A nyári szezonban megnövekedett turistaforgalomra való tekintettel a Balaton-parti strandok közelében - többek között Balatonkenesén, Alsóörsön, Csopakon, Balatonakaliban, Révfülöpön, Badacsonyban és Balatonkenesén - állomásozik júliusban és augusztusban a Veszprém Megyei Kormányhivatal mobilizált ügyfélszolgálata.

A nyári szezonban megnövekedett turistaforgalomra való tekintettel a Balaton-parti strandok közelében - többek között Balatonkenesén, Alsóörsön, Csopakon, Balatonakaliban, Révfülöpön, Badacsonyban és Balatonkenesén - állomásozik júliusban és augusztusban a Veszprém Megyei Kormányhivatal mobilizált ügyfélszolgálata. A kormányablak busz több nagyobb nyári rendezvényre is kitelepül, így helybeni ügyintézésre van lehetőség például a július 6-án kezdődő X. Litéri Szenior Néptánc Találkozón, valamint a július 13-án induló kiscsőszi Pajtafesztiválon és a Művészetek Völgyében Kapolcson.

A mobilizált ügyfélszolgálat segítségével minden, kormányablakban intézhető ügy elindítására vagy lebonyolítására lehetőség van. Kollégáink felkészülten várják az ügyfeleket a nyári szezonban is.

A kormányablak busz nyári menetrendje itt érhető el:

http://kormanyablak.hu/hu/mobilizalt-ugyfelszolgalatok

(Veszprém Megyei Kormányhivatal)