Zala Megyei Kormányhivatal

Dr. Sifter Rózsa

kormánymegbízott

Vezető hírek

Zala Megyei Kormányhivatal, 2017. november 17. 13:21

Ülésezett a Zala Megyei Védelmi Bizottság

Dr. Sifter Rózsa kormánymegbízott, a Zala Megyei Védelmi Bizottság elnöke vezetésével 2017. november 16. napján tartotta második soros ülését a Zala Megyei Védelmi Bizottság a megyei katasztrófavédelmi igazgatóságon.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2017. november 9. 15:01

Kerüljük el az influenza vírus okozta ártalmakat és szövődményeket

Ezúton tájékoztatjuk a lakosságot, hogy mint minden évben, október elején megkezdődött az influenza szezon. Bár Magyarországon az influenzajárvány általában januárban kezdődik, és március végéig bármikor előfordulhat. Ahhoz, hogy a veszélyeztetett csoportba tartozók megfelelő védelemben részesülhessenek, már októberben – novemberben kérhetők az influenza elleni oltások. Mivel a védettség általában 2-3 hét alatt fejlődik ki és több hónapig tart, ezért célszerű az oltást a járványidőszakot megelőzően beadatni.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2017. október 26. 13:21

A Miniszterelnökség pályázati felhívása Területi Közigazgatási Ösztöndíj- és Magyar Közigazgatási Ösztöndíjprogramra

A Miniszterelnökség pályázatot hirdet a 2018. évi Területi Közigazgatási Ösztöndíjprogramra a területi közigazgatási életpálya iránt elhivatott, felsőfokú végzettséggel rendelkező fiatalok részére, valamint a 2018. évi Magyar Közigazgatási Ösztöndíjprogramra a diplomás, idegen nyelveket beszélő magyar fiatalok számára.
A 2018. évi Területi Közigazgatási Ösztöndíjprogramra a jelentkezés 2017. október 31-ig, míg a Magyar Közigazgatási Ösztöndíjprogramra 2017. november 15-ig lehetséges.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2017. október 24. 7:53

Pályázati felhívás - osztályvezető, megyei tisztiorvos munkakör betöltésére

Zala Megyei Kormányhivatal a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet osztályvezető, megyei tisztiorvos munkakör betöltésére.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2017. október 5. 12:06

Pályázati felhívás - osztályvezető, járási tisztifőorvos munkakör betöltésére

Zala Megyei Kormányhivatal a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet osztályvezető, járási tisztifőorvos munkakör betöltésére.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2017. szeptember 28. 9:18

Pályaválasztási Kiállítás és Szakmabemutató rendezvények Zala megyében

A Zala Megyei Kormányhivatal 2017. év októberében és novemberében Pályaválasztási Kiállítás és Szakmabemutató rendezvényeket tart Zalaegerszegen, Nagykanizsán és Keszthelyen a Zala megyében tanuló 7-8. osztályos pályaválasztás előtt álló általános iskolás diákok, szüleik és pedagógusaik részére.