A nyári időszakban rendszerint megnövekvő forgalom miatt ismét felhívjuk ügyfeleink figyelmét az időpontfoglalás lehetőségére a Veszprém megyei kormányablakokban. Foglalt időpont esetén a várakozási idő minimálisra, akár néhány másodpercre csökken. Az időpontfoglaláshoz ügyfélkapus regisztrációval kell rendelkezni.

Minden kormányhivatali ügykör esetében lehetőség van előzetes bejelentkezésre a https://idopontfoglalo.kh.gov.hu/bejelentkezes oldalon - amely a kormanyhivatal.hu oldalról a jobboldali banner segítségével közvetlenül elérhető -, vagy telefonon a 1818-as Kormányzati ügyfélvonalon keresztül. Szükség esetén a kormányablakokban személyesen, ügyintézőink segítségével is foglalható időpont, legalább egy nappal korábban.

Mivel a foglalás időpontját a sorszámot húzó ügyfelek közé sorolja be a program, az ügyfél a rögzített időpontban automatikusan sorra kerül. Szinte valamennyi ügyintézésre foglalható időpont, az alkalmazás mutatja a legkeresettebb ügyköröket.

Időpontfoglalás csak ügyfélkapuval lehetséges, ennek regisztrációjára is kérhető időpont a https://idopontfoglalo/kh.gov.hu honlapon.

Veszprém megyében 14 kormányablak és a megye 27 települését rendszeresen, előzetesen közzétett menetrend alapján látogató kormányablak busz, mobilizált ügyfélszolgálat működik. A várakozási idő jelentős redukálásával, az online ügyintézés és az előzetes időpontfoglalás lehetőségének megteremtésével a kormányhivatalok elé korábban kitűzött célokat sikerült megvalósítani, segítve az ügyintézés további gyorsulását és az ügyfelek terheinek csökkentését.

(Veszprém Megyei Kormányhivatal)