Veszprém Megyei Kormányhivatal

Takács Szabolcs

kormánymegbízott

Vezető hírek

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2016. május 17. 11:43

TeSzedd! a tiszta környezetért

A Veszprém Megyei Kormányhivatal ismét csatlakozott a TeSzedd!- Önkéntesen a tiszta Magyarországért akcióhoz. A természetes környezet szépségének helyreállításában a Hivatal főosztályain és járási hivatalaiban dolgozó kollégák önkéntesen vettek részt. Közel 150 munkatársunk a hozzátartozóikkal karöltve gyűjtöttek szemetet Pápától Balatonalmádiig, támogatva a környezettudatos gondolkodás népszerűsítését.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2016. május 5. 11:50

A Közéleti Magazin vendégeként adott interjút a Kormánymegbízott

A Veszprém Televízió Közéleti Magazinjának volt a vendége Takács Szabolcs kormánymegbízott, ahol a Hivatal aktuális feladatairól és azok tapasztalatairól számolt be a nézőknek. A Kormánymegbízott többek közt kitért a 2016. január 1-ei bürokráciacsökkentési lépések tapasztalataira, a tavalyi és az idei évben lezajlott földárverésekre, végezetül bemutatta a tavaszi Munkáltatói Fórumokat és Állásbörzéket.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2016. május 17. 8:29

Átadták a Gizella királyné kilátót

„A jövő a kezünkben van” közjóléti beruházási sorozat keretében egy újabb kilátóval lett gazdagabb a Királynék városa. A gulya-dombi átadón Schumacher István, a Verga Veszprémi Erdőgazdaság Zrt. vezérigazgató mellett Bitay Márton államtitkár és Takács Szabolcs kormánymegbízott is megosztotta a közönséggel ünnepi gondolatait.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2016. május 17. 8:32

Előadást tartott a Kormánymegbízott

Takács Szabolcs kormánymegbízott meghívásra előadást tartott a KDNP taggyűlésén a kormányhivatali és a járási rendszer kialakításáról, a Hivatal aktuális feladatairól.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2016. április 26. 10:45

Középpontban a vállalkozók

Országos konferenciasorozat indult „A vállalati szektorhoz kapcsolódó közigazgatási bürokráciacsökkentési program kidolgozása” című Európai Uniós projekt keretében a Miniszterelnökség, a Nemzetgazdasági Minisztérium, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége és a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal alkotta konzorcium szervezésében. A konferenciasorozat nyitó rendezvényét április 15-én tartották Győrött a második állomásnak pedig Veszprém adott otthont.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2016. április 26. 10:17

Áprilisban bővült a kormányablakokban intézhető ügyek száma

Újabb 508 ügytípussal bővültek április 8-tól a kormányablakokban intézhető ügyek, ezzel 1135-re emelkedett az ügykörök száma.