Veszprém Megyei Kormányhivatal

Takács Szabolcs

kormánymegbízott

Vezető hírek

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2016. június 29. 16:09

Köztisztviselők és kormánytisztviselők napja

Július 1-je 2001 óta a köztisztviselők, 2011-től pedig a kormánytisztviselők napja is, amely napon szünetel az ügyintézés a hivatalokban, a kormányhivatalok, okmányirodák és kormányablakok ügyfélszolgálatain.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2016. június 27. 8:55

Veszprém megyében is indul a „Nyári diákmunka” program

A Nemzetgazdasági Minisztérium koordinálásával – a Veszprém Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztályának és a járási hivatalok foglalkoztatási osztályainak közreműködésével „Nyári diákmunka” elnevezéssel munkaerő-piaci program indul.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2016. június 22. 8:51

Tájékoztató ügyfélfogadás szüneteléséről

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy az alábbi napokon a Herendi Kormányablak Osztályon (Herend, Kossuth u. 97.) – technikai okok miatt - az elektronikus ügyintézés szünetel.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2016. június 14. 9:53

Tájékoztató ügyfélfogadás szüneteléséről

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2016. június 15-én (szerdán) a Pápai Járási Hivatal Kormányablak Osztályán (Pápa, Fő utca 12.) - karbantartási munkálatok miatt - az ügyfélfogadás szünetel.
Az ügyintézés szünetelése alatt felmerülő esetleges kellemetlenségért szíves megértésüket kérjük!

Veszprém Megyei Kormányhivatal

Pápai Járási Hivatal

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2016. június 15. 9:50

Tájékoztatás ingyenes jogi segítségnyújtásról

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Veszprém Megyei Kormányhivatal Gyámügyi és Igazságügyi Főosztály Igazságügyi Osztálya 2016. június 17-én (pénteken) 10.00-12.00 óráig a Veszprém Megyei Kormányhivatal Devecseri Járási Hivatalban (8460 Devecser, Petőfi tér 1.) ingyenes jogi tanácsadást tart.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2016. május 31. 11:27

Tájékoztató a növényvédelmi gépek időszakos felülvizsgálatáról gazdálkodóknak

A szántóföldi és kertészeti kultúrák növényvédelmi költségei a termesztési költségek 25-30 %-át is elérhetik. Ez a nagy anyagi ráfordítás csak magas színvonalú növényvédelmi tevékenység esetén térül meg, mivel a kijuttatás-technológia jelentősen befolyásolja a növényvédő szerek hatékonyságát. Nagy figyelmet kell tehát fordítani nemcsak a megfelelő növényvédő szer kiválasztására és annak az optimális időben való, szakszerű kijuttatására, hanem a növényvédő gépek állapotára, munkájuk minőségére, és a gépkezelők képzésére is.