Veszprém Megyei Kormányhivatal

Takács Szabolcs

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2016. június 22. 8:51

Tájékoztató ügyfélfogadás szüneteléséről

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy az alábbi napokon a Herendi Kormányablak Osztályon (Herend, Kossuth u. 97.) – technikai okok miatt - az elektronikus ügyintézés szünetel.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2016. június 15. 9:50

Tájékoztatás ingyenes jogi segítségnyújtásról

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Veszprém Megyei Kormányhivatal Gyámügyi és Igazságügyi Főosztály Igazságügyi Osztálya 2016. június 17-én (pénteken) 10.00-12.00 óráig a Veszprém Megyei Kormányhivatal Devecseri Járási Hivatalban (8460 Devecser, Petőfi tér 1.) ingyenes jogi tanácsadást tart.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2016. június 14. 9:53

Tájékoztató ügyfélfogadás szüneteléséről

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2016. június 15-én (szerdán) a Pápai Járási Hivatal Kormányablak Osztályán (Pápa, Fő utca 12.) - karbantartási munkálatok miatt - az ügyfélfogadás szünetel.
Az ügyintézés szünetelése alatt felmerülő esetleges kellemetlenségért szíves megértésüket kérjük!

Veszprém Megyei Kormányhivatal

Pápai Járási Hivatal

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2016. május 31. 11:27

Tájékoztató a növényvédelmi gépek időszakos felülvizsgálatáról gazdálkodóknak

A szántóföldi és kertészeti kultúrák növényvédelmi költségei a termesztési költségek 25-30 %-át is elérhetik. Ez a nagy anyagi ráfordítás csak magas színvonalú növényvédelmi tevékenység esetén térül meg, mivel a kijuttatás-technológia jelentősen befolyásolja a növényvédő szerek hatékonyságát. Nagy figyelmet kell tehát fordítani nemcsak a megfelelő növényvédő szer kiválasztására és annak az optimális időben való, szakszerű kijuttatására, hanem a növényvédő gépek állapotára, munkájuk minőségére, és a gépkezelők képzésére is.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2016. május 31. 11:03

Felhívás

A Veszprém Megyei Kormányhivatal Élelmiszerlánc-biztonsági, Növény és Talajvédelmi Főosztálya várja azon vállalkozók jelentkezését, akik szerződés alapján el tudják látni a 2016. évben parlagfű fertőzöttség vonatkozásában elrendelt közérdekű védekezési feladatokat.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2016. május 17. 11:43

TeSzedd! a tiszta környezetért

A Veszprém Megyei Kormányhivatal ismét csatlakozott a TeSzedd!- Önkéntesen a tiszta Magyarországért akcióhoz. A természetes környezet szépségének helyreállításában a Hivatal főosztályain és járási hivatalaiban dolgozó kollégák önkéntesen vettek részt. Közel 150 munkatársunk a hozzátartozóikkal karöltve gyűjtöttek szemetet Pápától Balatonalmádiig, támogatva a környezettudatos gondolkodás népszerűsítését.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2016. május 17. 8:32

Előadást tartott a Kormánymegbízott

Takács Szabolcs kormánymegbízott meghívásra előadást tartott a KDNP taggyűlésén a kormányhivatali és a járási rendszer kialakításáról, a Hivatal aktuális feladatairól.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2016. május 17. 8:29

Átadták a Gizella királyné kilátót

„A jövő a kezünkben van” közjóléti beruházási sorozat keretében egy újabb kilátóval lett gazdagabb a Királynék városa. A gulya-dombi átadón Schumacher István, a Verga Veszprémi Erdőgazdaság Zrt. vezérigazgató mellett Bitay Márton államtitkár és Takács Szabolcs kormánymegbízott is megosztotta a közönséggel ünnepi gondolatait.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2016. április 26. 10:45

Középpontban a vállalkozók

Országos konferenciasorozat indult „A vállalati szektorhoz kapcsolódó közigazgatási bürokráciacsökkentési program kidolgozása” című Európai Uniós projekt keretében a Miniszterelnökség, a Nemzetgazdasági Minisztérium, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége és a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal alkotta konzorcium szervezésében. A konferenciasorozat nyitó rendezvényét április 15-én tartották Győrött a második állomásnak pedig Veszprém adott otthont.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2016. április 26. 10:17

Áprilisban bővült a kormányablakokban intézhető ügyek száma

Újabb 508 ügytípussal bővültek április 8-tól a kormányablakokban intézhető ügyek, ezzel 1135-re emelkedett az ügykörök száma.