A Tolna Megyei Kormányhivatal Társadalombiztosítási és Foglalkoztatási Főosztálya a 2018. november hónapban megrendezésre kerülő Jövőd záloga Pályaválasztási Kiállítások rendezvénysorozat alkalmából rajzpályázatot hirdet Tolna megyei tanulók részére „Az én szakmám, az én foglalkozásom” címmel.

A pályázat célja:
A pályázat célja, hogy a fiatalok megmutassák rajzaikban a saját pályaválasztási elképzeléseiket, gondolkodjanak a jövő munkahelyeiről, bemutassák a képességeik, ügyességük és tudásuk használatát bármilyen lehetséges szakmában, ezáltal erősítsék pályaelképzelésüket.

A nevezés feltételei:
A rajzpályázaton nevezhetnek a Tolna megyében, általános iskolában felső tagozaton (5-8. évfolyam), tanuló fiatalok maximum egy képpel. Az alkotások elkészítésénél nincs technikai megkötés, bármilyen eszköz vagy eljárás használható. A képeket A4-es méretű papíron, rajzlapon (álló vagy fekvő formátumban), keretezés, összehajtás vagy törés nélkül várjuk. A kép hátuljára kérjük olvasható, nyomtatott nagybetűkkel feltüntetni:

  • az alkotó tanuló nevét, életkorát, osztályát,
  • a tanuló iskolájának nevét és címét,
  • az alkotás címét (szabadon kiegészíthető akár rövid, 1-2 mondatos leírással is).


Az alkotások beérkezési határideje: 2018. november 5. (hétfő) 16.00 óra.

Az alkotásokat személyesen vagy postai úton az alábbi címre várjuk:
Tolna Megyei Kormányhivatal Társadalombiztosítási és Foglalkoztatási Főosztály
Tóth János sk.
7100 Szekszárd, Találka tér 4.


A borítékra kérjük ráírni: „Az én szakmám, az én foglalkozásom”


A beérkező műveket zsűri fogja értékelni és a legjobban sikerült alkotásokat a Pályaválasztási Kiállításon a Tolna megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztály saját standján fogjuk bemutatni a közönség számára. A zsűri által évfolyamonként kiválasztott, 3 legjobb alkotást készítő tanulókat díszes oklevéllel és meglepetés ajándékkal jutalmazzuk.

(TMKH Társadalombiztosítási és Foglalkoztatási Főosztály)