A személyi jövedelemadó-bevallás május 20-ai határideje miatt meghosszabbított nyitvatartással fogadja az ügyfeleket a Nemzeti Adó- és Vámhivatal veszprémi, Brusznyai Árpád utca 22-26. szám alatti ügyfélszolgálata.

A Brusznyai úti ügyfélszolgálaton május 6-a és 17-e között hétfőtől péntekig 8.30 és 18.00 között az szja-bevallással, bevallási tervezettel kapcsolatos ügyek, csekkigénylés, ügyfélkapu-ügyintézés, bankkártyás fizetés intézésére van lehetőség este 6 óráig. A többi Veszprém megyei NAV-ügyfélszolgálat változatlan nyitvatartással várja az ügyfeleket: https://nav.gov.hu/nav/igazgatosagok/veszprem/ugyfelszolgalatok
NAV-ügyfélszolgálat a Veszprém Megyei Kormányhivatal várpalotai, balatonalmádi, devecseri és sümegi kormányablakaiban is üzemel. Itt egyebek mellett adóazonosító jellel, adókártyával kapcsolatos ügyeket, adószámlával, bevallásokkal kapcsolatos ügyeket intézhetnek az állampolgárok, de lehetőség van például jövedelemigazolás kiállítására is.
A NAV ügyfélszolgálatok Kormányablakokon belüli megnyitásának elsődleges célja az állampolgárokhoz közelebbi ügyintézés, az ügyfélbarát adóigazgatási rendszer megteremtése, emellett a hatékonyabb működés, az adminisztrációs terhek csökkentése, valamint a kormányablakok ügyfélszolgálatain megteremteni kívánt ügyfélbarát adóigazgatási rendszer támogatása volt.

(Veszprém Megyei Kormányhivatal)