Veszprém Megyei Kormányhivatal

Takács Szabolcs

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2020. június 4. 15:00

Összetartoztunk, összetartozunk

Ma száz éves a trianoni döntés, amely Magyarország területét egyharmadára, népességét 40 százalékra csökkentette. Egy tollvonással a magyarság harmada került az új határvonalakon túlra. Egyetlen nemzet sem élt túl hasonló csonkolást, de mi, magyarok, mégis itt vagyunk. A mai napon fejet hajtunk a mögöttünk hagyott évszázad magyar áldozatai előtt, gondolunk azokra, akiket magyarságuk miatt kivégeztek, bebörtönöztek vagy tönkretettek. Gondolunk azokra, akiknek az elmúlt évszázadban a hazájukért való hűségért kellett életüket áldozni.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2020. május 21. 15:29

Áramszünet miatt szünetel az ügyfélfogadás Herenden holnap

A szolgáltató által bejelentett áramszünet miatt 2020. május 22-én, pénteken szünetel az ügyfélfogadás a Herend, Kossuth Lajos utca 97. szám alatti kormányablakban.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2020. május 21. 9:38

Egyeztetés az MTD Hungária vezetőivel

Takács Szabolcs kormánymegbízott részt vett a térség politikai vezetői, valamint az MTD Hungária Kft. ügyvezetői közötti egyeztetésen, ahol a cég nemesvámosi gyárának bezárásáról és az ebből fakadó csoportos létszámleépítés stratégiai kérdéseiről tárgyaltak. A találkozón, amelyet Ovádi Péter országgyűlési képviselő kezdeményezett, jelen volt a Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, valamint Nemesvámos polgármestere is.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2020. május 20. 14:34

Ismét közlekedik Veszprém megye mobilizált ügyfélszolgálata

Júniustól ismét fogadja ügyfeleit a települési helyszíneken Veszprém megye kormányablak busza.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2020. május 15. 10:28

A veszélyhelyzet alatti ellenőrzött bejelentés fogadását biztosító e-mail-címek és az ellenőrzött bejelentéssel kapcsolatos tájékoztatás

2020. május 18-án lép hatályba a veszélyhelyzet alatti engedélykötelezettségről, valamint az ellenőrzött bejelentésről szóló 191/2020. (V. 8.) Korm. rendelet (a továbbiakban: Korm. rendelet).

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2020. május 14. 15:08

Május 15-e az Egységes Kérelem kifizetési igényeinek benyújtási határideje

Holnapig nyújthatják be a gazdálkodók az idei Egységes Kérelem kifizetési igényeit az erre a célra létrehozott elektronikus felületen.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2020. április 30. 14:10

Baromfi- és sertéstelepek járványvédelmi fejlesztéseire indított pályázatot a kormány

A kormány Vidékfejlesztési Programjának egyik célja az állattartó gazdaságok versenyképességének javítása, a környezetvédelmi szempontok fokozottabb figyelembe vétele, illetve az agrárvállalkozások jövedelembiztonságának növelése az állattartást folytató mezőgazdasági termelők bevonásával.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2020. április 28. 15:38

Átmenetileg csak mobilon elérhető a kormányhivatal Erdészeti Osztálya

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Veszprém Megyei Kormányhivatal Agrárügyi Főosztály Erdészeti Osztálya technikai okok miatt 2020. április 28. 15.00 óra és 2020. április 30. reggel 8.00 óra között vezetékes telefonon nem elérhető.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2020. április 3. 11:15

Tájékoztatás álláskeresőknek

A világméretű koronavírus járvány következtében egyre többen válhatnak álláskeresővé. Rövid tájékoztatónkban bemutatjuk az általános tudnivalókat és a legfontosabb teendőket. Ki jogosult álláskeresési járadékra? Hová kell fordulni?

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2020. március 30. 16:36

Távoktatásra térnek át a felnőttképzési programok

A koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzet miatt március 27-től kizárólag távoktatásban, illetve digitális képzésként szervezhetőek meg az álláskeresést segítő felnőttképzési programok. Személyes jelenlétet igénylő képzés, illetve vizsga nem tartható.