Fővédnökként üdvözölte a sümegi Erdész-Vadászbál résztvevőit Takács Szabolcs kormánymegbízott az elmúlt hétvégén. Az eseményt kilencedik alkalommal rendezte meg a Veszprém Megyei Vadászkamara, a Verga Veszprémi Erdőgazdaság Zrt. és a Bakonyerdő Zrt.

Takács Szabolcs kormánymegbízott a január 25-ei bálon gratulált az újraválasztott sümegi városvezetésnek az eddigi eredményekhez, és külön méltatta a Kompanik Zsófia Óvoda és Bölcsőde és a városi piactér felújítását, az új körforgalom megépítését, valamint az Ipari Park átadását.

A fővédnök szerint Sümeget elhelyezkedése, gazdag múltja, természeti kincsei és épített öröksége önmagában is értékes hellyé teszi. Takács Szabolcs úgy fogalmazott: a további fejlesztések, köztük a tervek szerint a határt elérő 8-as út autópályává szélesítése, amely mellett a Veszprém Megyei Kormányhivatal is érvel, még közelebb vihetik a város lakóit Ausztriához és Budapesthez. Hozzátette: a régió természeti kincseit a jelen lévő erdészek és vadászok már most is jól ismerik. Takács Szabolcs példaértékűnek nevezte az együttműködést az erdészeti-vadászati szakma és a Kormányhivatal között, amely szerinte a maga szakterületén hozzájárulhat a megye sikeréhez.

A bál védnöke Pap Gyula, a Veszprém Megyei Vadászkamara elnöke, Ugron Ákos Gábor, a Verga Veszprémi Erdőgazdaság Zrt. vezérigazgatója és Varga László, a Bakonyerdő Zrt. vezérigazgatója volt.

(VEOL.hu-Veszprém Megyei Kormányhivatal)

(Veszprém Megyei Kormányhivatal)