A Tolna Megyei Kormányhivatal a foglalkoztatás elősegítéséről és a munkanélküliek ellátásról szóló 1991. évi IV. törvény 13/A. § (2) bekezdése, továbbá a munkaerő-piaci szolgáltatásokról, valamint az azokhoz kapcsolódóan nyújtható támogatásokról szóló 30/2000. (IX.15.) GM rendelet 3. §-a, és 21. § (1) bekezdés a) pontja alapján nyílt pályázatot hirdet munkaerő-piaci és foglalkozási információ nyújtásának támogatására Tolna megye területén.
A pályázat kódjele: MPSZ Tolna - 2018.

A támogatás célja:
Az elmaradott térségekben és/vagy a munkaerőpiacon hátrányos helyzetben lévő álláskeresők elhelyezkedésének, munkához jutásának, valamint a munkáltatók megfelelő munkaerőhöz jutásnak elősegítése az aktuális munkaerő-piaci helyzetről, továbbá a járási hivatalok foglalkoztatási osztályain és a kormányhivatal Társadalombiztosítási és Foglalkoztatási Főosztályán igénybe vehető szolgáltatásokról és támogatásokról nyújtott információval.

A támogatott szolgáltatás megkezdésének időpontja 2018. augusztus 1. napja, befejezésének időpontja 2019. július 31. napja.

A pályázatok benyújtásának helye:
A Tolna Megyei Kormányhivatal Társadalombiztosítási és Foglalkoztatási Főosztálya (7100 Szekszárd, Szent István tér 11-13.).

A beérkezésének határideje: 2018. július 16. 12:00 óra

A részletes tájékoztatás és a szükséges dokumentumok letölthetők a "Kapcsolódó anyagok" menüpont alatt.

(TMKH Társadalombiztosítási és Foglalkoztatási Főosztály)