Zala Megyei Kormányhivatal

Dr. Sifter Rózsa

kormánymegbízott

Vezető hírek

Zala Megyei Kormányhivatal, 2018. május 15. 13:33

Indul a „Nyári diákmunka” központi munkaerőpiaci program

A fiatalkori inaktivitás csökkentésére, a korai munkatapasztalat és munkajövedelem szerzés elősegítésére, az elmúlt évek hasonló programjának tapasztalatait felhasználva a Nemzetgazdasági Minisztérium idén ismételten elindítja a „Nyári diákmunka” központi munkaerőpiaci programot.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2018. május 4. 13:55

KORMÁNYMEGBÍZOTTI KÖSZÖNTŐ A ZALAI HÍRLAP „VÉN DIÁK” CÍMŰ BALLAGÁSI MELLÉKLETÉBEN

Kedves Ballagó Diákok!

Zala megye jó kezdet egy sikeres és nagyszerű életpályához. Számos iskola; gimnázium, szakgimnázium és szakközépiskola, valamint felelősségteljes, felkészült pedagógusok állnak a színvonalas oktatás szolgálatában.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2018. május 4. 13:35

Tájékoztatás a 2017/2018. tanév tavaszi érettségi vizsgáiról

Az érettségi vizsga évről évre kiemelt eseménye az aktuális tanév rendjének, hiszen fontos mérföldköve a középiskolákban az évek során végzett szakmai/pedagógiai munkának. Valós tétjét azonban a végzős diákok jövőjének alakulása adja, hiszen a vizsgán nyújtott teljesítményük megteremti a továbbtanulás esélyét és a mindennapi munka világával való találkozás lehetőségét.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2018. május 3. 8:18

Pályázati határidő meghosszabbítása - Pályázat álláskeresők vállalkozóvá válásának támogatására

A Zala Megyei Kormányhivatal a foglalkoztatás elősegítéséről és a munkanélküliek ellátásáról szóló 1991. évi IV. törvény 17. §-a, továbbá a foglalkoztatást elősegítő támogatásokról, valamint a Munkaerőpiaci Alapból foglalkoztatási válsághelyzetek kezelésére nyújtható támogatásról szóló 6/1996. (VII. 16.) MüM rendelet 10. § (2) bekezdés a) pontja szerint biztosított jogkör alapján 2018. április 5-én pályázatot hirdetett álláskeresők és rehabilitációs ellátásban részesülő személyek vállalkozóvá válását elősegítő támogatás igénybevételére. A pályázatok benyújtásának határideje 2018. június 15-ig meghosszabbításra kerül.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2018. április 10. 11:26

Tájékoztatás a Zalaegerszeg Munkácsy utca 2. szám alatti épületben működő Kormányablak ügyfélfogadási rendjéről

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2018. április 3-án, a 8900 Zalaegerszeg, Munkácsy u. 2. szám alatti épületben („Zóna”) megnyílt a város második kormányablaka, ahol az alábbi ügyfélfogadási rend szerint várjuk Tisztelt Ügyfeleinket: