Zala Megyei Kormányhivatal

Dr. Sifter Rózsa

kormánymegbízott

Vezető hírek

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. január 18. 9:30

Versenyképes lesz a kormányhivatali fizetés

Az illetményemelés során a kormány figyelembe veszi a regionális munkaerőpiaci hatásokat, így a 19 megyei és a fővárosi kormányhivatalban dolgozó kormánytisztviselők illetményét a szellemi foglalkozásúak adott megyére jellemző átlagkeresetéhez igazítják.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2020. január 16. 11:45

Kitüntetést kapott a Zala Megyei Kormányhivatal járási főállatorvosa

A Zala Megyei Kormányhivatal járási főállatorvosa, dr. Tószegi Sándor a tavalyi év végén a Magyar Kormánytisztviselői Kar kitüntetésében részesült.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2020. január 14. 16:04

Újévi fogadást tartottak Zalaegerszegen

Hagyományos újévi fogadást tartottak Zalaegerszegen 2020. január 10-én, az eseményen dr. Palkovics László innovációs és technológiai miniszter is beszédet mondott.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2020. január 10. 12:02

Halálos kimenetelű tűzesetek miatt tartott ülést a Zala Megyei Védelmi Bizottság

A január elején történt sajnálatos tűzesetek további elkerülése érdekében Dr. Sifter Rózsa kormánymegbízott kezdeményezésére 2020. január 10-én elektronikusan ülésezett a Zala Megyei Védelmi Bizottság.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2020. január 9. 15:28

Ismertették a zalai fejlesztési terveket a Megyeházán

Öt éve hagyomány, hogy a megye vezetői sajtóreggeli keretében értékelik az elmúlt évben megvalósult együttműködést, és vázolják az új esztendő zalai fejlesztési terveit. Idén január 7-én invitálta dr. Sifter Rózsa kormánymegbízott, Vigh László országgyűlési képviselő, miniszteri biztos, dr. Pál Attila, a Zala Megyei Közgyűlés elnöke és Balaicz Zoltán, Zalaegerszeg polgármestere a zalai média munkatársait a Megyeháza Deák termébe.

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. január 9. 10:20

Már a kormányablakokban is igényelhető az erkölcsi bizonyítvány

A kormányablakokban is intézhető az erkölcsi bizonyítvány igénylése: a fejlesztésnek köszönhetően már nem szükséges a papír alapú formanyomtatvány kitöltése és postai úton történő feladása, az ügyfelek adminisztratív terheinek csökkentése érdekében az ügyintézőknél szóban terjeszthető elő a kérelem.