Zala Megyei Kormányhivatal

Dr. Sifter Rózsa

kormánymegbízott

Vezető hírek

Zala Megyei Kormányhivatal, 2017. augusztus 11. 8:34

A foglalkoztatásra irányuló jogviszony bejelentésének foglalkoztatott által történő ellenőrzésének lehetőségeiről

Az elmúlt év munkaügyi ellenőrzési adatai alapján a munkaügyi hatóság azt tapasztalta, a munkavállalók egy jelentős hányada előtt nem ismert annak lehetősége, hogy saját maguk ellenőrizzék, foglalkoztatásukra szabályosan, vagy esetleg feketén kerül-e sor.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2017. augusztus 4. 7:53

Pályázati felhívás - osztályvezető, megyei tisztiorvos munkakör betöltésére

Zala Megyei Kormányhivatal a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet osztályvezető, megyei tisztiorvos munkakör betöltésére.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2017. július 31. 14:26

Pályázati felhívás - műszaki biztonsági szakügyintéző, energetikus szaktanácsadó munkakör betöltésére

A Zala Megyei Kormányhivatal a "Közszolgálati tisztviselőkről szóló" 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet műszaki biztonsági szakügyintéző, energetikus szaktanácsadó munkakör betöltésére.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2017. július 28. 13:38

Munkahelyteremtő program indul mikro-, kis- és középvállalkozásoknak

Augusztus elsejétől 10 milliárd forint összegű nyílt pályázatot hirdet a mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásainak támogatására a Nemzetgazdasági Minisztérium, a program 1100-1200 kkv-nál több mint 5 ezer új munkahely létrejöttét segítheti elő.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2017. július 17. 9:15

Elkezdődött a „Zóna étterem” felújítása

2017. július 5-én dr. Sifter Rózsa kormánymegbízott aláírta a kivitelezővel a „Zóna étterem” beruházására vonatkozó vállalkozási szerződést.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2017. július 10. 13:24

Új elemekkel bővül a „Közfoglalkoztatásból a versenyszférába” segítő központi munkaerőpiaci program

Július 1-jével kiterjesztésre került a „Közfoglalkoztatásból a versenyszférába” segítő központi munkaerőpiaci program. Új elemként jelenik meg, hogy a közfoglalkoztatásból kilépőket alkalmazó munkáltatók bérköltség támogatással szakmai segítőt vehetnek igénybe a munkahelyi beilleszkedés elősegítésére, továbbá a programon keresztül általános és speciális munkaerőpiaci szolgáltatások fogják támogatni a közfoglalkoztatottakat az elsődleges munkaerőpiacon történő elhelyezkedésükben.