Vas Megyei Kormányhivatal

Harangozó Bertalan

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Vas Megyei Kormányhivatal, 2018. augusztus 13. 11:41

Tuzson Bence: Valódi közszolgálatot építünk, a hivatalainknak segítenie és nem gáncsolnia kell az embereket

Személyes feladatomnak tekintem, hogy a rossz és fölöslegesen hosszadalmas eljárásokat kiiktassuk. Szolgáltató államot építünk, amelynek egyetlen feladata, hogy az embereket szolgálja, de a közösség érdekében létrejött szabályokat következetesen betartassa - mondta a PestiSrácok.hu-nak adott nagyinterjúban Tuzson Bence, a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkár.

Vas Megyei Kormányhivatal, 2018. augusztus 13. 9:46

A fecskék védelmében

Magyarországon a fecskéket régóta nagy becsben tartják, hiszen köztudottan rengeteg szúnyogot pusztítanak el, alacsony reptükkel jelzik a közelgő viharokat.

Vas Megyei Kormányhivatal, 2018. július 30. 14:45

Elrendelték a másodfokú hőségriasztást (frissítve)

Másodfokú riasztás van érvényben az ország egész területére.

Vas Megyei Kormányhivatal, 2018. július 30. 9:53

Megszépült a Jurisics téri épület

A Vas Megyei Kormányhivatal Kőszegi Járási Hivatala munkatársainak egy része a Kőszeg, Jurisics tér 5. szám alatti felújított, patinás reneszánsz épületbe költözött.

Vas Megyei Kormányhivatal, 2018. július 23. 13:26

Megjelent a mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásainak támogatására kiírt pályázat

Hatmilliárd forintból idén már második alkalommal hirdeti meg a Pénzügyminisztérium a mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásainak támogatására kiírt programját - jelentette be Varga Mihály.

Vas Megyei Kormányhivatal, 2018. július 17. 9:33

Oklevélátadó ünnepség a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen

A Nemzeti Közszolgálati Egyetemen szakirányú továbbképzés szakjain a Vas Megyei Kormányhivatal 47 munkatársa fejezte be a tanulmányait.

Vas Megyei Kormányhivatal, 2018. július 13. 15:43

Elismerést kapott a Védelmi Bizottság titkára

A Honvéd Vezérkar főnöke a Védelmi Igazgatás Napja alkalmából emléktárgyat adományozott dr. Baán Mihály alezredesnek, a Vas Megyei Védelmi Bizottság titkárának eredményesen végzett szakmai munkája és példamutató szolgálata elismeréseként.Vas Megyei Kormányhivatal, 2018. július 13. 14:40

Kormányablak Busz átadó Jánosházán

A legfontosabb értékek közé tartozik napjainkban az állampolgárok biztonsága és bizalma - hangoztatta Tuzson Bence, a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára Jánosházán, ahol átadott egy mobil kormányablakként szolgáló kisbuszt.

Vas Megyei Kormányhivatal, 2018. július 4. 14:01

Szakmai tanulmányút Kismartonba

A Vas Megyei Kormányhivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Földhivatali Főosztály Földhivatali Osztálya, a Magyar Földmérési, Térképészeti és Távérzékelési Társaság és Imrek Erich okleveles mérnök, a BEV (Osztrák Mérték és Mérésügyi Hivatal) alaphálózati osztályvezetője szakmai kirándulást szervezett Eisenstadtba (Kismartonba), a felmérési hivatalba.

Vas Megyei Kormányhivatal, 2018. július 3. 8:33

Negyedszer rendezték meg a “Zöldár 2013” emlékfutást

Június 29-én a MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred és a Honvéd Arrabona Sportegyesület már negyedik alkalommal rendezte meg a „Zöldár 2013 – Összefogás Emlékfutást”. A Vas Megyei Kormányhivatal két csapattal indult a győri versenyen.