Vas Megyei Kormányhivatal

Harangozó Bertalan

kormánymegbízott

Vezető hírek

Vas Megyei Kormányhivatal, 2016. szeptember 26. 14:28

Találkozó és táblaavatás Nagytilajban

Szeptember 24-én Nagytilajban ötödik alkalommal rendezték meg az elszármazottak és a településhez más módon kötődő emberek találkozóját. Felavatták a Szent Márton út információs tábláját is a templom falán.

Vas Megyei Kormányhivatal, 2016. szeptember 26. 10:09

Új foglalkoztatási program indul a Szombathelyi Járásban

Csaknem négyszáz hátrányos helyzetű ember juthat álláshoz a most induló, több mint 1,2 milliárd forint értékű gazdaság- és foglalkoztatásfejlesztési programnak köszönhetően.

Vas Megyei Kormányhivatal, 2016. szeptember 21. 14:58

Tizenöt éve város Répcelak

Szeptember 17-én ünnepséget rendeztek Répcelakon a település városi rangra emelésének tizenötödik évfordulója alkalmából. A rendezvényen köszöntőt mondott Harangozó Bertalan kormánymegbízott is.

Vas Megyei Kormányhivatal, 2016. szeptember 21. 9:18

Összefoglaló a nyári fogyasztóvédelmi ellenőrzésekről

A Vas Megyei Kormányhivatal Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztályának nyári ellenőrzéseiről a cikkben olvashat.

Vas Megyei Kormányhivatal, 2016. szeptember 16. 8:59

Tolnay Sándorra emlékeztek Lukácsházán

Az Állatorvostudományi Egyetem, a MÁOK Pannon Területi Szervezete, a Vas Megyei Kormányhivatal Élelmiszerlánc-biztonsági, Növény-és Talajvédelmi Főosztálya és Lukácsháza Önkormányzata szeptember 15-én a Tolnay Sándor Nap keretében emlékülést rendezett Lukácsházán.

Vas Megyei Kormányhivatal, 2016. szeptember 13. 9:24

Előadás a Gotthárd vasúti bázisalagút építéséről

A Megyeháza dísztermében a Vas Megyei Mérnöki Kamara és a Közlekedéstudományi Egyesület Vas megyei Területi Szervezete rendezésében tartott előadás Andráskay Ede szombathelyi születési Svájcban élő okleveles építőmérnök, A Gotthárd vasúti bázisalagút tervezése, építése címmel szeptember 12-én.