Veszprém Megyei Kormányhivatal

Takács Szabolcs

kormánymegbízott

Vezető hírek

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2016. április 26. 10:45

Középpontban a vállalkozók

Országos konferenciasorozat indult „A vállalati szektorhoz kapcsolódó közigazgatási bürokráciacsökkentési program kidolgozása” című Európai Uniós projekt keretében a Miniszterelnökség, a Nemzetgazdasági Minisztérium, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége és a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal alkotta konzorcium szervezésében. A konferenciasorozat nyitó rendezvényét április 15-én tartották Győrött a második állomásnak pedig Veszprém adott otthont.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2016. április 26. 10:17

Áprilisban bővült a kormányablakokban intézhető ügyek száma

Újabb 508 ügytípussal bővültek április 8-tól a kormányablakokban intézhető ügyek, ezzel 1135-re emelkedett az ügykörök száma.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2016. április 20. 13:42

Fókuszban a foglalkoztatás

A Veszprém Megyei Kormányhivatal járási hivatalainak foglalkoztatási osztályai az Európai Munkáltatói Napok elnevezésű kampány keretében 2016. március és április hónapjában Állásbörzéket és Munkáltatói Fórumokat szervezett Veszprém megye mind a 10 járásában.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2016. április 20. 13:45

Szentendre a Balatonon

Ünnepélyes keretek között nyílt meg a Szentendre a Balatonon című kiállítás a Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. (MANK) Szigligeti Alkotóházában 2016. április 10-én. A Magyar Költészet Napja alkalmából megrendezett tárlaton a Szentendrei Régi Művésztelep alkotóinak a műveit tekinthetik meg a jövőben az érdeklődők.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2016. március 24. 8:17

Elismerték a rendőrség munkáját

Szerdán a Veszprémi Rendőr-főkapitányság épületében ünnepélyes keretek között részesült elismerésben az a 8 rendőr, akik a március 17-ei autósüldözési akcióban részt vettek és sikeresen elfogták az előlük gépkocsival menekülő férfit.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2016. március 17. 11:51

Miniszteri elismerő oklevélben részesült a Veszprém Megyei Kormányhivatal munkatársa

Orbán Viktor miniszterelnök úr javaslatára Áder János, Magyarország köztársasági elnöke nemzeti ünnepünk, március 15-e alkalmából állami kitüntetéseket adományozott. A kitüntetéseket megbízásából Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter úr adta át. Az átadás 2016. március 11-én, pénteken volt a Várkert Bazár Rendezvénytermében, melyen Takács Szabolcs kormánymegbízott is részt vett.