Zala Megyei Kormányhivatal

Dr. Sifter Rózsa

kormánymegbízott

Vezető hírek

Zala Megyei Kormányhivatal, 2019. február 20. 9:51

Áldozattá vált? Van segítség!

Az áldozatsegítés célja, hogy a társadalmi szolidaritás és méltányosság elve alapján az áldozatok társadalmi, erkölcsi sérelmei enyhüljenek. A Kormányhivatal áldozatsegítő szolgálatai a bűncselekmények és a tulajdon elleni szabálysértések áldozatai számára felvilágosítást nyújtanak jogaikról, lehetőségeikről, valamint biztosítják, hogy érzelmi és anyagi támogatásban részesüljenek, segítséget kapjanak érdekeik érvényesítéséhez. A szolgáltatások a járási hivataloknál díj- és illetékmentesen vehetők igénybe.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2019. február 15. 13:06

A Zala Megyei Kormányhivatal országos projektet is gesztorál

Tavaly számos, a közigazgatás hatékonyságát javító, s ezzel a jövő generációit is kiszolgáló infrastrukturális fejlesztés valósult meg a megyében. Ezekről, valamint a Zala Megyei Kormányhivatal előtt álló feladatokról dr. Sifter Rózsa kormánymegbízottat kérdeztük.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2019. február 12. 15:12

Egy háromgyermekes salomvári család is tűzifához jutott

Újabb családhoz jutott el segítségként egy erdei köbméter tűzifa a megyei védelmi bizottság szervezésében.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2019. február 12. 13:43

A védelmi bizottság idén is szervezett tűzifaakciót Tófejen

Percek alatt kiürült a teherautó platóján a kaloda, a Hunyadi utcai ház udvarán pedig tisztes halom épült az akáchasábokból. Pénteken délelőtt Tófejre, Póczak Tamásékhoz érkezett egy erdei köbméter tűzifa a megyei védelmi bizottság szervezte támogató akcióban.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2019. február 8. 13:49

Tűzifával és élelmiszerrel segít a Zala Megyei Védelmi Bizottság

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is több rászorulónak segít a Zala Megyei Védelmi Bizottság tűzifa segély nevű akciójában.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2019. február 4. 13:00

Zala megyében 4 százalékkal csökkent tavaly az álláskeresők száma

Zala megyében 4 százalékkal csökkent tavaly a nyilvántartott álláskeresők száma: a kirendeltségek nyilvántartásában december végén 6 481 álláskereső szerepelt, csaknem 300-al kevesebb, mint 2017 utolsó hónapjában – tájékoztatta a kormányhivatal az MTI-t.