A Tolna Megyei Kormányhivatal ajánlattételi felhívása a 2017. január 1. és a 2018. évi képzési jegyzék megjelenése közötti időszakban képzéseket elindító, a 6/1996. (VII.16.) MüM rendelet 3. § szerinti felnőttképzést folytató intézmények képzési jegyzékének összeállításához.

 

Agrárképzések Napja Szekszárd-Palánkon

2016. október 6. csütörtök

Októberben ismét kezdetét veszi a Tolna Megyei Kormányhivatal által szervezett „Jövőd Záloga” Pályaválasztási Kiállítások elnevezésű rendezvénysorozat, mely október 6-án, csütörtökön az Agrárképzések Napjával indul.

A program keretében az FM Dunántúli Agrár-Szakképző Központ Csapó Dániel Középiskolában Szekszárd-Palánkon (Szekszárd, Palánki u. 1.) előadásokat hallhatnak az érdeklődők a mezőgazdasági szakképzési és tanulási lehetőségekről, vállalkozási tevékenységről, jelen lesznek a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, valamint egyéb gazdálkodó szervezetek képviselői is.

A résztvevők szakmabemutatókat, valamint mezőgazdasági gépeket tekinthetnek meg és lehetőség nyílik ezek kipróbálására is.

Továbbtanulási Nap Bonyhádon

2016. október 7. péntek

A „Jövőd Záloga” Pályaválasztási Kiállítások programsorozat keretében a Bonyhádi Általános Iskola, Gimnázium és Művészeti Iskola Széchenyi István Általános Iskola Továbbtanulási Napot tart 2016. október 7-én, pénteken 14.00 és 16.00 óra között.

Helyszíne: Bonyhádi Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola Széchenyi István Általános Iskola (Bonyhád, Fáy ltp. 34.)

A rendezvényen hagyományosan a megye szinte valamennyi középiskolája, valamint a Tolna Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztálya és a Bonyhádi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztálya mutatkozik be a környék 6-8. osztályos tanulóinak és szüleiknek.