Veszprém Megyei Kormányhivatal

Takács Szabolcs

kormánymegbízott

Vezető hírek

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2015. október 5. 9:09

Követendő példát mutató vállalkozások

2015. szeptember 16-án oklevél átadó ünnepséget rendezett a Veszprém Megyei Kormányhivatal a pozitív listás vállalkozásoknak.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2015. október 1. 8:35

Gyakorlatot tartott a Veszprém Megyei Védelmi Bizottság

A Veszprém Megyei Védelmi Bizottság (továbbiakban: VMVB) a területi veszélyelhárítási tervekben foglaltak végrehajtásának biztosítására legalább 3 évente gyakorlatot tart. A VMVB a hatályos jogszabályi kötelezettségeinek tett eleget, amikor 2015. szeptember 18-a és 20-a között megszervezte a fegyveres összeütközések időszaki komplex védelmi igazgatási gyakorlatát (továbbiakban: Gyakorlat). A Gyakorlat civil, rendvédelmi együttműködés hatékony megvalósítását hivatott bemutatni és gyakoroltatni.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2015. október 5. 10:57

Felhívás

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Veszprém Megyei Kormányhivatal Gyámügyi és Igazságügyi Főosztály Igazságügyi Osztálya 2015. október 9-én (pénteken) 10.00-12.00 óráig a Devecseri Járási Hivatal épületében (8456 Devecser, Petőfi tér 1.) ingyenes jogi tanácsadást tart.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2015. szeptember 16. 8:00

Átadásra került a 10. kormányablak Veszprém megyében

Dr. Baltay Tímea, a Miniszterelnökség kormányablakokért felelős helyettes államtitkára és Takács Szabolcs, a Veszprém Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja 2015. szeptember 15-én ünnepélyes keretek között adta át Balatonalmádi, Széchenyi sétány 1. szám alatt kialakított kormányablakot. Az átadásnak köszönhetően a Balatonfűzfői Kormányablakkal együtt immáron két kormányablak várja az ügyfeleket a Balatonalmádi Járásban.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2015. szeptember 13. 8:08

Kormányhivatalok IV. Foci tornája és Családi napja

Szeptember második szombatján negyedik alkalommal rendezte meg a PromoSport Kft. a Kormányhivatalok Foci Tornáját, amely a tavalyi tornához hasonlóan szintén családi eseménnyel továbbá főzőversennyel is kiegészült. A rendezvénynek az Oxygen Buda Sportcentrum adott otthont. A hagyományossá vált eseményen a fővédnöki tisztet ezúttal is dr. Kovács Zoltán, a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára töltötte be.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2015. szeptember 8. 11:45

Nyugdíjba vonult kollégák köszöntése

2015. szeptember 2-án Takács Szabolcs a Veszprém Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja ünnepélyes keretek között búcsúztatta az idei év II. negyedévében nyugdíjba vonuló kollégákat.