárok rendelkezésére.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2016. december 23. 9:06

Bensőséges ünnep Sármelléken

A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Zala Megyei Kirendeltsége illetékességi területéhez tartozó Zala Megyei Gondoskodás Egyesített Szociális Intézmény Sárga Rózsa Otthonában csütörtökön bensőséges karácsonyi ünnepséget tartottak.
A rendezvényen részt vett dr. Sifter Rózsa kormánymegbízott, Manninger Jenő miniszteri biztos és Györe Edina, a kirendeltség igazgatója.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2016. december 21. 9:37

Tudatos vásárlás karácsonyra

Az Orient Rádió vendége: Dr. Molnár Sándor főosztályvezető-helyettes, Zala Megyei Kormányhivatal Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály
Téma: Tudatos vásárlás karácsonyra

Zala Megyei Kormányhivatal, 2016. november 28. 16:08

Felhívás munkáltatókhoz - Csatlakozzon a "szűrésbarát munkahely" programunkhoz!

A munkahely az egészség szempontjából is fontos színtér. A munkahelyi egészségfejlesztési tevékenység számos lehetőséget kínál arra, hogy támogassuk munkatársaink egészségük érdekében végzett erőfeszítéseit. E tekintetben sok pozitív példával találkozunk. Számos munkahelyen egészségnapok, állapotfelmérések, életmód tanácsadások, mozgásprogramok szolgálják a munkavállalók jóllétét.