Dr. Horváth Kálmán, Tolna megye kormánymegbízottja már negyedik alkalommal tisztelte meg a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a Szekszárdi Katasztrófavédelmi Kirendeltség és a Szekszárdi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság állományát újévi köszöntője alkalmából. A kormánymegbízott elmondta, hogy meghatározónak és kiemelkedőnek tartja a tűzoltók és a katasztrófavédelem munkáját mind magánemberként, mind kormánymegbízottként és a megyei védelmi bizottság elnökeként egyaránt. A tűzoltók szolgálatának köszönhetően a megye lakossága nem csak a baj órájában, hanem azon kívül is mindig biztonságban érezheti magát. Dr. Horváth Kálmán megköszönte a 2017. évben tanúsított helytállást, valamint sikeres, minél kevesebb beavatkozást igénylő új esztendőt kívánt a megye összes tűzoltójának.

Tolna megye koránymegbízottját követően dr. Balázs Gábor tű. ezredes megyei igazgató is köszöntötte az állományt, megköszönte az idei munkát és sikerekben és egészségben gazdag, boldog új esztendőt kívánt.

A köszöntőt követően dr. Horváth Kálmán pezsgővel (természetesen alkoholmentessel) koccintott a teljes, szolgálatban lévő állománnyal. A tűzoltók az év minden napján, ünnepnapokon, így szilveszterkor is felkészültek arra, hogy a bajba jutottakon segítsenek.


(Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság)