Veszprém Megyei Kormányhivatal

Takács Szabolcs

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2017. augusztus 9. 9:57

Ifjúsági Garancia Veszprém megyében

Ha 25 év alatti vagy, nem tanulsz, nem dolgozol, de szeretnél, az Ifjúsági Garancia program Neked szól!

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2017. augusztus 8. 9:07

TÁJÉKOZTATÁS

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2017. augusztus 10-én (csütörtökön) várhatóan 7:30-tól 12:00 óráig a Herendi Kormányablak (Herend, Kossuth u. 97.) ügyfélszolgálatán – áramszünet miatt – az elektronikus ügyintézés szünetel.
A kormányablak munkatársai személyesen állnak továbbra is az ügyfelek rendelkezésére.
Az esetleges kellemetlenségekért szíves megértésüket és türelmüket kérjük!

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2017. augusztus 3. 12:05

10 milliárd forintos munkahelyteremtő program indul a kkv-knak

Augusztus elsejétől 10 milliárd forint összegű nyílt pályázatot hirdet a mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásainak támogatására a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) - mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter az MTI-nek.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2017. július 26. 10:23

Veszprém Megyei Kormányhivatal épületeinek energetikai fejlesztése – lezárult az első ütem

A Veszprém Megyei Kormányhivatal 26 épülete újul meg a 2017-es év végéig. Az első ütemben elkészült 13 épület átadása ünnepélyes keretek között történt pénteken, a Megyeházán.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2017. július 26. 8:49

Frissen végzett Kormányablak ügyintézőket köszöntöttek

Ünnepélyes oklevélátadás helyszíne volt pénteken a Megyeháza Szent István terme. 2017. június 15-én sikeresen lezárult a Kormányablak ügyintézői képzés második üteme, melynek eredményeként országosan 569 fő vehette át a végzettségét igazoló oklevelet. A pénteki ünnepségen három megye frissen végzett hallgatóit köszöntötték.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2017. július 10. 13:45

TÁJÉKOZTATÓ - Ingyenes közműcsatlakozás, olcsóbb és fogyasztóbarát ügyintézés

A Kormány a családok, valamint a kis- és közepes vállalkozások terheinek további mérséklése érdekében ingyenessé teszi a közműcsatlakozásokat, továbbá mérsékli vagy teljesen ingyenessé teszi az ide kapcsolódó eljárási díjakat és a korábbinál lényegesen gyorsabb munkára kényszeríti a közműveket.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2017. július 10. 9:04

Tájékoztató a II. fokú rehabilitációs orvosszakértői vizsgálatokról

A Veszprém Megyei Kormányhivatal Veszprémi Járási Hivatala tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit, hogy 2017. július 01-től a rehabilitációs hatóságokkal és szakértői szervekkel kapcsolatban életbe lépett változások alapján a közlekedőképességgel és az aktív korúak ellátásával kapcsolatos ügyekben a II. fokú vizsgálatok Veszprémben (Komakút tér 1. sz. alatt) történnek.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2017. július 10. 8:57

Megtörtént a Pápai Járási Hivatal energetikai korszerűsítése

Egymilliárd forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert el 2016-ban a Veszprém Megyei Kormányhivatal a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program (KEHOP) vonatkozó kiírásán a feladatellátást szolgáló épületek korszerűsítésére.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2017. július 4. 13:02

TÁJÉKOZTATÓ a családtámogatási feladatok 2017. július 1-jétől történő hatásköri változásairól

A Kormány 2016. év végi döntése értelmében a családtámogatási feladatokat 2017. január 1-jétől a megyeszékhely szerinti járási hivatalok látják el.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2017. június 23. 8:37

TÁJÉKOZTATÓ a társadalombiztosítási kifizetőhellyel nem rendelkező foglalkoztatók egészségbiztosítási ellátásokkal kapcsolatos elektronikus ügyintézési kötelezettségéről

A Veszprém Megyei Kormányhivatal Veszprémi Járási Hivatala tájékoztatja a társadalombiztosítási kifizetőhellyel nem rendelkező foglalkoztatókat, hogy 2017. július 1-jétől alkalmazottaik csecsemőgondozási díj, gyermekgondozási díj, táppénz és baleseti táppénz iránti kérelmét kizárólag elektronikus úton nyújthatják be.