Vas Megyei Kormányhivatal

Harangozó Bertalan

kormánymegbízott

Vezető hírek

Vas Megyei Kormányhivatal, 2016. október 21. 8:53

Kiosztották a Vas Megyei Prima Díjakat

Idén tizenkettedik alkalommal választották ki az országos díjátadó területi fordulójának legjobbjait. A Prima díjasok a Weöres Sándor Színházban megrendezett gálaesten vehették át kitüntetésüket.

Vas Megyei Kormányhivatal, 2016. október 19. 15:14

Tovább bővül a kormányablakokban intézhető ügyek száma

1480 különböző típusú ügyben kereshetik fel az állampolgárok a kormányablakokat, miután október 15-től újabb 53 ügytípussal bővült az integrált kormányzati ügyfélszolgálatokban elintézhető ügykörök száma.

Vas Megyei Kormányhivatal, 2016. október 19. 9:50

Az őszi közlekedés veszélyei

Rövidülő nappalok, romló látási viszonyok, csúszós utak nehezíthetik ősszel az autósok dolgát. Szakemberek közlekedés biztonsági tanácsait a cikkben elolvashatja.

Vas Megyei Kormányhivatal, 2016. október 17. 15:40

Önkéntes műveleti tartalékos katonák felkészítése

Október 17-én Vas megye helyi védelmi bizottságaihoz beosztott önkéntes műveleti tartalékos katonák megkezdték két hetes szolgálatukat.

Vas Megyei Kormányhivatal, 2016. október 7. 9:14

Október 6.: az aradi vértanúkra emlékeztek Rátóton

Az aradi vértanúk emléknapján Harangozó Bertalan kormánymegbízott megemlékező beszédet tartott Rátóton, az Aradi Emlékparkban.

Vas Megyei Kormányhivatal, 2016. október 3. 9:46

Karrierhét, állásbörze és gazdaságfejlesztési fórum Szombathelyen (galéria)

A karrierhét részeként szeptember 29-én állásbörzét szervezett a Vas Megyei Kormányhivatal a kereskedelmi és iparkamarával az Aréna Savariában. Itt hatvannégy kiállító mutatta be kínálatát. Délután a cégvezetőknek szerveztek gazdaságfejlesztési fórumot.