Jubiláló munkatársakat köszöntött a Veszprém megyei kormánymegbízott a kormányhivatal központi épületében. Takács Szabolcs arról beszélt, hogy szükség van a tapasztalt munkatársak tudására, arra, hogy ezt a tudást át tudják adni a fiatalabb kollégáknak.

A 20, 30, 35 és 40 éve alkalmazásban álló munkatársakhoz szólva a kormánymegbízott úgy fogalmazott:


„Azt gondolom, hogy egy jól működő társadalomban a mindennapi munkának becsülete, és ami még fontosabb: a tapasztalatnak értéke van. Ezért is tartjuk nagyon fontosnak, hogy megemlékezzünk a jubileumukról.” A kormánymegbízott hozzátette: szükség van a tapasztalt munkatársak tudására, arra, hogy ezt a tudást át tudják adni a fiatalabb kollégáknak. Hangsúlyozta, hogy a most jubileumot ünneplők az évtizedek során összegyűlt tudással segítették a kormányhivatal mindennapos tevékenységét.


Takács Szabolcs szólt arról is: az elmúlt két kormányzati ciklus egyértelmű célkitűzése volt az emberközpontú ügyintézés, az ügyfélbarát munkakörnyezet megvalósítása, a szolgáltató szellem és racionális működés megteremtése a közszolgáltatási szektorban. Létrejöttek a megyei kormányhivatalok, megkezdte működését Veszprém megyében a tíz járási hivatal ás a 14 kormányablak. A kor igényeinek megfelelően folyamatosan bővül az elektronikusan intézhető ügykörök száma. „Önök mindannyian kapcsolattartók az állam és az állampolgárok között.” – fogalmazott a kormánymegbízott, emlékeztetetve arra, hogy a munkatársak fejlődését, új helyzetekhez alkalmazkodását képzésekkel segítették. Beszámolt arról, hogy egy új, másfél éves, uniós forrásból megvalósuló országos szintű képzést projektvezetőként irányít majd a Veszprém Megyei Kormányhivatal. Takács Szabolcs rövid köszöntő beszéde után egy köteten beszélgetésen arra kérte a jubileumot ünneplő kollégákat, hogy osszák meg vele tapasztalataikat, észrevételeiket, adjanak visszajelzéseket a minél jobb működés és megfelelő munkakörnyezet biztosítását segítve ezzel.

(Veszprém Megyei Kormányhivatal)