A Tolna Megyei Kormányhivatal  AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA a 2017. évi képzési jegyzék, valamint a 2018. évi képzési jegyzék megjelenése közötti időszakban képzéseket elindító, a 6/1996. (VII.16.) MüM rendelet 3. §-a szerinti felnőttképzést folytató intézmények képzési jegyzékének kiegészítéséhez.

Pályázati felhívás!
A Tolna Megyei Kormányhivatal a foglalkoztatás elősegítéséről és a munkanélküliek ellátásról szóló 1991. évi IV. törvény 13/A. § (2) bekezdése, továbbá a munkaerő-piaci szolgáltatásokról, valamint az azokhoz kapcsolódóan nyújtható támogatásokról szóló 30/2000. (IX.15.) GM rendelet 3. §-a, és 21. § (1) bekezdés a) pontja alapján  NYÍLT PÁLYÁZATOT HIRDET munkaerő-piaci és foglalkozási információ nyújtásának támogatására Tolna megye területén. A pályázat kódjele: MPSZ Tolna - 2017


A Tolna Megyei Kormányhivatal ajánlattételi felhívása a 2017. január 1. és a 2018. évi képzési jegyzék megjelenése közötti időszakban képzéseket elindító, a 6/1996. (VII.16.) MüM rendelet 3. § szerinti felnőttképzést folytató intézmények képzési jegyzékének összeállításához.

 

Agrárképzések Napja Szekszárd-Palánkon

2016. október 6. csütörtök

Októberben ismét kezdetét veszi a Tolna Megyei Kormányhivatal által szervezett „Jövőd Záloga” Pályaválasztási Kiállítások elnevezésű rendezvénysorozat, mely október 6-án, csütörtökön az Agrárképzések Napjával indul.

A program keretében az FM Dunántúli Agrár-Szakképző Központ Csapó Dániel Középiskolában Szekszárd-Palánkon (Szekszárd, Palánki u. 1.) előadásokat hallhatnak az érdeklődők a mezőgazdasági szakképzési és tanulási lehetőségekről, vállalkozási tevékenységről, jelen lesznek a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, valamint egyéb gazdálkodó szervezetek képviselői is.

A résztvevők szakmabemutatókat, valamint mezőgazdasági gépeket tekinthetnek meg és lehetőség nyílik ezek kipróbálására is.

Továbbtanulási Nap Bonyhádon

2016. október 7. péntek

A „Jövőd Záloga” Pályaválasztási Kiállítások programsorozat keretében a Bonyhádi Általános Iskola, Gimnázium és Művészeti Iskola Széchenyi István Általános Iskola Továbbtanulási Napot tart 2016. október 7-én, pénteken 14.00 és 16.00 óra között.

Helyszíne: Bonyhádi Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola Széchenyi István Általános Iskola (Bonyhád, Fáy ltp. 34.)

A rendezvényen hagyományosan a megye szinte valamennyi középiskolája, valamint a Tolna Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztálya és a Bonyhádi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztálya mutatkozik be a környék 6-8. osztályos tanulóinak és szüleiknek.