dr. Horváth Kálmán, Tolna megye kormánymegbízottja

Tisztelt Látogató!

Szeretettel köszöntöm a Tolna Megyei Kormányhivatal honlapján és egyúttal meghívom Önt egy virtuális kirándulásra!

Internetes oldalunkon megpróbálunk ízelítőt adni az elmúlt években végbement változásokról, az elért eredményeinkről és segítséget kívánunk nyújtani a mindennapi ügyintézéshez.

Minden kezdet nehéz – fogalmazták meg őseink. Az elmúlt években azt a célt tűztük magunk elé, hogy egy költséghatékony és ügyfélbarát közigazgatást valósítsunk meg és megerősítsük az állampolgárok közigazgatásba vetett bizalmát. A megvalósítandó célokra nemcsak nehézségként, hanem lehetőségként s egyben felelősségként is tekintettünk. Olyan új fogalmak gyakorlati megvalósításának lehettek részesei Önök is, mint a járási rendszer kialakítása, az integrált ügyfélszolgálatok (kormányablakok) létrejötte, az ügysegédi rendszer bevezetése és a közigazgatásban történő ügyintézés és kapcsolattartás csatornáinak bővítése. Egy cél vezérelt bennünket, az Önök elégedettsége és irántunk való bizalma.

„A vár ereje nem a falakban, hanem a védők lelkében van.” – írja Gárdonyi Géza.

Az elért eredményeinkért elsősorban dolgozóinkat illeti a köszönet. Hiszen a célok megvalósítása mögött munkatársaink elkötelezettsége és a megnövekedett feladatokhoz történő pozitív hozzáállása áll. Hosszú távú sikereket kizárólag elkötelezett, lelkes és kreatív munkatársakkal lehet elérni, és büszkék vagyunk arra, hogy dolgozóink munkája ma is a magas minőségben, a naprakész ismeretekben, az etikus szakmaiságban és a hatékony tudásátadásban foglalható össze.

A jövőre tekintve elmondhatjuk, hogy a mai világban csak a változás az, ami állandó. A XXI. század kihívásira gyorsan és rugalmasan szeretnénk reagálni, ügyfélközpontú, megbízható, magas színvonalú kiszolgálással.

Kiemelt célunk, hogy időt adjunk Önnek a mindennapokhoz!

A jövőben megvalósuló reformjainkkal, az eljárások egyszerűsítésével és az e - közigazgatás további fejlesztésével az lesz a célunk, hogy Ön a lehető legkevesebb időt töltse majd hivatalos ügyeinek intézésével és a megspórolt idejét a családjára, a szeretteire, barátaira fordíthassa.

Honlapunkon eredményes böngészést, a mindennapokban egyszerű, gyors, szakszerű ügyintézést kívánok!

Tisztelettel:

Dr. Horváth Kálmán
kormánymegbízott