Veszprém Megyei Kormányhivatal

Takács Szabolcs

kormánymegbízott

Vezető hírek

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2014. augusztus 21. 9:28

Magyar - Osztrák Nyugdíjtanácsadó Nap

Az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság és a Pensionsversicherungsanstalt a nemzetközi nyugdíjszakmai együttműködés keretében Magyar - Osztrák Nyugdíjtanácsadó Napot tart 2014. szeptember 23-án Győrben, 24-én Sopronban, valamint 25-én Budapesten.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2014. augusztus 21. 9:16

Ingyenes jogi segítségnyújtás Devecserben

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Veszprém Megyei Kormányhivatal Igazságügyi Szolgálata 2014. szeptember 5-én (pénteken) 10.00-12.00 óra között ingyenes jogi tanácsadást tart a Veszprém Megyei Kormányhivatal Devecseri Járási Hivatal épületében (8460 Devecser, Petőfi tér 1.).

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2014. augusztus 14. 10:55

Falunap egy eltűnt településen

Iharkút - Légy áldott, Iharkút népe! Ez a haranglábon függő felirat fogadta az eltűnt falucska lakóit az Iharkúti Emlékparkban. Az Iharkúti Emlékbizottság és Hagyo-mányőrző Egyesület kilencedszer rendezte meg egykori lakói és leszármazottaik részére a hagyományos találkozót.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2014. augusztus 12. 14:31

Áramszünet a Herendi Kormányablakban

A Veszprém Megyei Kormányhivatal Veszprémi Járási Hivatala tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit, hogy 2014. augusztus 14-én (csütörtök) az EON Zrt. közleménye szerint Herend területén áramszünet lesz, ezért az elektronikus ügyintézés szünetel a Herendi Kormányablak, Herend, Kossuth u. 97. szám alatti ügyfélszolgálatán.
A kormányablak munkatársai az ügyfélfogadási időben tájékoztatás nyújtással rendelkezésre állnak.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2014. augusztus 12. 9:05

Újra működnek a telefonvonalak az Ajkai Járási Hivatal Járási Földhivatalánál

Tájékoztatjuk a Tisztelt Ügyfeleket, hogy a Veszprém Megyei Kormányhivatal Ajkai Járási Hivatal Járási Földhivatalának - korábban technikai okok miatt átmenetileg nem elérhető – telefonvonalai újra hívhatóak.
Az esetlegesen felmerülő kellemetlenségekért elnézésüket kérjük.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2014. augusztus 11. 9:35

Tájékoztató a szőlő aranyszínű sárgaság fitoplazmáról

Veszprém megyében is azonosították már a szőlő aranyszínű sárgaság fitoplazma kórokozóját. A Veszprém Megyei Kormányhivatal Növény- és Talajvédelmi Igazgatósága célja a fertőzöttség felszámolása, a kórokozó terjedésének megakadályozása.