Zala Megyei Kormányhivatal

Dr. Sifter Rózsa

kormánymegbízott

Vezető hírek

Zala Megyei Kormányhivatal, 2019. május 20. 16:13

Zala megyében nyolc kormányablakban, továbbá két okmányirodában lesz rendkívüli nyitvatartás

Az Európai Parlamenti választások hétvégéjén rendkívüli nyitvatartási rend lesz érvényben a kormányablakkal, okmányirodával rendelkező településeken. Zala megyében nyolc kormányablakban, továbbá két okmányirodában lesznek beszerezhetők a szavazás leadásához szükséges érvényes okmányok.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2019. május 20. 15:08

Jó hír a gazdáknak: lízingdíj-támogatás igényelhető új mezőgazdasági gép és berendezés beszerzéséhez

A támogatási kérelmeket egészen 2019 végéig benyújthatják a földművelésügyi hatáskörben eljáró Zalaegerszegi Járási Hivatalhoz. A lízingdíj-támogatás benyújtásához szükséges kérelem-minta a „Kapcsolódó anyagok” menüpont alatt érhető el.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2019. május 16. 13:40

Áramszünet miatt szünetel az ügyfélfogadás a letenyei kormányablakban

A Zala Megyei Kormányhivatal tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit, hogy 2019. május 28-án, kedden, valamint 2019. május 29-én, szerdán áramszünet miatt a letenyei kormányablakban (Letenye, Szabadság tér 3.) az ügyfélfogadás szünetel.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2019. május 15. 9:00

Ünnepi közgyűlés és díjátadások a város napján

A nagy ősök példája kötelez bennünket – fogalmazott Balaicz Zoltán polgármester a városnapi ünnepi közgyűlésen, melyen részt vett Kövér László, az Országgyűlés elnöke, Vigh László országgyűlési képviselő, miniszteri biztos, Rigó Csaba, a Közbeszerzési Hatóság elnöke, dr. Sifter Rózsa kormánymegbízott és dr. Pál Attila, a megyei közgyűlés elnöke.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2019. május 14. 15:56

Munkáshotelt adtak át Zalaegerszegen

A munkásszállók létrehozását segítő kormányzati támogatással elsőként Zalaegerszegen épülhetett meg a Göcseji út és Platán sor sarkán álló, 180 férőhelyes munkásotthon, amelynek kivitelezéséhez az önkormányzat 240, a kormány pedig 360 millió forinttal járult hozzá.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2019. május 14. 9:02

Rendkívüli ügyintézés a választás hétvégéjén Zalában

A kormányablakok és okmányirodák a választásokat megelőző időszakban is prioritásként kezelik a személyazonosításra alkalmas okmányok ügyintézését. Így lesz ez az európai parlamenti választást megelőző szombaton és a választás napján is. Szombaton 8 és 14 óra között, vasárnap 6 és 19 óra között Zalában tíz helyszínen biztosítja a kormányhivatal az ügyintézés lehetőségét.