Veszprém Megyei Kormányhivatal

Takács Szabolcs

kormánymegbízott

Vezető hírek

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2018. augusztus 15. 13:31

Augusztus 27-én érkezik a szeptemberi családi pótlék

Az idén is korábban fizeti ki az államkincstár a szeptemberi családtámogatási ellátásokat - közölte a Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára a Magyar Idők szombati számában.
A több mint egymillió érintett már augusztus 27-én megkapja a családi pótlékot, a gyermekgondozást segítő ellátást, illetve a gyermeknevelési támogatást - mondta Tállai András.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2018. július 31. 15:44

Információbiztonsági konferencia a Megyeházán

Az információbiztonság aktuális kérdéseiről, kiberbiztonságról, valamint a napjainkban jelentkező hálózati fenyegetettségekről is kaptak tájékoztatást a Veszprém Megyei Kormányhivatal munkatársai, a Veszprém Megyei Katasztrófavédelem által szervezett Információbiztonsági kampánynak köszönhetően, 2018. július 25-én.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2018. július 27. 8:35

TÁJÉKOZTATÓ

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Veszprém Megyei Kormányhivatal Pápai Járási Hivatal nyugdíjmegállapítási- és adategyeztetési ügyekkel foglalkozó szervezeti egységénél (8500 Pápa, Széchenyi u. 21.) a telefonhálózat nem működik, a hiba elhárításáig szíves türelmüket kérjük!
A telefonon történő megkereséseket a Hatósági Osztály 89/795-037-es telefonszámán fogadják a kollégák.
Megértésüket köszönjük!

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2018. július 24. 9:12

Módosult a SZEVIÉP Zrt. károsultjai állami kárrendezéséről szóló jogszabály

A jogszabály módosítása értelmében több szempontból is bővült a kárrendezésre jogosultak köre.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2018. július 23. 13:41

Újabb hatmilliárd forint munkahelyteremtésre

Hatmilliárd forintból idén már második alkalommal hirdeti meg a Pénzügyminisztérium a mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásainak támogatására kiírt programját - jelentette be Varga Mihály.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2018. július 17. 10:01

Takács Szabolcs kormánymegbízott adott interjút a Veszprém TV-ben

A Veszprém Televízió Közéleti Magazin című műsorának volt vendége 2018. július 13-án Takács Szabolcs. A régi-új kormánymegbízott már 2014 óta vezeti a Veszprém Megyei Kormányhivatalt. Második ciklusának megkezdése alkalmából adott interjújában értékelte az elmúlt négy év eredményeit, a közigazgatás reformjának folyamatát és beszélt a Hivatal előtt álló négy év terveiről, feladatairól.