Vas Megyei Kormányhivatal

Harangozó Bertalan

kormánymegbízott

Vezető hírek

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. július 3. 13:15

Új nyitvatartás a kormányablakokban

A hatékony és gyors ügyintézés biztosítása érdekében a kormányhivatal a Miniszterelnökséggel együttműködve felülvizsgálta a megyei kormányablakok nyitvatartási idejét, és – figyelembe véve az elmúlt évek tapasztalatait, az ügyfélforgalmi adatokat és a helyi sajátosságokat – új, az állampolgárok számára kedvezőbb ügyfélfogadási rendet határozott meg.

Vas Megyei Kormányhivatal, 2020. július 1. 14:04

Változik a nyitvatartás a Vas megyei kormányablakokban

A Vas Megyei Kormányhivatal valamennyi kormányablaka július 6-tól egységes nyitvatartási idővel áll az állampolgárok rendelkezésére.

Vas Megyei Kormányhivatal, 2020. július 1. 13:04

A védekezési feladatokat Vas megye országosan kiemelkedő eredménnyel teljesítette

Négy hónapos intenzív, napi 24 órás készenléten van túl a Vas Megyei Védelmi Bizottság és a Vas Megyei Kormányhivatal. Harangozó Bertalan kormánymegbízottat, a megyei védelmi bizottság elnökét arra kértük: összegezze az elmúlt hónapok tapasztalatait, tanulságait.

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. június 30. 11:01

Az egyéni vállalkozók július 1-jétől a NAV-nál intézhetik ügyeiket

Július 1-jétől a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) vezeti az egyéni vállalkozók nyilvántartását, az egyéni vállalkozók továbbra is a Webes ügysegédet használhatják.

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. június 29. 13:47

Megnyílt a 25 milliárdos mezőgazdasági kárenyhítő pályázat

A koronavírus gazdasági hatásainak kezelésére országosan 25 milliárd forintnyi többletforrást biztosít a kormány a Gazdaságvédelmi Alapból, a támogatásra vonatkozó kérelmeiket június 29-től nyújthatják be a mezőgazdasági termelők, termelői szervezetek és élelmiszeripari vállalkozások.

Vas Megyei Kormányhivatal, 2020. június 25. 14:55

Miniszteri biztos látogatása a szombathelyi kormányablakokban

Szombathelyre látogatott dr. Domokos Péter, a Miniszterelnökség Kormányablakokért felelős miniszteri biztosa, hogy felkeresse Szombathely három kormányablakát.