Zala Megyei Kormányhivatal

Dr. Sifter Rózsa

kormánymegbízott

Vezető hírek

Zala Megyei Kormányhivatal, 2016. október 20. 10:14

Pályázati felhívás - földhivatali szakügyintéző

A Zala Megyei Kormányhivatal a "Közszolgálati tisztviselőkről szóló" 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján
pályázatot hirdet földhivatali szakügyintéző munkakör betöltésére.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2016. október 20. 14:03

A Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program keretéből zalai beruházások

A Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program (KEHOP) keretéből összesen húszmilliárd forint támogatást kap a kormányhivatali rendszer, amelynek 237 ingatlanját újítják fel 2018-ig - közölte a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára szerdán Zalaegerszegen.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2016. október 15. 12:51

Tovább bővült a kormányablakokban intézhető ügyek köre

A módosítással 2016. október 15-től újabb 53 ügykörrel bővült a kormányablakokban intézhető ügyek köre, továbbítás céljából 6 új ügykör, valamint tájékoztatás céljából 47 új ügykör került be a kormányablakokban intézhető ügykörök közé.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2016. október 17. 10:23

Pályaválasztási Kiállítás és Szakmabemutató Zala megyében

A Pályaválasztási Kiállítás és Szakmabemutató megrendezésével célunk, hogy elősegítsük a 7-8. osztályos általános iskolás fiatalok megalapozott pályaválasztási döntését. Amely után nagyobb eséllyel találják meg az érdeklődésükhöz és képességeikhez, valamint a gazdaság igényeihez illeszkedő szakmát-munkát, és válnak sikeres munkavállalókká a munkaerőpiacon.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2016. október 12. 14:05

Zalaegerszeg és a térség motorja lehet a tesztpálya

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter 2016. október elsejétől a Jedlik Ányos terv végrehajtásához kapcsolódóan a Zalaegerszegen létrehozásra kerülő önvezető járművek tesztpályájának megvalósításával összefüggő feladatok ellátására miniszteri biztossá nevezte ki Vigh Lászlót, Zala megye 1. számú választókerületének országgyűlési képviselőjét. Az ezzel kapcsolatos feladatok ismertetése volt a témája ma délelőtt a Zalaegerszegen megtartott sajtótájékoztatónak.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2016. október 7. 9:19

Névadó ünnep és kápolnaszentelés a Szent Rafael kórházban

A néhány hónapja Szent Rafael nevét viselő megyei kórházban csütörtökön ünnepséggel pecsételték meg az új titulust, s áldás került a kápolnára is.