Veszprém Megyei Kormányhivatal

Takács Szabolcs

kormánymegbízott

Vezető hírek

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2014. október 22. 9:53

Kommunikációs rendszer karbantartása

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy az informatikai rendszer karbantartása miatt 2014. október 22-én 12 órától 20 óráig telefonon és elektronikus levelezésen keresztül nem érhetők el a Veszprém Megyei Kormányhivatal alábbi szervezeti egységei:

- Erdészeti Igazgatóság
- Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Igazgatóság
- Földművelésügyi Igazgatóság
- Növény- és Talajvédelmi Igazgatóság

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2014. október 17. 13:44

Tájékoztató a Veszprém megyét is érintő a kéknyelv-betegségről

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) állategészségügyi nemzeti referencia laboratóriuma kimutatta a kérődző állatokat megbetegítő kéknyelv-betegség előfordulását Csongrád megye déli részén és Bács-Kiskun megyében.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2014. október 10. 13:35

„Feltöltés 2014”

A Magyar Honvédség Központi Hadkiegészítő és Nyilvántartó Parancsnoksága középiskolások bevonásával sorozási gyakorlatot tartott Veszprémben. A gyakorlat lényege, hogy az együttműködő szervezetek gyakorlati bemutatón ismerhették meg, a különleges jogrendi időszakban hadkötelezettséggel járó sorozási feladatokat. A rendezvénynek a Pannon Egyetem adott otthont, ahol a Veszprém Megyei Kormánymegbízott, Takács Szabolcs mint a megyei Védelmi Bizottság elnöke, és a Járási Hivatalok vezetői mint a helyi Védelmi Bizottságok elnökei is részt vettek.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2014. október 9. 11:17

Előadást tartott a Veszprém Megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelősége az ajkai nyugdíjasklubok vezetőinek

Az Ajkai Idősügyi Tanács ügyvezetője megkeresésére a Veszprém Megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelősége, a nyugdíjasokat érintő fogyasztóvédelmi tájékoztatót tartott az ajkai nyugdíjasklub vezetők és az Idősügyi Tanács részére 2014. október 7-én.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2014. október 8. 9:19

„Lépj Közelebb” Esélyegyenlőségi Nap

„Lépj Közelebb” esélyegyenlőségi roadshow került megrendezésre melynek a Veszprém Megyei Kormányhivatal Munkavédelmi és Munkaügyi Szakigazgatási Szerve adott otthont. A programsorozat harmadik állomása volt a veszprémi, amelynek célja, hogy a különböző fogyatékossággal élő emberek életét, mindennapjait még jobban megismerjék az érdeklődök.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2014. október 3. 10:34

Magyar - Román Nyugdíjtanácsadó Napok

Az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság és a Casa Naţională de Pensii Publice Romania– a nemzetközi nyugdíjszakmai együttműködés keretében Magyar - Román Tanácsadó Napokat tart.