A Tolna Megyei Kormányhivatal a legalább egy hónapja nyilvántartott álláskeresők, illetve rehabilitációs ellátásban vagy rehabilitációs járadékban részesülő személyek számára vállalkozói készségük, hajlandóságuk előmozdítása, saját vállalkozás, illetve vállalkozói tevékenység beindítására való ösztönzése érdekében PÁLYÁZATOT HIRDET.

Pályázati úton vissza nem térítendő tőkejuttatás vállalkozóvá válás támogatás igényelhető, mely iránt a Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztályához nyújtható be pályázat.

 

Kapcsolódó anyagok

 

Pályázati felhívás

Pályázati adatlap

Nyilatkozatok

Kötelezően csatolandó dokumentumok

 

A fentiek mellett hathavi, a minimálbér összegének erejéig terjedő vissza nem térítendő támogatás igényelhető, melyet az álláskereső lakó-, tartózkodási helye szerint illetékes járási hivatal foglalkoztatási osztályán lehet kérelmezni.

 

Amennyiben az álláskereső mindkét támogatási formára igényt tart, akkor a tőkejuttatás támogatás iránti pályázatot és a hathavi támogatásra irányuló kérelmet együttesen, egyidejűleg a Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztályához kell benyújtania. A hathavi támogatás igénylését követően tőkejuttatás iránti pályázat benyújtására nincs mód.

 

Kapcsolódó anyagok

 

Hathavi támogatás iránti kérelem

Hathavi támogatás kötelezően csatolandó mellékletek

 

Bővebb tájékozatást itt talál.

(TMKH Foglalkozatási Főosztály)