Zala Megyei Kormányhivatal

Dr. Sifter Rózsa

kormánymegbízott

Vezető hírek

Zala Megyei Kormányhivatal, 2020. szeptember 23. 14:19

Álláspályázat a Zala Megyei Kormányhivatalnál

A Zala Megyei Kormányhivatal pályázatot hirdet informatikai, műemléki hatósági és igazgatási, valamint osztályvezetői - járási főállatorvosi feladatok ellátására.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2020. szeptember 23. 13:39

Elektronikusan is benyújthatóak a földhivatali beadványok

A Zala Megyei Kormányhivatal Földhivatali Főosztálya tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit, hogy a földhivatali ügyekben – az elektronikus ügyintézés fejlesztése folytán – azok a beadványok, amelyekhez kötelezően papír alapon benyújtandó okirat (pl. adásvételi szerződés) nem kapcsolódik, az alábbi elérhetőségeken, elektronikus úton is benyújthatóak:

Zala Megyei Kormányhivatal, 2020. szeptember 23. 7:49

Civil véradásra várják a jelentkezőket

A Miniszterelnökség felkérésére október hónapban a III. Civil Véradást szervezi meg a Zala Megyei Civil Közösség Szolgáltató Központ, az Országos Vérellátó Szolgálat támogatásával.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2020. szeptember 22. 11:06

Az összefogás, a hit és a bizalom Zala megye látványos fejlődésének a titka

„Napjainkban a hit és a bizalom a legfőbb iránytűnk, és az ezzel párosuló összefogás Zala megye látványos fejlődésének a titka. Jó úton haladunk a közös célunk felé, hogy erős és fejlett Zala megyét építsünk.” E gondolatokat dr. Pál Attila, a megyei közgyűlés elnöke osztotta meg a hallgatósággal 2020. szeptember 19-én, a zalaegerszegi megyeházán tartott ünnepi közgyűlésen.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2020. szeptember 21. 10:57

Megnyílt a Willis Hotel Zalaegerszegen


Új hotel nyílt a megyeszékhely városközpontjában, amely a tulajdonosok reményei szerint nemcsak a belföldi és a külföldi turistákat, hanem az üzleti élet szereplőit is vonzza majd.

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. szeptember 21. 8:46

Hétfőtől életbe lépnek a már bejelentett, új védelmi intézkedések

Az országnak működnie kell, úgy, hogy közben fegyelmezetten, a szabályokat betartva védekezünk, ezért szeptember 21 - től lépnek életbe az újabb, már bejelentett védelmi intézkedések. A részleteket a Magyar Közlönyben megjelent kormányrendeletek tartalmazzák.