Zala Megyei Kormányhivatal

Dr. Sifter Rózsa

kormánymegbízott

Vezető hírek

Zala Megyei Kormányhivatal, 2018. december 17. 10:06

A kormányablak busz megkönnyíti az ügyintézést a falvakban élők számára

Október 2-án megkezdte működését Zala megye 6 járásában, összesen 38 településen a kormányablak busz (kab). Az első két hónap tapasztalatai egyértelműen pozitívak a lakosság körében.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2018. december 13. 9:37

Ülésezett a Zala Megyei Államigazgatási Kollégium

2018. december 12-én, Zalaszentlászlón az Innovációs, Oktatási és Közösségi Központban Dr. Sifter Rózsa elnök, kormánymegbízott vezetésével ülésezett a Zala Megyei Államigazgatási Kollégium. A Kollégium 4 napirendi pontot tárgyalt meg. A kormánymegbízott felkérésére dr. Pál Attila, a Zala Megyei Közgyűlés elnöke köszöntötte a Kollégium tagjait, aki hangsúlyozta, hogy a következő időszakban három kiemelt cél áll a kormányzás középpontjában: a népességfogyás megállítása, a gazdaság rendbetétele és a magyar kultúra megtartása, gyökereinek ápolása.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2018. december 12. 11:55

Eseménydús évet zártak

Megtartotta őszi beszámoló ülését a Zala Megyei Védelmi Bizottság a Megyeháza Deák termében dr. Sifter Rózsa, Zala megye kormánymegbízottja, egyben a Zala Megyei Védelmi Bizottság elnöke vezetésével.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2018. december 6. 9:35

Fogyasztóvédelmi jó tanácsok ajándékvásárláshoz

Karácsonyra mindenki a tökéletes ajándékot szeretné megtalálni szeretteinek. Vásárlók tömegei indulnak ezekben a hetekben beszerzőkörútra, miközben az üzletek, webshopok ellenállhatatlan ajánlatokkal csábítanak. A Zala Megyei Kormányhivatal azt tanácsolja: legyünk körültekintőek, ne engedjük megkárosítani magunkat.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2018. december 5. 11:53

Ülésezett a Zala Megyei Védelmi Bizottság

Dr. Sifter Rózsa elnök vezetésével őszi beszámoló ülését tartotta a Zala Megyei Védelmi Bizottság (továbbiakban: MVB) Zalaegerszegen, a Megyeháza Deák termében 2018. november 30. napján. Összesen 13 napirendi pontot tárgyaltak meg.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2018. november 20. 9:29

Újabb felesleges hivatali eljárások szűnhetnek meg

Tuzson Bence: Komoly, átlagosan harmincszázalékos bérnövekedést tervezünk a központi közigazgatásban dolgozó kormánytisztviselőknek jövőre, jobban honoráljuk majd a nagyobb teljesítményt.