Veszprém Megyei Kormányhivatal

Takács Szabolcs

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2020. január 28. 11:35

Takács Szabolcs volt az Erdész-Vadászbál fővédnöke

Fővédnökként üdvözölte a sümegi Erdész-Vadászbál résztvevőit Takács Szabolcs kormánymegbízott az elmúlt hétvégén. Az eseményt kilencedik alkalommal rendezte meg a Veszprém Megyei Vadászkamara, a Verga Veszprémi Erdőgazdaság Zrt. és a Bakonyerdő Zrt.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2020. január 22. 14:46

Meghaladta az ezret a Babaváró hitelt igénylők száma Veszprém megyében

Már több mint ezer család vette igénybe a Babaváró hitelt Veszprém megyében. A Kormány által tavaly július 1-től meghirdetett Családvédelmi Akcióterv részeként igényelhető támogatást fiatal házaspárok kérhetik a bankfiókokban.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2020. január 16. 8:40

Nyugdíjasok és középiskolások ügyintézési ismereteit bővítették

Nyugdíjasok és végzős középiskolások számára tartottak tájékoztatót a Veszprém Megyei Kormányhivatal munkatársai. Az előadások célja: a fiatalok kormányhivatallal és területi közigazgatásban zajló ügyintézéssel kapcsolatos ismereteinek bővítése.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2020. január 8. 15:52

Életbe lépett az új európai növény-egészségügyi szabályozás

Az elmúlt időszakban – a globalizáció eredményeként – számos olyan növényi károsító került Európába, amely veszélyezteti a termesztett és a természeti környezetben élő növényekbiztonságát, ezért az Európai Unió a 2019. december 14-én valamennyi tagállamban életbe lépett új növény-egészségügyi rendeletével szigorította az eddigi előírásokat.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2019. december 13. 12:59

A Veszprém Megyei Gyermekvédelmi Központhoz kerültek a kormányhivatal cipősdobozai

Idén csaknem 300 cipősdoboz-ajándékot gyűjtöttek össze a Veszprém Megyei Kormányhivatal munkatársai. A becsomagolt dobozokat Kocsiné Sződy Karolinának, a Veszprém Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat vezetőjének adta át Takács Szabolcs kormánymegbízott.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2019. december 12. 17:09

Fogyasztóvédelmi tudnivalók a karácsonyi bevásárláshoz

Az év legmeghittebb időszakában az ünnepi fényekben pompázó karácsonyi vásárok és üzletek kellemes hangulatukkal, ajándékötleteikkel és gasztronómiai különlegességeikkel segítenek ráhangolódni az Adventre. A kereskedők tájékoztatásával és ellenőrzésével a fogyasztóvédelmi jogszabályok betartatását, a vásárlók védelmét igyekeznek elősegíteni a Veszprém Megyei Kormányhivatal szakemberei. A termékek cseréjét, jótállást illető főbb tudnivalókat összegyűjtöttük a vásárlók számára.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2019. december 11. 9:28

Megtartotta az idei utolsó jegyzői értekezletet a Veszprém Megyei Kormányhival

Takács Szabolcs kormánymegbízott a rendezvényt megnyitó beszédében hangsúlyozta: az értekezlet célja, ahogy eddig is, a hatóság és az önkormányzatok közötti közvetlen és jó kommunikáció fenntartása. Hangsúlyozta: hisz abban, hogy a közös feladatok megoldását, illetve az információáramlást is elősegítik ezek az alkalmak.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2019. december 9. 13:54

Ahol az állam és az állampolgár találkozik

A kormánytisztviselők életpályájáról, a nyári létszámhiány kezeléséről és küszöbön álló jogszabály-módosításokról kérdezte a Vehir.hu Takács Szabolcs kormánymegbízottat. Az interjú december 9-én jelent meg a portálon.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2019. december 7. 14:12

Legszebb téli élményüket rajzolták meg

Összesen 130 rajz érkezett a munkatársak gyermekeitől a Veszprém Megyei Kormányhivatal Mikulás-napi belső rajzpályázatára, amelynek témája a "Legszebb téli élményem" volt.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2019. december 3. 15:10

Megtartotta a polgármesterek védelmi igazgatási felkészítését a Veszprém Megyei Védelmi Bizottság

Megtartotta az önkormányzati választásokat követő védelmi igazgatási felkészítést az újonnan megválasztott Veszprém megyei polgármesterek részére a Veszprém Megyei Védelmi Bizottság. A Honvédelmi Minisztériummal és Belügyminisztériummal közös felkészítésről kormányhatározat rendelkezik.