Veszprém Megyei Kormányhivatal

Takács Szabolcs

kormánymegbízott

Vezető hírek

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. augusztus 12. 9:43

A kormány idén is támogatja a népi építészet emlékek megóvását

Szeptember 14-ig igényelhető támogatás a Népi Építészeti Program 2020 keretében népi építészeti emlékek felújításához vagy a helyreállítás szakmai előkészítéséhez. A legfeljebb 20 millió forint összegű vissza nem térítendő támogatás igénylésének feltételei a Teleki László Alapítvány honlapján érhetők el.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2020. augusztus 6. 9:21

Gyorsan helyreállhatnak a turizmus mutatói a Balaton-Bakony térségben

A veszélyhelyzet idején végzett munkáról, a megyei foglalkoztatás helyzetéről és a kormányhivatal bürokráciacsökkentéssel kapcsolatos feladatairól is beszélt Takács Szabolcs kormánymegbízott a Magyar Nemzet mai számának Pannónia Kincsei mellékletében.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2020. augusztus 3. 11:50

Ügyfélfogadási szünet Zircen

Karbantartás miatt szünetel az ügyfélfogadás a zirci kormányablakban 2020. augusztus 4-én kedden 8.00 és 12.00 óra között.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2020. július 29. 15:06

Jövő nyárra megújul a nagyvázsonyi vár

Jövő nyárra megújul a nagyvázsonyi Kinizsi-vár a Nemzeti kastélyprogramnak és a Nemzeti várprogramnak köszönhetően. A mintegy másfél milliárd forint összegű beruházás eredményeként nőni fog a térség gazdasági vonzereje és munkahelyteremtő képessége - hangsúlyozta a fejlesztés alapkőletételén György István, a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2020. július 28. 13:44

Pollenallergia: a szervezet veszélyes anyagként azonosítja a virágport

Tüsszögés, torokkaparás, könnyezés – szénanáthát, azaz pollenallergiát sokféle virágpor okozhat, a tünetek mégis csaknem mindig azonosak. Több növényből származó pollenkoncentráció már a közepes és a magas tartományban van. Az ezekre érzékenyeknek érdemes figyelniük a pollen-előrejelzést, kerülniük a virágzó réteket, fákat és lemondaniuk dísztárgyaik többségéről.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2020. július 24. 11:18

Egynapos ügyfélfogadási szünet a balatonalmádi Kormányablakban

2020. július 29-én, szerdán karbantartási munkák miatt zárva tart a balatonalmádi Kormányablak.