Veszprém Megyei Kormányhivatal

Takács Szabolcs

kormánymegbízott

Vezető hírek

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2018. szeptember 24. 16:00

Több napos szimulációs gyakorlatot hajtott végre a Veszprém Megyei Védelmi Bizottság

Több napos, komplex védelmi-igazgatási gyakorlatot hajtott végre a Veszprém Megyei Védelmi Bizottság a múlt hétvégén, amely a veszélyelhárításra és a fegyveres összetűzések kezelésére egyszerre irányult. A gyakorlat valósághűen mutatta be a rendvédelmi és fegyveres szervek zökkenőmentes együttműködését.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2018. szeptember 24. 8:41

A SZÚNYOGOK ELLENI VÉDEKEZÉSRE HÍVJA FEL A FIGYELMET AZ EMMI

Hazánkban a korábbi évekhez képest 2018-ban nagyobb számban diagnosztizáltak nyugat-nílusi lázas megbetegedéseket. A betegséget hazánkban országszerte előforduló, gyakori szúnyogfajok terjesztik. A szúnyogok elleni védekezés legfontosabb része a szúnyogcsípések elkerülése, kivédése, valamint a szúnyogok szaporodásának megakadályozása, az úgynevezett tenyészőhelyek felszámolása – áll az Emberi Erőforrások Minisztériuma országos tisztifőorvosi feladatok ellátására jogosult főosztályvezetőjének tájékoztatójában.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2018. szeptember 20. 16:08

2500 állást kínálnak a veszprémi állásbörzén

Több mint 20 cég mintegy 2500 munkahelyet kínál az V. Napló Állásbörzén a veszprémi Arénában. A rendezvény kiemelt szakmai partnere a Veszprém Megyei Kormányhivatal, amely saját standjával is bemutatkozik.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2018. szeptember 18. 14:48

Fontos, hogy meg tudják mutatni értékeiket

Roma tehetségkutató napot tartottak Veszprémben

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2018. szeptember 14. 13:18

Jegyzői értekezletet tartott a Veszprém Megyei Kormányhivatal

Másodszor tartott jegyzői értekezletet az évben a Veszprém Megyei Kormányhivatal. A konferencia résztvevőit Takács Szabolcs kormánymegbízott köszöntötte, aki arról beszélt: a Kormányhivatal fő célkitűzése továbbra is az állampolgári ügyintézés további egyszerűsítése maradt. Hangsúlyozta, hogy az ügykörök számának bővítésével és az ügyintézés helyszíneinek könnyen elérhetővé tételével már sikerült jó minőségű szolgáltatást létrehozni.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2018. szeptember 12. 13:32

Megdolgozik a lakosság bizalmáért a Veszprém Megyei Kormányhivatal

A polgári, keresztény értékrendek és a szolgáltató állam koncepciója mentén folytatja munkáját a Veszprém Megyei Kormányhivatal élén Takács Szabolcs kormánymegbízott, aki nemrég vehette át az újabb négy évre szóló kinevezését Orbán Viktor miniszterelnöktől. Az interjú a Napló 2018. szeptember 8-ai számában jelent meg.