Vas Megyei Kormányhivatal

Harangozó Bertalan

kormánymegbízott

Vezető hírek

Vas Megyei Kormányhivatal, 2017. január 6. 11:54

Tájékoztató a Vas Megyei Kormányhivatal szervezeti változásairól

2017. január elsejével jelentős változások léptek életbe a fővárosi és megyei kormányhivatalok, így a Vas Megyei Kormányhivatal szervezeti működésében.

Vas Megyei Kormányhivatal, 2017. január 17. 15:22

Látogatási tilalom a Markusovszky kórházban

Január 18-ától, szerdától látogatási tilalom lép életbe a Markusovszky Egyetemi Oktatókórház egész területén és telephelyein.

Vas Megyei Kormányhivatal, 2017. január 4. 9:58

Pályázati felhívás Területi Közigazgatási Ösztöndíjra

Második alkalommal kerül meghirdetésre a Területi Közigazgatási Ösztöndíjprogram (a továbbiakban: TKÖ Program). A TKÖ Program keretében a felvételt nyert ösztöndíjasok szakmai gyakorlatának időtartama 12 hónap, amelyet a fővárosi vagy egy megyei kormányhivatalnál töltenek el.

Vas Megyei Kormányhivatal, 2016. december 9. 9:28

Átszervezés, oktatási kérdések az Államigazgatási Kollégium ülésén

Oktatási kérdésekről, a SEK és az ELTE együttműködéséről, a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ átszervezéséről, valamint a kormányhivatal bővülő feladat és hatásköreiről is szó volt a Vas Megyei Államigazgatási Kollégium idei második ülésén.

Vas Megyei Kormányhivatal, 2016. december 7. 9:15

Szupergyors Internet Program: konzultáció a fejlesztésről

Szupergyors Internet Program keretében megvalósuló hazai szélessáv-fejlesztésekről tartottak konzultációt Szombathelyen, a Megyeháza Dísztermében 2016. december 6-án.

Vas Megyei Kormányhivatal, 2016. december 5. 13:48

Pályázati forrásból újulnak meg a Vas megyei Kormányhivatal épületei

Egymilliárd forintos forrásból történik meg a Vas megyei Kormányhivatal épületeinek energetikai korszerűsítése – hangzott el a Megyeházán, ahol dr. Kovács Zoltán területi közigazgatásért felelős államtitkár és Harangozó Bertalan kormánymegbízott tartott sajtótájékoztatót.