Veszprém Megyei Kormányhivatal

Takács Szabolcs

kormánymegbízott

Vezető hírek

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2019. január 15. 12:07

HAVI 100 ezer forint a GYOD a gondozott gyermek korától függetlenül

Idén januártól a Veszprém Megyei Kormányhivatal illetékességi területén is egységes, havi 100 ezer forint összegű otthongondozási díjat vehetnek igénybe az önellátásra képtelen gyermeküket ellátó szülők. A jogosultság elbírálását a Veszprém Megyei Kormányhivatal járási hivatalai január 15-éig végezték el, az új jogosultságok igénylése folyamatosan benyújtható.

KORMÁNYHIVATALOK, 2019. január 2. 10:35

Bizalmon alapuló rendszert szeretnénk kiépíteni

Az államtitkár szerint Ausztriát is megelőztük a kormányablakok ügyintézési gyorsaságával.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2018. december 18. 13:02

Eszközökkel támogatta két önkéntes mentőszervezet munkáját a Veszprém Megyei Védelmi Bizottság

A Veszprém Megyei Védelmi Bizottság fontosnak tarja a megyében önkéntes szolgálatot teljesítő mentőegyesületek segítését. Ebben az évben két egyesületnek adott át Takács Szabolcs, a bizottság elnöke a munkavégzésüket segítő felszereléseket.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2018. december 17. 15:28

Növekvő ügyfélforgalom, csökkenő kiadások jellemzik a Veszprém Megyei Kormányhivatal 2018-as évét


Növekedett az intézhető ügyek és az ügyfelek száma is a Veszprém Megyei Kormányhivatalban a 2018-as évben – derült ki Takács Szabolcs kormánymegbízott évértékelő sajtótájékoztatóján. Elhangzott: az intézmény Egyetem utcai épületének átadásával tovább folytatódott a költséghatékony működés érdekében megkezdett intézmény-racionalizáció, minimálisra csökkent a bérelt ingatlanok száma.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2018. december 15. 12:11

A család témájában szervezett gyermekrajz-pályázatot a Veszprém Megyei Kormányhivatal

Gyermekprogram kíséretében hirdettünk eredményt a Veszprém Megyei Kormányhivatal belső, a munkatársak gyermekei számára meghirdetett rajzpályázaton. A Családok éve alkalmából „Az én családom” tematikában meghirdetett versenyre 136 csodaszép munka érkezett be, a díjazottakat 3-6, 7-9, 10-12, és 13-15 éves korcsoportonként 1-3. helyezésig díjaztuk.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2018. december 12. 14:59

Cipősdoboz-ajándékot adtak át a Kormányhivatal dolgozói

A Veszprém Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat lakásotthonokban élő gondozott gyermekeihez jut el hamarosan az a 269 ajándékokkal teli doboz, amelyet a Veszprém Megyei Kormányhivatal munkatársai gyűjtöttek össze az elmúlt napokban.