Zala Megyei Kormányhivatal

Dr. Sifter Rózsa

kormánymegbízott

Vezető hírek

Zala Megyei Kormányhivatal, 2016. november 30. 12:00

Ülésezett a Zala Megyei Védelmi Bizottság

Felkészülés a téli időjárásra, árvíz és belvíz elleni védekezés – egyebek közt e témák szerepeltek a Zala Megyei Védelmi Bizottság keddi ülésének napirendjén.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2016. november 28. 15:48

Ajánlattételi felhívás képzési jegyzék összeállításához

A Zala Megyei Kormányhivatal ajánlattételi felhívása a 2017. január 1-től a 2018. évi képzési jegyzék megjelenése közötti időszakban képzéseket elindító, a 6/1996. (VII.16.) MüM rendelet 3. § szerinti felnőttképzést folytató intézmények képzési jegyzékének összeállításához.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2016. november 28. 16:08

Felhívás munkáltatókhoz - Csatlakozzon a "szűrésbarát munkahely" programunkhoz!

A munkahely az egészség szempontjából is fontos színtér. A munkahelyi egészségfejlesztési tevékenység számos lehetőséget kínál arra, hogy támogassuk munkatársaink egészségük érdekében végzett erőfeszítéseit. E tekintetben sok pozitív példával találkozunk. Számos munkahelyen egészségnapok, állapotfelmérések, életmód tanácsadások, mozgásprogramok szolgálják a munkavállalók jóllétét.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2016. november 28. 12:04

Mézfesztivál Zalaegerszegen

A hétvégén zajlott a sportcsarnokban a 13. Kárpát-medencei mézfesztivál, termelői vásár és mézlovagrendi találkozó.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2016. november 25. 16:13

XVII. Pályaválasztási Kiállítás és Szakmabemutató Zalaegerszegen

Három napra belakta a Keresztury VMK minden zegét és zugát az immár 17. alkalommal megrendezendő Pályaválasztási Kiállítás és Szakmabemutató.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2016. november 4. 11:44

Az Erzsébet-program új pályázati kiírásai

Magyarország Kormánya célul tűzte ki, hogy kedvezményes pihenési lehetőséget biztosít szociális üdülési rendszer keretében. Az Erzsébet-program 2012 óta kiemelt figyelmet fordít azon nagycsaládosok, fogyatékossággal élők és nyugdíjasok pihenésének támogatására, akiknek ez másként nem lenne. Ezzel kapcsolatban tartott november 3-án, csütörtökön délután sajtótájékoztatót a Zalaegerszegi Kormányablaknál dr. Sifter Rózsa kormánymegbízott.