Veszprém Megyei Kormányhivatal

Takács Szabolcs

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2016. július 26. 10:21

Tájékoztató ügyfélfogadás szüneteléséről

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2016. július 27-én (szerdán) a Veszprémi Járási Hivatal Kormányablak Osztályán (Veszprém, Budapest u. 3-5.) - karbantartási munkálatok miatt - az ügyfélfogadás szünetel.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2016. július 26. 10:05

Változások a kéményseprésben

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2016. július 1-jétől Veszprém megye teljes területén a katasztrófavédelem látja el a kéményseprőipari közfeladatot a lakosság körében.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2016. július 7. 12:01

A fővárosi és megyei kormányhivatalok és a járási (fővárosi kerületi) hivatalok által hozott döntésekkel szembeni keresetlevél elektronikus benyújtása

A polgári perrendtartásról szóló 1952 évi III. törvény rendelkezései értelmében a 2016. január 1-től fennálló opcionális időszakot követően 2016. július 1-től kötelezővé vált az elektronikus kapcsolattartás a bíróságokkal a közigazgatási perekben, illetve a jegyző birtokvédelmi ügyben hozott határozatának megváltoztatása iránti perekben a jogi képviselővel eljáró fél és a belföldi székhelyű gazdálkodó szervezet számára.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2016. július 6. 9:36

Állománygyűlés a Veszprém Megyei Kormányhivatalban

Állománygyűlést tartott a Veszprém Megyei Kormányhivatal június 30-án a Megyeháza dísztermében, melyen Palich Etelka területi közigazgatás irányításáért felelős helyettes államtitkár asszony és Takács Szabolcs kormánymegbízott közösen tájékoztatta az egybegyűlt dolgozókat az állami tisztviselői életpályamodell bevezetéséről, az állami tisztviselőkről szóló törvény hatálybalépéséről, szó esett továbbá a kormányhivatalt érintő jövőbeni változásokról és a várható feladatokról is.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2016. július 6. 9:17

Kormánytisztviselői Nap

A Veszprém Megyei Kormányhivatal az elmúlt évekhez hasonlóan tartalmas programokat szervezett munkatársainak a Köztisztviselők és Kormánytisztviselők Napja alkalmából. A rendezvényen részt vett dr. Kovács Zoltán területi közigazgatásért felelős államtitkár és Takács Szabolcs kormánymegbízott is.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2016. június 29. 16:09

Köztisztviselők és kormánytisztviselők napja

Július 1-je 2001 óta a köztisztviselők, 2011-től pedig a kormánytisztviselők napja is, amely napon szünetel az ügyintézés a hivatalokban, a kormányhivatalok, okmányirodák és kormányablakok ügyfélszolgálatain.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2016. június 27. 8:55

Veszprém megyében is indul a „Nyári diákmunka” program

A Nemzetgazdasági Minisztérium koordinálásával – a Veszprém Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztályának és a járási hivatalok foglalkoztatási osztályainak közreműködésével „Nyári diákmunka” elnevezéssel munkaerő-piaci program indul.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2016. június 22. 8:51

Tájékoztató ügyfélfogadás szüneteléséről

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy az alábbi napokon a Herendi Kormányablak Osztályon (Herend, Kossuth u. 97.) – technikai okok miatt - az elektronikus ügyintézés szünetel.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2016. június 15. 9:50

Tájékoztatás ingyenes jogi segítségnyújtásról

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Veszprém Megyei Kormányhivatal Gyámügyi és Igazságügyi Főosztály Igazságügyi Osztálya 2016. június 17-én (pénteken) 10.00-12.00 óráig a Veszprém Megyei Kormányhivatal Devecseri Járási Hivatalban (8460 Devecser, Petőfi tér 1.) ingyenes jogi tanácsadást tart.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2016. június 14. 9:53

Tájékoztató ügyfélfogadás szüneteléséről

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2016. június 15-én (szerdán) a Pápai Járási Hivatal Kormányablak Osztályán (Pápa, Fő utca 12.) - karbantartási munkálatok miatt - az ügyfélfogadás szünetel.
Az ügyintézés szünetelése alatt felmerülő esetleges kellemetlenségért szíves megértésüket kérjük!

Veszprém Megyei Kormányhivatal

Pápai Járási Hivatal