Veszprém Megyei Kormányhivatal

Takács Szabolcs

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2019. augusztus 16. 12:02

Hétfőn zárva lesznek az ügyfélszolgálatok

Augusztus 19-én, hétfőn munkaszüneti nap miatt a kormányablakok és a kormányhivatali ügyfélszolgálatok is zárva tartanak.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2019. augusztus 14. 15:59

Hasznos kiadványokkal segítik a Veszprém megyei fogyasztókat

A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal és a Veszprém Megyei Kormányhivatal közös sajtótájékoztatóján a Panasza van? Segítünk! című fogyasztóvédelmi kiadványsorozat hetedik és nyolcadik füzetének bemutatása, illetve a Veszprém Megyei Kormányhivatal fogyasztóvédelmi feladatainak, nyári ellenőrzéseinek ismertetése volt fókuszban. Dr. Vajda Viktória, a Veszprém Megyei Kormányhivatal főigazgatója azt emelte ki, hogy ez nem az első hasonló tájékoztatójuk.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2019. augusztus 9. 13:40

Szünetel az ügyfélfogadás jövő kedden a Veszprém Mindszenty utcai kormányablakban

Felhívjuk Tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy karbantartás miatt augusztus 13-án kedden zárva tart a Veszprém Mindszenty József utcai kormányablak.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2019. augusztus 7. 9:01

Változik a kormányablakok és kormányhivatali ügyfélszolgálatok nyitvatartása az ünnep miatt

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy az augusztus 20-ai nemzeti ünnep körüli munkarend-változás miatt változik a Veszprém Megyei Kormányhivatal kormányablakainak és ügyfélszolgálatainak nyitvatartása is.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2019. augusztus 5. 11:29

Szünetel az ügyfélfogadás holnap Várpalotán

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Várpalotai Járási Hivatal Kormányablak Osztályán
2019. augusztus 6-án kedden szünetel az ügyfélfogadás
informatikai karbantartás miatt.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2019. augusztus 2. 10:35

Népszerű Veszprém megyében a Nyári diákmunka program

A munkaadók és a fiatalok körében is népszerű a Nyári diákmunka program: idén az első hónapban, júliusban a tavalyinál is többen – csaknem 1200 diák és 270 munkáltató - éltek a lehetőséggel Veszprém megyében. A program a Balaton partján az idegenforgalmi szezonban különösen nagy segítséget jelent a munkaadóknak. Jelentkezni a program teljes ideje alatt, augusztus 31-éig lehet, és akár néhány napos munka is vállalható.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2019. július 26. 14:53

Veszprém megyei strandokat látogat a kormányablak busz

A Balaton-parton, a csopaki strand előtt tartott ma ügyfélszolgálatot a Veszprém Megyei Kormányhivatal kormányablak busza. Takács Szabolcs kormánymegbízott és Ambrus Tibor, Csopak polgármestere a helyszínen arról beszélt: a nyári időszakban a strandok közelében és fesztiválokon vehető igénybe a mobil kormányablak, ahol a szokásos hivatali ügyek bármelyike elintézhető vagy elindítható.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2019. július 22. 14:32

Elégedettségmérés alapján fejleszti tovább szolgáltatásait a Veszprém Megyei Kormányhivatal

Szolgáltató Kormányhivatali Modellt vezetett be 2017-ben a Veszprém Megyei Kormányhivatal azzal a céllal, hogy a közszolgáltatás színvonala, a hatósági ügyintézés minősége még tovább emelkedjen. A jogszerű, ügyfélbarát kormányhivatali munka megvalósításához szükséges lépéseket az ügyfelek és partnerek véleményének figyelembe vételével készíti elő a hivatal.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2019. július 16. 14:32

Minden Veszprém megyei kormányablakban igényelhető az Európai Egészségbiztosítási Kártya

Bármelyik kormányablakban hozzáférhető július elsejétől az Európai Egészségbiztosítási Kártya és a tajkártya másodlat példánya is. Ezeket az okmányokat korábban csak az Egészségbiztosítási Osztály ügyfélszolgálatán igényelhették az ügyfelek.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2019. július 16. 10:03

A kormányablak busz is ott volt a Kiscsőszi Pajtafesztiválon

A XV. Kiscsőszi Pajtafesztivál résztvevői is igénybe vehették július 13-án, múlt szombaton a Veszprém Megyei Kormányhivatal mobilizált ügyfélszolgálatát. A teljes körű ügyintézésre felszerelt kisbuszban a Devecseri Járási Hivatal Kormányablak Osztályának két munkatársa nyújtott mindenre kiterjedő tájékoztatást az elérhető szolgáltatásokról.