A Magyar Kormánytisztviselői Kar december 14-ei budapesti ünnepségén két munkatársunkat is elismerésben részesítette.

Az Újvárosháza Dísztermében Szalay Erzsébet pénzügyi referens a „Köz Szolgálatáért” díszoklevelet kapta Palich Etelkától, a Magyar Kormánytisztviselői Kar elnökétől.

Szalay Erzsébet 2011 áprilisától dolgozik pénzügyi referensi munkakörben a Vas Megyei Kormányhivatalban. Széleskörű pénzügyi-számviteli ismereteivel és ezen a szakterületen eltöltött többéves tapasztalatával teljesíti a hivatal európai uniós pályázatainak koordinálásával összefüggő feladatait. Az elmúlt években számtalan kormányhivatali beruházás sikerében működött közre.

Harangozó Bertalan kormánymegbízott gratulál Szalay Erzsébetnek Fotó: Kabinet

Hivatástudata és szorgalma példaértékű, munkavégzésére az alaposság, a szakmai igényesség, az érdeklődés a jellemző, szívesen vállalkozik újszerű vagy többletfeladatok ellátására is.

A Magyar Kormánytisztviselői Kar „Közügy-irat” mininovella-író pályázatán pedig Szalai Zsolt, a Vasvári Járási Hivatal munkatársa Fekete Doboz című alkotásával ért el első helyezést.

Harangozó Bertalan kormánymegbízott hivatalában fogadta Szalai Zsoltot Fotó: Kabinet

A pályamunka témája a hivatali, közszolgálati munka, a tisztviselők által végzett hivatali tevékenység irodalmi eszközökkel történő bemutatása volt.

Zsoltot középiskolás kora óta érdekli az írás, korábban a Kortárs folyóirat pályázatán már díjazták a novelláját.

(VMKH)